FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Armin Hodžić slobodan igrač, vrati se bar do kraja sezone mene ti
Kakav crni Beca protiv Slobode.On se boji samog sebe sta vam je.Ara tivra se Remzu ću ti nabacit.
Očekujem težak teren za igru, pa nam ovi poletni igrači neće biti od neke koristi. Trebaju nam majstori sa loptom, skakči i oni što su u stanju da trče po takvom terenu.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
OD U-21 imamo: Drinu, Beću, Gasala, Subašića i Muftića
Drina je siguran (imaćemo problem kad dobije 3.žuti).
Za drugo mjesto u početnom sastavu ima više kombinacija.
Muftić
Galić Drina Aco Malić
Hajdarević Hodžić
Amoah Štilić Santos
Haračić
Bender
Galić Drina Aco Malić
Beća Hodžić
Amoah Štilić Santos
Haračić
Bender
Galić Drina Aco Malić
Mekić Hodžić
Amoah Beća/Subašić Santos
Haračić/Štilić
Hajd budi pametan, al nisam siguran koliko je i Mulalić
Možda 442 (romb) ili 4312
Bender
Galić Drina Aco Malić
Hajdarević Hodžić Beća
Štilić
Amoah Santos
Drina je siguran (imaćemo problem kad dobije 3.žuti).
Za drugo mjesto u početnom sastavu ima više kombinacija.
Muftić
Galić Drina Aco Malić
Hajdarević Hodžić
Amoah Štilić Santos
Haračić
Bender
Galić Drina Aco Malić
Beća Hodžić
Amoah Štilić Santos
Haračić
Bender
Galić Drina Aco Malić
Mekić Hodžić
Amoah Beća/Subašić Santos
Haračić/Štilić
Hajd budi pametan, al nisam siguran koliko je i Mulalić

Možda 442 (romb) ili 4312
Bender
Galić Drina Aco Malić
Hajdarević Hodžić Beća
Štilić
Amoah Santos
Iako Beganovica ni na klupi ne volim vidjeti, nesto kontam, igrao je gore, cak bi ga stavio u prvu skupa sa Haracicem
100% samo 4 pitarima zabili bez 4 igraca ,fizicki I psihicki potroseniMana je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:15Neznam koliko se slazete samnom al Zrinjski definitivno nije ni blizu one ekipe od prosle godine. Odlaskom Basica i sada Savica mislim da ce 30 posto biti slabiji a to je dobro za ligu jer ce biti ujednacenija. Samim tim i mi sa ovom ekipom mozemo sigurno do Europe. A ako na zimu dovedemo centarfora i oba beka ima li bi sanse za titulu u to sam siguran. Pozdrav za sve kojima je plava boja u srcu. Volim te Zeljo

Tebi nije dovoljno izgleda sto te 90 % foruma ismijava i pravi budalom. Zelis da te i ovi ostali stave na gnjavatora ili se pridruze vecini. Kakav bolid. 

@igrajlopte 🐦
Zamisli kad ti bolid kaže da si bolid. Ti si genije iz svecke. A blage o zivotu nemaš.
- NerminFatic
- Kontakt:
Ara, hajde navrni pa da poletimo, ziv bio. Nikad ti zaboraviti necemo. 

Predlazem ti da naucis prvo pravopise bh. jezika i da malo izadjes iz kuce roditelja i napravis nesto od zivota. Ne mozes govoriti nekom da blage veze o zivotu nema a ima vise nego sto ces ti za dva zivota imati. Vjeruj mi na tome.

U ostalom mani se foruma dijete, spavas ovdje. Nije cool glumiti neku facu iza ekrana. Uadi nesto korisno od svog vremena.
P.S. Ne citiraj me vise bezveze, ides na gnjavatorsku carapice.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 09 sep 2022, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Velež-Zrinjski izgleda pomjeren za 12.10 a s nama Zrinjski trebao 8.10 znači pomjeranje vjv.
nema tu nikakvog pomjeranja , to im je tempo srijeda-subota , sa nama 8. u subotu , sa njima 12. u srijeduMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:20Velež-Zrinjski izgleda pomjeren za 12.10 a s nama Zrinjski trebao 8.10 znači pomjeranje vjv.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Moze na zimu tek, ne nadajte se ljudiNerminFatic je napisao/la: ↑09 sep 2022, 10:42Ara, hajde navrni pa da poletimo, ziv bio. Nikad ti zaboraviti necemo.![]()

Svugdje cijenjen više nego tamo gdje treba...nit se pjevaju pjesme i skandira, nit ima zastave, jbg...tako mi to vazda, naše najmanje cijenimo nažalost..

Bender
Galic aco drina sehic
Hodzic hajdar
Amoah stila santos
Haracic
Gazi Željo
Galic aco drina sehic
Hodzic hajdar
Amoah stila santos
Haracic
Gazi Željo
– Nisam više u Emiratima, vratio sam se u Sarajevo, odmah je početku razgovora za **** portal kazao Adžem koji je u proteklom periodu itekako dobro upoznao tamošnji fudbal.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.