NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Vruce su glave, nemojte tako. Bitno je da nema problema medju igracima i da odnos sa trenerom nije narusen. Naravno, Duvnjak bez obzira na sve, ima pravo na jos jedan ili dva kiksa, ako je cilj ulazak u visi rang. Sami su sebi stvorili pritisak, ali ovakve ekipe se moraju pobjedjivati. Muka je vise svima ovih nizerazrednih utakmica, ali niko nije rekao da ce ovaj put biti lagan. Nece, nista nece biti lagano i vrlo cesto ce ici onako kako nismo zamisljali... ako smo odlucili da se klub promijeni iz temelja, onda je red da se mentalitet i svijest navijaca i simpatizera promijeni. Samo Celik!
Re: NK Čelik Zenica
Medjuseljac moze u steel city igrat i kantolanoj o to je njegov domet, jbt bog i forsiranje te kaaarne od igraca. MRS i on i svi. Necu zadugo platit kartu a kamo li otic na Bilino. DOVIDJENJA!
Tako ie drug !!zicer je napisao/la: ↑09 sep 2022, 22:12Vruce su glave, nemojte tako. Bitno je da nema problema medju igracima i da odnos sa trenerom nije narusen. Naravno, Duvnjak bez obzira na sve, ima pravo na jos jedan ili dva kiksa, ako je cilj ulazak u visi rang. Sami su sebi stvorili pritisak, ali ovakve ekipe se moraju pobjedjivati. Muka je vise svima ovih nizerazrednih utakmica, ali niko nije rekao da ce ovaj put biti lagan. Nece, nista nece biti lagano i vrlo cesto ce ici onako kako nismo zamisljali... ako smo odlucili da se klub promijeni iz temelja, onda je red da se mentalitet i svijest navijaca i simpatizera promijeni. Samo Celik!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Druze razumijem ja tebe, ali hocu li ja dolaziti ovako svake druge sedmice kupovati kartu i nervirati se za dzabe, kao gledam napad na visi rang a vidim branjenje pola tekme.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 sep 2022, 22:05Molio bih sve samo da dobro razmisle prije nego sto nesto napisu. Nemojte da se gubi smisao svega vasim pisanjem. Ne smijemo zaboraviti koji je nas cilj. Svaki dolazak na stadion, svaka karta ide u tom smjeru, da nas Celik ozdravi.
Volim te Celik.
Ozdravit će Čelik al pitanje je kad, za 5,10, 50 godina, neće me tad ni biti. Trebam cijeli svoj život čekati to ozdravljenje i ovako dolaziti godinama gledati ovu patnju.
Ili ozbiljno popricajte u svlačionici ili se manite te suplje price o visem rangu. Ocigledno ne shvatate poentu svega, hocete navijace, ulaznice, plocice i clanove a ovako ih kupujete?
Mislim da su nase sanse za ulazak u visi rang sada na 20-30% zavisimo od drugih i uvijek sami sebe sjebemo.
Celik Zenica
Čemu Karić,Šijerkić,Isaković,Arnautović na klupi
Glupo rasipanje bodova,sami smo komentarisali da će biti teško protiv Borca jer su nahajcani,al ovo nisam očekivao,tri promašena penala u dvije utakmice,dvije stative..
I protiv Bosne i protiv Borca se forsira desna strana i lopta se gurne igraču u prostor i trka za njom,dok po sredini nemamo igre,Salkić fali u sredini,Robiji skidam kapu.
Preživili smo kantonalnu i ovu čemo insallah
Glupo rasipanje bodova,sami smo komentarisali da će biti teško protiv Borca jer su nahajcani,al ovo nisam očekivao,tri promašena penala u dvije utakmice,dvije stative..
I protiv Bosne i protiv Borca se forsira desna strana i lopta se gurne igraču u prostor i trka za njom,dok po sredini nemamo igre,Salkić fali u sredini,Robiji skidam kapu.

Preživili smo kantonalnu i ovu čemo insallah
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Nek igraju u 13 h ne igraju vise za Zenicu negi za sebe, pa nek i dalje Medjuseljac snima kako je dobar na tekmi nekoj
Taj lik ne moze igrat u mjesnoj zajednici da igra na utakmici, **** svi redom.

Taj lik ne moze igrat u mjesnoj zajednici da igra na utakmici, **** svi redom.
Zadnja izmjena: nickiZe88, dana/u 09 sep 2022, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Crni gavran
- Kontakt:
Dok Bosna kiksa jednom, Čelik će 5 puta kiksati. Ne moze se sa ovakvom picc..kastom igrom naprijed, neka prica sta ko hoceredbull93 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 22:09Glup ti post i to pravo.
Kritiku treba uputiti i ovo kao da je druga ekipa, al cuj duvnjak koji je napravio niz 19 pobjeda ne moze biti trener nakon 2 lose utakmice.
Sve u svemu, usrali smo ga sad bas. Pod hitno neke promjene i nadat se da bosna kiksa gdje.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Tog malog koliko se forsira znaci kreten penala ne zna dat,a da ne govorim da nema hljeba u sebi uci u duel igru, ovaj mu je rang beton ,@ inace ko ekipa smo nigdje veze nije samo ovaj mali pokemon kocka se sa imenom Čelik uzas sabere se opet raje fino i to hoce da rastjeraju kao pritisak im velik idi sine igraj za Mosevac dole nema pritiska
ni jedan igrac ne zna kakav grb nosi na dresu kod srca,uprava nek nas vise ne zavarava (nismo to zasluzili) ,na silu se ne moze nista ,al ovo danas je jednostavno ne znanje ,u kupu koji god tim dodze rasturice nas ako ovako budemo igrali ,vreme je da se odlucimo ,dali da kvarimo staru slavu ,ili da klub kulturno damo zaboravu
p.s.ne mozemo jelah dobiti fujjjjjjjjjjjjjj
p.s.ne mozemo jelah dobiti fujjjjjjjjjjjjjj
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- Crni gavran
- Kontakt:
Ma u 10 sati. I to na kamberovicu
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- samoposteno
- Kontakt:
Hocemo visi rang a hocemo i u kupu da guramo sto dalje trener pokusao sacuvat neke igrace jer je mislio ovo cemo lako zajebo se pa sta idemo dalje tek je pocetak sezone....a i sto se tice viseg ranga mi nismo za to spremni ni finansijski ni igracki oporavak i samo oporavak i ko ga je do sada podrzavo i dalje ce
U kupu?
Koji kup aunce ti Bozije mi jelaha smrdljivog ne moezemo dobit za 7000 stanovnika. Ispali dabogda iz svega. Mrs

Koji kup aunce ti Bozije mi jelaha smrdljivog ne moezemo dobit za 7000 stanovnika. Ispali dabogda iz svega. Mrs
Mnogi su ovdje bili protiv dolaska Karica Ali ovo je dokaz da nama treba 3-4 iskusna igraca u svakom trenutku,ova djeca padaju pod pritiskom lako nemaju jakih utakmica u nogama i Jos Samo da dodam mi smo krivi sto dizemo u zvijezde medjuseljca I jos neke odmah nakon 2-3 utakmice treba ih drzati na zemlji da grizu da zele vise da im bude cilj napredovati i igrati na visoj razini
Celik Zenica
- samoposteno
- Kontakt:
Imamo i levate s dvije lijeve noge.
Kiks sa Bosnom se desi. Ovo veceras je razocarenje.
Ipak nista bez iskusni igraca. Razlika se vidi cim su usli u igru.
Pocinjem se bojati gostujuci utakmica. Bice veoma tesko.
Ipak nista bez iskusni igraca. Razlika se vidi cim su usli u igru.
Pocinjem se bojati gostujuci utakmica. Bice veoma tesko.
- samoposteno
- Kontakt:
Ne mozete mi reci da su ovi igraci panj i ne znaju. Vidili smo svi proljetni dio sta su radili i kako su igrali. Neki drugi faktor je ovdje, koji trener mora rijesiti. Problem je sto se ovaj oad desio u pogresno vrijeme, sta je tu je idemo popraviti i dalje guramo.
Ja mislim da je svako od nas rekao bar jednom kako nece vise ni gledati, neda mu se nervirati i ne moze vise. Ne izdrzi ni do sljedece utakmice, gledas opet, jbga tako je to u ovoj igri.
Ja mislim da je svako od nas rekao bar jednom kako nece vise ni gledati, neda mu se nervirati i ne moze vise. Ne izdrzi ni do sljedece utakmice, gledas opet, jbga tako je to u ovoj igri.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!