Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Musi treba lopta u ruci i odriješene ruke. Tu je on najači. Koliko odriješene ruke mogu postati realnost u jednoj takvoj konkurenciji je pitanje povjerenja, vremena, minutaže i njegovih igara. Ako nastavi da radi na sebi i da napreduje vjerujem da može postati prvi igrač večine EL klubova.
Druga realnost, najmanje poželjna je da ne uspije da se nametne, a sve je moguće, i da ha stigne sudbina prethonih iskustava ćoškarenja kao što je navedeno. On jednostavno mora proćepiti i da izađe iz te sporedne uloge. Spredna uloga je za njega smrt, jer se pokazalo da mu to ubija samopouzdanje i ne bi trebao sebi dozvoliti situacije nekog novog Breogana i oživljavanja karijere.
Nakon ovih utakmica sam optimista u vezi njegove karijere i može se vrlo lako desiti da za par godina kada dodatno stasa, stekne dodatno samopouzdanje i kilažu, da se može vratiti u NBA.
Druga realnost, najmanje poželjna je da ne uspije da se nametne, a sve je moguće, i da ha stigne sudbina prethonih iskustava ćoškarenja kao što je navedeno. On jednostavno mora proćepiti i da izađe iz te sporedne uloge. Spredna uloga je za njega smrt, jer se pokazalo da mu to ubija samopouzdanje i ne bi trebao sebi dozvoliti situacije nekog novog Breogana i oživljavanja karijere.
Nakon ovih utakmica sam optimista u vezi njegove karijere i može se vrlo lako desiti da za par godina kada dodatno stasa, stekne dodatno samopouzdanje i kilažu, da se može vratiti u NBA.
Samo jako 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
bas me zanima dal ce igrati u prijateljskoj tekmi za par dana, pretpostavljam da hoce obzirom da vec trenira s ekipom
takodjer me zanima jel dobio odmor nakon eurobasketa, mozda jeste, ali je odbio jer zeli sto prije da se uklopi s ekipom
takodjer me zanima jel dobio odmor nakon eurobasketa, mozda jeste, ali je odbio jer zeli sto prije da se uklopi s ekipom
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prije 2 dana igrao sa repkom i danas odmah sa ekipom trenira. Bravo. Svi bi uzeli koji dan odmora.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma dobio je odmor sigurno,za svaku pohvalu sto ga je odbio ako osjeca da se odmah moze pridruziti pripremama.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
- Kontakt:
Daj ba buraz , pa 23 mu je godine kakav crni odmorUnofficialpage je napisao/la: ↑09 sep 2022, 18:09Prije 2 dana igrao sa repkom i danas odmah sa ekipom trenira. Bravo. Svi bi uzeli koji dan odmora.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Pokaza prvenstvo da je nas najtalentovaniji igrac kao sto sam i govorio. Valjda vise nema onih koji misle drugacije.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Lijepo mu stoji ova oprema Reala nema sta
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Danas je valjda prva tekma za Real Madrid, ali nmg ništa da nađem sto se streama tiče.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Tracy3McGrady je napisao/la: ↑11 sep 2022, 15:12Danas je valjda prva tekma za Real Madrid, ali nmg ništa da nađem sto se streama tiče.
Pise da je na YouTube, ali nikako da nadjem..
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
Tek za sat
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ajd ako nije frka, da neko stavi link ako nađe

Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.