Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bas mi ovo izbacilo prije cca sat vremena haha
ti stvarno vjeruješ u tu patetiku da neko krade tvoje glasove ili da mrtvi glasaju? samo otežavate ljudima u biračkim odborima koji će ostajati do 3-4 ujutro da prebroje vaša precrtavanje. i otežavate malim strankama kojima je teže preći cenzusShategabri je napisao/la: ↑07 sep 2022, 13:12I to je pogrešno.
Treba ako ništa prekrižiti svoj glasački listić da marva ne može manipulisati tvojim imenom i pisati ga sebi kao glas.
zavisi koji dom narodafeniksptica je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:38Je l dom naroda najznacanije politicko tijelo il mjesto gdje sve odluke prolaze il ne il ima sta drugo ???
I moze l se glasat ko ce uc u dom naroda ??
Ne kuzim se puno u to a zanima me ovo
Ma jok, nema toga kod nas. Nikako. Jesi to ti, Harise Zahiragiću?!ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:29ti stvarno vjeruješ u tu patetiku da neko krade tvoje glasove ili da mrtvi glasaju? samo otežavate ljudima u biračkim odborima koji će ostajati do 3-4 ujutro da prebroje vaša precrtavanje. i otežavate malim strankama kojima je teže preći cenzusShategabri je napisao/la: ↑07 sep 2022, 13:12I to je pogrešno.
Treba ako ništa prekrižiti svoj glasački listić da marva ne može manipulisati tvojim imenom i pisati ga sebi kao glas.
Ti stvarno vjerujes da se to ne desava?ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:29ti stvarno vjeruješ u tu patetiku da neko krade tvoje glasove ili da mrtvi glasaju? samo otežavate ljudima u biračkim odborima koji će ostajati do 3-4 ujutro da prebroje vaša precrtavanje. i otežavate malim strankama kojima je teže preći cenzusShategabri je napisao/la: ↑07 sep 2022, 13:12I to je pogrešno.
Ne budi naivan čovječe. Misliš da su mrtvi svaki put na spisku bez razloga?? Moj stari prije 10 godina umro i svaki put na spisku, znam da će biti i ove godine. Kako se to manipuliše nisi ni svjestan, pogotovo po nekim vukojebinama gdje rade krkani šta hoće i kako hoće. A to precrtavanje ne ometa nikoga, samo lagano odvojiš na nevažeći i ideš dalje.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 sep 2022, 23:29ti stvarno vjeruješ u tu patetiku da neko krade tvoje glasove ili da mrtvi glasaju? samo otežavate ljudima u biračkim odborima koji će ostajati do 3-4 ujutro da prebroje vaša precrtavanje. i otežavate malim strankama kojima je teže preći cenzusShategabri je napisao/la: ↑07 sep 2022, 13:12I to je pogrešno.
Kod nas je usadjeno da moraš roditelje trpiti šta god ti rade, jer su ti roditelji.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:25Meni je prejako kako u ovoj situaciji Doncic vs majka, krezubaska stoka podrzava ovo sto mu radi mama.
Ljudi nikako da shvate da ima uzasnih roditelja kojem je vise stalo do licnog interesa neko djecijeg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.