Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
52%
2. Ne
49
48%

Ukupno glasova: 103

StevieG8
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la StevieG8 » 08 sep 2022, 00:47

Nisi ti nikad gledao liverpool ako mislis da thiago treba igrat desno al aj.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

dachodachoni
Kontakt:

Post Postao/la dachodachoni » 08 sep 2022, 01:06

StevieG8 je napisao/la:
08 sep 2022, 00:47
Nisi ti nikad gledao liverpool ako mislis da thiago treba igrat desno al aj.
Ti mi reci. Ne mozes nikako Elliotta i Trenta trpati na desnu stranu, prvi gusi obojicu i Salaha i Trenta napadacki, te odbrana trpi, a Alcantara je jedan od najboljih veznih kad su odbrambeni zadaci u pitanju. Lijeva strana odbrane je za klasu jača, te prebacivanjem Elliotta tamo dobijas i mnogo vise raznovrsnoti u napadu gdje bi Diaz mogao cesce ulaziti u sredini. Naravno, ovo je scenario kad igraju ova dva u vezi, kad se Henderson vrati on moze pokriti desnu stranu, a Alcantara lijevu.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 08 sep 2022, 01:10

Na osnovu cega je ogroman talent ?
S 16 godina je bio bolje krilo nego sto je to danas.

Guranje na desnog veznjaka je za zatvora,vjerovatno najveci problem u citavoj nasoj formaciji. Valjda ce klopp progledati na vrijeme.

Sta je plan s njim ako kojim cudom dovedu Judea ?

Jedino sto vrijedi probat ga na lijevom veznjaku ali dzaba kad je klopp kao magarac :rol:

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 08 sep 2022, 02:44

bog te **** kako naporan lik
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 sep 2022, 08:24

On whether a defensive high line was a ‘risk’ against Napoli…

The high line is a risk if you don’t get pressure on the ball and use it. If you have a high line and you don’t put any pressure on the guy on the ball then, yes, then it’s a risk. But that’s usually not the case, the problem is not the high line, we need a high line to be compact, the problem is we were never close enough to put the opponent under pressure.
Ako ne radiš presing već deset utakmica i ako svaku utakmicu primaš prvi gol zašto onda i dalje guraš istu taktiku?

Haj što Arnold izgleda ko ****, al' šta radi Fabinho ovdje?

Pročitani smo. Ne trčimo više, ne radi pressing, nismo brzi u napadu, u odbrani smo klimaviji od cijena goriva. Nama svaki pojedinac izgleda loše osim Diaza. Thiago je za pola sata pokušao 33 pasa (30 tačnih) dok je Elliott za pokušao 52 pasa (44 tačna). Milner je dobio dva od deset duela :tokralju:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 08 sep 2022, 12:00

Ali ne ide mi u glavu da za ovolike godine nisu malo poradili s Trentom individualno oko defanzive. Hajd, Gomez je bespomoćan slučaj, ali ovog da izdignu bar 20-30%, to bi već ličilo na nešto.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 08 sep 2022, 12:13

Finn je napisao/la:
08 sep 2022, 12:00
Ali ne ide mi u glavu da za ovolike godine nisu malo poradili s Trentom individualno oko defanzive. Hajd, Gomez je bespomoćan slučaj, ali ovog da izdignu bar 20-30%, to bi već ličilo na nešto.
Bukvalno mu samo treba trud na toj strani, dok se trudio imali smo dobru odbranu. Najvise ga yebe sto se ne trudi kao prije.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 sep 2022, 12:59

Forsira izlazak? :hmmmmm:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 08 sep 2022, 13:12

Mislim da mu je prosto dosadilo ima 24 godine osvojio je sve sto se moze osvojiti a usput je izgubio u 2 finala LŠ, 2 puta titula izmakla za jedan bod nakon uzasno teske sezone. Prezasićenje materijala.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 08 sep 2022, 13:46

This Liverpool team is fantastic. Just needs to work on communication, passing, awareness, positioning, stamina management, shooting, crossing, vision, coordination, teamwork , defending, tackling, dribbling, ball control, and getting a goal.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 sep 2022, 13:55

StevieG8 je napisao/la:
08 sep 2022, 13:12
Mislim da mu je prosto dosadilo ima 24 godine osvojio je sve sto se moze osvojiti a usput je izgubio u 2 finala LŠ, 2 puta titula izmakla za jedan bod nakon uzasno teske sezone. Prezasićenje materijala.
Barci ga uvalit za 70 miliona
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 08 sep 2022, 14:10

Problem ove ekipe je prvenstveno blago zasicenje i kurcobolja nakon osvojenih trofeja ali i nakon 2 "ukradene" titule koje su za bod izmakle u zadnjem kolu lige, da nije ovako brutalnog Citya pisalo bi se o strasnoj dominaciji Redsa izuzev sezone s povredama. Isto tako 2 izgubljena finala LP, pretrpan raspored prosle sezone gdje su Redsi odigrali sve moguce tekme sezone, fizicki i mentalni umor je uzrok onako tromog VVD-a, TAA-a ali i ostalih. Salahu duh odnio samopuzdanje poslije izgubljenog finala AFCON-a, ali i kurcenja prije tekme sa Realom gdje je podvio rep. Covjek od trenutka gdje su mnogi govorili da je najjaci na svijetu dosao do toga da nije u svom klubu ni top 5. Pored svega ovog navedenog igraci tipa Gomez, Ox i Keita su beskorisne mase koje uzimaju enormne plate, balast ekipe. Naredna stavka su pojacanja koja trebaju jos vremena i to stoji, ali i nedovoljan angazman vlasnika da rizikuju i prekrse sopstvena pravila, uspjesi se redaju, Klopp je to zasluzio ali i on magarecu tvrdoglavost mora da baci pod tepih ponekad. Kad smo kod Kloppa, mora da manevrira, treba da se vodi ovom starom " uradi sto mozes u momentu u kojem jesi s onim sto imas". Visoka linija bez presinga i suzavanja prostora , bez kompaktnosti ne ide. S Gomezom i Milnerom te van forme Salahom ne ide, tromim Dajkom i Arnoldom ne ide, a cak ne postoji ni kompenzacija naprijed jer je realizacija tanka, kreirane sanse kada se gledaju brojke su pretanke. Wake up call vise ne treba ocekivati, ovo stanje je realnost ove sezone i to je to, borba za top 4 u ligi, LP prolaz grupe uspjeh. Osvojen kup premija.
Zadnja izmjena: SoloControTutti, dana/u 09 sep 2022, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 08 sep 2022, 14:19

Istina

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 09 sep 2022, 00:51

Prelijepo. :ljepota:
slika

dachodachoni
Kontakt:

Post Postao/la dachodachoni » 09 sep 2022, 01:23

Crno je i na fb i na twitteru

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 09 sep 2022, 01:38

Natjerali ih, zadnji ostali oni i Soton.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 09 sep 2022, 01:50

Ma hajd zna se sta scouseri misle o tome

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 sep 2022, 08:13

Ako se bude igralo sutra neće biti sekunde šutnje na Anfieldu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 09 sep 2022, 12:06

StevieG8 je napisao/la:
09 sep 2022, 01:50
Ma hajd zna se sta scouseri misle o tome
Gospoda.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 09 sep 2022, 12:59

Eto odgodjeno imaju sad malo vremena da se pokusaju dozvat i napravit par korekcija u sistemu do naredne utakmice.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.