Gomez kriminalan.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma nema sanse, Thiago Fabinho Eliott ce biti veza
Pa jbg doveden je Fabio za nekih 6m sto je realno nerealan transfer za te pare. Okej isticao mu je ugovor, al' opet male pare.StevieG8 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:21Ne znam kako vise nisu sposobni ubosti ovakav transfer a toliko se pisalo o scouting sluzbi, analiticarima, fizicarima i ostalim matematicarima koji rade na tim scouting programima iza scene.
Bilo je skroz solidnih transfera za manje pare a sad odjednom ili igrac od 100m ili nam ne godi niko.
Cek da ovaj KSG to potvrdiizdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:03Evo nakon veceras sam definitivno progledao nakon prozivki Scousera sa foruma i bas sam siguran da je Harvey Elliott zapravo Rijad Kobiljar koji se rodio u Engleskoj. Nas “diamond”.
Gomez kriminalan.
Odlican? Tesko. Izgubio je loptu 13 puta sto je vise cak i od Milnera. Sem uspjesnih dodavanja nije pruzio nista a defanzivno je dodatno oslabio desnu stranu koja je svakako vec propuh. Ne znam kako su zamislili to s njim kad smo na toj poziciji uvijek imali skroz drugaciji profil veznjaka zbog prostora koji ostavlja Trent.
Ma on treba lijevo igrati, a Alcantara desnoStevieG8 je napisao/la: ↑08 sep 2022, 00:43Odlican? Tesko. Izgubio je loptu 13 puta sto je vise cak i od Milnera. Sem uspjesnih dodavanja nije pruzio nista a defanzivno je dodatno oslabio desnu stranu koja je svakako vec propuh. Ne znam kako su zamislili to s njim kad smo na toj poziciji uvijek imali skroz drugaciji profil veznjaka zbog prostora koji ostavlja Trent.
Ne sporim da je ogroman talenat i da mu treba pruziti sansu ali da bas sa 19 godina pocinje svaku utakmicu i igra onako kako igra trenutno bas i nisam siguran. Jednostavno se ne uklapa na toj poziciji. Mozda grijesim ali mi se na trenutke cini da Salah ide dodatno u sirinu da se njemu otvori vise prostora kroz sredinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.