U napadu fantastičan , nivo a la Nenad Marković .
U odbrani qrčina , ali najveća . Igrači koje on čuva se proslave , skaču u napadu , da ne pišem o tome kako neće da pravi faulove ...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
U napadu fantastičan , nivo a la Nenad Marković .
bombaysaphire je napisao/la: ↑07 sep 2022, 17:32U napadu fantastičan , nivo a la Nenad Marković .
U odbrani qrčina , ali najveća . Igrači koje on čuva se proslave , skaču u napadu , da ne pišem o tome kako neće da pravi faulove ...
U reprezentaciji BiH nema takve ovlasti, a da mu daju to u Realu nema sanse. Musa je postao dobar timski igrac, takav je bio sad u reprezentaciji. Nije forsirao nista sto je u jednu ruku dobro, a u drugu ruku nije, jer je u bitnim momentima nestajao i sakrivao se. Recimo protiv Njemacke i Francuske u bitnim momentima nema ga nigdje, sakriva se, lopta u rukama Atića, Robertsona ili cak Nurkic kad je trebalo da Musa dirigira napad, Nurkic uzima loptu i izvodi glupostiShategabri je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:33Hanga ima 33 godine.
U Realu kao ni Barsi nikad nije bio prva opcija ni u kom smjeru.
Mada u prvu si, pitanje je kako će se Real postaviti, kakve će ovlasti imati u ekipi.
Ako će biti role player, onda očekujem ćoškarenje i tu propada 100%.
Ako je Real odlučio rizikovati i dati mu pune ovlasti i dosta lopti, to je druga priča.
U tom slučaju očekujem ga u startnoj postavi, nešto ovako: Llull (ili ko već bude PG), Musa, Deck, Yabusele, Tavares.
Daj me nemoj zahebavati. Ako me čitaš imalo pozorno,znao bi da nema objektivnije osobe(pritom su mi Džanan i Luka podjednako dragi) koja argumentima nastupa od mene vjerojatno na forumu. MLAĐEG u kontekstu mlađeg od Muse,da nitko tko je rođen iza datuma njegova rođenja trenutno nije ostvareniji igrač u profi vodama od Europljana. Dončić je 1999. rođen,no krajem veljače.Beko je napisao/la: ↑09 sep 2022, 10:45polako.
Musa je napredovao, ali..
...ovo reci...
"Izvanredan EB,23 godine,nema boljeg mlađeg u EL ni na rep.natjecanjima ne računajući Amere koji bi to i mogli prikazati eventualno nagodinu na Mundobasket ili potencijale poput Wembanyame."
gdje igra Doncic. Jbg. Treba ostati realan.
U Realu ce on aBd jos bolji postati, ali NBA nazad -- tezko. Legenda Reala aBd -- Da!