English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: English Premier League
Onda je 2017. medju zadnjih 5 a tad su igrali Real-Juve
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Al te yebe matematika kako je 2017 medju zadnjih pet?BosniaBoston je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:01Onda je 2017. medju zadnjih 5 a tad su igrali Real-Juve
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa u vremenu kad je talijanska liga grohnula ko kauč, kad je bundeska spala samo na Bayern, kad se Barsa bori sa svojim duhovima i gdje praktično jedine prepreke imaš u Realu i eto da uzmemo u PSG kao neku top ekipu, s ulaganjima i novcima koji se vrte oko engleske lige, moglo je puno bolje.
Ako je izgovor žestoka konkurencija, previše jakih utakmica, ukinte koji miki maus kup i malo ćete olabaviti omču oko vrata.
Ako je izgovor žestoka konkurencija, previše jakih utakmica, ukinte koji miki maus kup i malo ćete olabaviti omču oko vrata.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
retard donosi zakljucak nakon 7 kola 

Znaci na ligama je da odluce hoce li se igrati. Nevjerovatan debilizam mi je ako se bude odgodilo. Ako igraci mogu igrati kad im roditelj umre, mogu i kad kraljica od 96 godina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
U normalnim okolnostima je čak i okej odgoditi jedno kolo, pošto im je kraljica toliko big deal, veća i od praznika, ali sa ovim zgusnutim rasporedom, nema smisla. I kasnije će se onda žaliti na puno utakmica u kratkom roku.
Sinoc procitah da ce mozda razmatrat da se utakmice odgode na 40 dana. Nisu valjda toliki debili? Nece moc ni zavrsit ligu,a jos ima SP.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Prekinuti ligu i dodijeliti titulu prema trenutnim pozicijama i sve ostalo.
Koševo Zapad
Null and void

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne mogu da vjerujem da mi nema fudbala zobg osobe koja je imala 100 godina 

Bas sjebase vikend. Farmer lige mi se ne gledaju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Igrali su 52' kad je George VI umro. 

2021/22BosniaBoston je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:01Onda je 2017. medju zadnjih 5 a tad su igrali Real-Juve
2020/21
2019/20
2018/19
2017/18
2016/17
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
But wait there is more!
E neka idu u ****.
Partey će se oporaviti i ponovo povrijediti dok ovi počnu igrati
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0