Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bas mi ovo izbacilo prije cca sat vremena haha
ti stvarno vjeruješ u tu patetiku da neko krade tvoje glasove ili da mrtvi glasaju? samo otežavate ljudima u biračkim odborima koji će ostajati do 3-4 ujutro da prebroje vaša precrtavanje. i otežavate malim strankama kojima je teže preći cenzusShategabri je napisao/la: ↑07 sep 2022, 13:12I to je pogrešno.
Treba ako ništa prekrižiti svoj glasački listić da marva ne može manipulisati tvojim imenom i pisati ga sebi kao glas.
zavisi koji dom narodafeniksptica je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:38Je l dom naroda najznacanije politicko tijelo il mjesto gdje sve odluke prolaze il ne il ima sta drugo ???
I moze l se glasat ko ce uc u dom naroda ??
Ne kuzim se puno u to a zanima me ovo
Ma jok, nema toga kod nas. Nikako. Jesi to ti, Harise Zahiragiću?!ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:29ti stvarno vjeruješ u tu patetiku da neko krade tvoje glasove ili da mrtvi glasaju? samo otežavate ljudima u biračkim odborima koji će ostajati do 3-4 ujutro da prebroje vaša precrtavanje. i otežavate malim strankama kojima je teže preći cenzusShategabri je napisao/la: ↑07 sep 2022, 13:12I to je pogrešno.
Treba ako ništa prekrižiti svoj glasački listić da marva ne može manipulisati tvojim imenom i pisati ga sebi kao glas.
Ti stvarno vjerujes da se to ne desava?ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:29ti stvarno vjeruješ u tu patetiku da neko krade tvoje glasove ili da mrtvi glasaju? samo otežavate ljudima u biračkim odborima koji će ostajati do 3-4 ujutro da prebroje vaša precrtavanje. i otežavate malim strankama kojima je teže preći cenzusShategabri je napisao/la: ↑07 sep 2022, 13:12I to je pogrešno.
Ne budi naivan čovječe. Misliš da su mrtvi svaki put na spisku bez razloga?? Moj stari prije 10 godina umro i svaki put na spisku, znam da će biti i ove godine. Kako se to manipuliše nisi ni svjestan, pogotovo po nekim vukojebinama gdje rade krkani šta hoće i kako hoće. A to precrtavanje ne ometa nikoga, samo lagano odvojiš na nevažeći i ideš dalje.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:29ti stvarno vjeruješ u tu patetiku da neko krade tvoje glasove ili da mrtvi glasaju? samo otežavate ljudima u biračkim odborima koji će ostajati do 3-4 ujutro da prebroje vaša precrtavanje. i otežavate malim strankama kojima je teže preći cenzusShategabri je napisao/la: ↑07 sep 2022, 13:12I to je pogrešno.
Kod nas je usadjeno da moraš roditelje trpiti šta god ti rade, jer su ti roditelji.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:25Meni je prejako kako u ovoj situaciji Doncic vs majka, krezubaska stoka podrzava ovo sto mu radi mama.
Ljudi nikako da shvate da ima uzasnih roditelja kojem je vise stalo do licnog interesa neko djecijeg.