Ee nemoj molim te postavljat na forum, znam curu i starce joj djevojka 5.0 u medresi, ubit će je ako saznajufeniksptica je napisao/la: ↑08 sep 2022, 21:41Vjerovatno nularica ali opet po meni prije svega zalosno. Onda i smijesno
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ucila Etehijatu naglas pa da podmaze malo glasniceBosniaBoston je napisao/la: ↑08 sep 2022, 21:46
Ee nemoj molim te postavljat na forum, znam curu i starce joj djevojka 5.0 u medresi, ubit će je ako saznaju

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- feniksptica
- Kontakt:
5.0promilaBosniaBoston je napisao/la: ↑08 sep 2022, 21:46Ee nemoj molim te postavljat na forum, znam curu i starce joj djevojka 5.0 u medresi, ubit će je ako saznajufeniksptica je napisao/la: ↑08 sep 2022, 21:41Vjerovatno nularica ali opet po meni prije svega zalosno. Onda i smijesno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A jel se sad mijenja himna u ''God save the king'' ili ostaje ''God save the queen''?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Bavaria nularica , fakat ne znam u čemu je problem .BosniaBoston je napisao/la: ↑08 sep 2022, 21:46Ee nemoj molim te postavljat na forum, znam curu i starce joj djevojka 5.0 u medresi, ubit će je ako saznajufeniksptica je napisao/la: ↑08 sep 2022, 21:41Vjerovatno nularica ali opet po meni prije svega zalosno. Onda i smijesno
![]()
Bolesno društvo ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Guzla
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vala baš, istu možeš kupiti i u Mekki i Medini. Mislim ako je to neki parametar za wow efekt.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 sep 2022, 22:27Bavaria nularica , fakat ne znam u čemu je problem .BosniaBoston je napisao/la: ↑08 sep 2022, 21:46Ee nemoj molim te postavljat na forum, znam curu i starce joj djevojka 5.0 u medresi, ubit će je ako saznajufeniksptica je napisao/la: ↑08 sep 2022, 21:41Vjerovatno nularica ali opet po meni prije svega zalosno. Onda i smijesno
![]()
Bolesno društvo ...
-
- Kontakt:
Baka Prase udario na Željka Mitrovića , You Tube protiv TV-a ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Al sta je problem sa nularicomMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 sep 2022, 22:46Vala baš, istu možeš kupiti i u Mekki i Medini. Mislim ako je to neki parametar za wow efekt.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 sep 2022, 22:27Bavaria nularica , fakat ne znam u čemu je problem .BosniaBoston je napisao/la: ↑08 sep 2022, 21:46
Ee nemoj molim te postavljat na forum, znam curu i starce joj djevojka 5.0 u medresi, ubit će je ako saznaju
Bolesno društvo ...

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Ovdje je pretpostavljam problem što je žena u pitanju , efendije mogu nularicu bez problema piti , ali žene baš i ne ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 sep 2022, 22:55Al sta je problem sa nularicomMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 sep 2022, 22:46Vala baš, istu možeš kupiti i u Mekki i Medini. Mislim ako je to neki parametar za wow efekt.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 sep 2022, 22:27
Bavaria nularica , fakat ne znam u čemu je problem .
Bolesno društvo ..., ponekad na poslu zna dobro leći
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa aludiraju vjerovatno da ako je pokrivena, da je odmah mualima.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 sep 2022, 22:57Ovdje je pretpostavljam problem što je žena u pitanju , efendije mogu nularicu bez problema piti , ali žene baš i ne ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 sep 2022, 22:55Al sta je problem sa nularicomMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 sep 2022, 22:46
Vala baš, istu možeš kupiti i u Mekki i Medini. Mislim ako je to neki parametar za wow efekt., ponekad na poslu zna dobro leći
Meni su generalno sve nularice odvratne.
Na nacionalnoj fre., ratuju Baka Prase i Željko Mitrović,
živela Srbija.
41:34
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda je ovdje problem jer pije 0% pivo s obzirom da je to lose pice. 

Kako lijep dan, ding dong.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Srediće to Vučić.
A stari mu je još jači. Sveštenik

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
treba narucila bezalkoholnu pivu,a jedini bolestan tip je ovaj sto je slikao 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Slika i prilika Srbije. Zamisli narod kojem ova televizija, novine i sta sve ne pere mozak zadnjih 30 godina... Nisu ni naši nesto bolji al za ove su zlatni.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 00:32Slika i prilika pripadnika kriminalne organizacije spc

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Ne valja ni ona obicna piva, jedino toceno a i to ako te potrefi (još moraš biti i žedan da ti legne). Ako vec neko hoce fino da ga udari, uzmeš nešto sa 40+% alkohola, a ne da ides pišati svako 20 minuta.tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 sep 2022, 23:40Mozda je ovdje problem jer pije 0% pivo s obzirom da je to lose pice.![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.