Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Shategabri
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Shategabri » 07 sep 2022, 10:56

SDA podržavaju uhljupi bez obraza i časti.
Koševo Zapad

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 07 sep 2022, 11:01

RacioEmocionalan je napisao/la:
07 sep 2022, 10:48
FoSte95 je napisao/la:
07 sep 2022, 10:42
Odeš fino onda u Erdoganovu Tursku i živiš u blagodetima rekordne stope inflacije
Svako sa imalo mozga vidi šta je ovdje u pitanju i da čitav period vladanja Bakira i njegovih instaliranih kadrova služi za jačanje pozicije Turske na Balkanu preko BiH. Zauzvrat, dopušta im se sveopšta pljačka i zatiranje etničkog identiteta a propagiranje vjerskog.
Upravo tako. Ljudi 450 godins ovdje okupatori bili i sada ih ja trebam dočekivati.
Al šta ti je život, Bošnjaci ( sem SDA botova) koje taj isti Dodik zove Turcima (a i ostsli u RSu) **** tu Tursku i okrenuše se Evropi i Zapadu, a Srbi (ne svi naravno) sada ne izlaze iz Erdoganovih i Putinovih guzova

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 sep 2022, 11:03

FoSte95 je napisao/la:
07 sep 2022, 11:01
FoSte95 je napisao/la:
07 sep 2022, 10:42
Odeš fino onda u Erdoganovu Tursku i živiš u blagodetima rekordne stope inflacije
Svako sa imalo mozga vidi šta je ovdje u pitanju i da čitav period vladanja Bakira i njegovih instaliranih kadrova služi za jačanje pozicije Turske na Balkanu preko BiH. Zauzvrat, dopušta im se sveopšta pljačka i zatiranje etničkog identiteta a propagiranje vjerskog.
Upravo tako. Ljudi 450 godins ovdje okupatori bili i sada ih ja trebam dočekivati.
Al šta ti je život, Bošnjaci ( sem SDA botova) koje taj isti Dodik zove Turcima (a i ostsli u RSu) **** tu Tursku i okrenuše se Evropi i Zapadu, a Srbi (ne svi naravno) sada ne izlaze iz Erdoganovih i Putinovih guzova
Vjerujem da bi mi imali puno bolju saradnju i bilateralne odnose sa Turskom da nije tog podaničkog odnosa iz kojeg jedinu korist ima Bakir i njegovi kompanjoni.
Daj nam poslovnu saradnju, mani me došo babo, koga boli q za to. Kakav babo, kakvi bakrači!
Daj investicije, autoputeve, industriju, ulaži u turizam, mani nas šuplje i biće šućur Allahu :roll:
Koševo Zapad

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 07 sep 2022, 11:07

Shategabri je napisao/la:
07 sep 2022, 11:03
FoSte95 je napisao/la:
07 sep 2022, 11:01

Vjerujem da bi mi imali puno bolju saradnju i bilateralne odnose sa Turskom da nije tog podaničkog odnosa iz kojeg jedinu korist ima Bakir i njegovi kompanjoni.
Daj nam poslovnu saradnju, mani me došo babo, koga boli q za to. Kakav babo, kakvi bakrači!
Daj investicije, autoputeve, industriju, ulaži u turizam, mani nas šuplje i biće šućur Allahu :roll:
Tako je, ponašaj se prema nama kao poslovnim partnerima a ne kao podanicima i nekakvoj koloniji. Mada u svjetlu današnjih događanja i uloge Turske samo osnovni neki kontakt.... Što bi se reklo zdravo za zdravo

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 sep 2022, 12:00

MaroonBjelave je napisao/la:
07 sep 2022, 10:52
jasmin10 je napisao/la:
07 sep 2022, 10:21
MaroonBjelave je napisao/la:
07 sep 2022, 09:07
Nadam se da Admin neće reagovati, ali samo ću reći ovo: Ako zeleni izrodi dobiju bilo gdje, na bilo kojem nivou vlasti, onda treba one iz Haaga pustiti da završe što su naumili. Jer mi ništa bolje nismo zaslužili.
Bolestan si.
Jesam, boli me ona stidna dlaka, tzv okapnica za takve kao ti koji se prepoznaju u postu. Ali je najveća tuga sto ti i takvi kao ti neće u rov sve i da se ispuni ovo što sam naveo. Vi ćete se kriti po trezoru, kuhati kafe generalima u štabovima i dobiti mjesto u državnom parlamentu pod krinkom ranjavanja na prvoj liniji, a ustvari fasovali geler u odlasku u ku.rvaluk.
Fulio si sve. Nisam se čak ni prijavio na izbore jer ne vidim kandidata koji može učiniti drzavu boljom.
Al željeti da se ponovi sve sto se desavalo u ratu je bolesno. A i ti si bolestan s takvim željama.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 sep 2022, 13:12

I to je pogrešno.
Treba ako ništa prekrižiti svoj glasački listić da marva ne može manipulisati tvojim imenom i pisati ga sebi kao glas.
Koševo Zapad

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 07 sep 2022, 14:32

"Uspjeli smo da odnose između Turske i Srbije podignemo na najviši nivo u modernoj historiji. Na dobrom smo putu da ispunimo ono što je meni djelovalo kao nemogući cilj - da trgovinska razmjera dostigne pet milijardi eura", rekao je Vučić.

Ističe da su turske kompanije izuzetno važne za Srbiju jer zapošljavaju gotovo 10.000 ljudi i dodao da investicije iz Turske i dalje dolaze.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 07 sep 2022, 16:07

Finn je napisao/la:
07 sep 2022, 14:32
"Uspjeli smo da odnose između Turske i Srbije podignemo na najviši nivo u modernoj historiji. Na dobrom smo putu da ispunimo ono što je meni djelovalo kao nemogući cilj - da trgovinska razmjera dostigne pet milijardi eura", rekao je Vučić.

Ističe da su turske kompanije izuzetno važne za Srbiju jer zapošljavaju gotovo 10.000 ljudi i dodao da investicije iz Turske i dalje dolaze.
plus bayre srbijancima , a nama naramak selama i vagon tespiha :urnebes: :urnebes: :mrgreen:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 07 sep 2022, 16:24

Shategabri je napisao/la:
07 sep 2022, 13:12
I to je pogrešno.
Treba ako ništa prekrižiti svoj glasački listić da marva ne može manipulisati tvojim imenom i pisati ga sebi kao glas.
Pa bas to. Kod nas pola ljudi nece da izadje na glasanje jer "nema za koga glasati. Dobro, ima nesto i u toj prici. Ali onda izadji i ili glasaj za neku SKLJ listu ili jednostavno precrtaj svoj glasacki papir, jer ce u protivnom oni prazne papire iskoristiti i glasati za koga hoce.

Dodiku ocigledno osjeca da mu se drma stolica cim je krenuo dijeliti pare i sakom i kapom.

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 07 sep 2022, 16:26

Опет о ?, & ".

& $ " $ " у ?, а $ је ? ? ' $?

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 sep 2022, 16:40

Robust je napisao/la:
07 sep 2022, 16:07
Finn je napisao/la:
07 sep 2022, 14:32

plus bayre srbijancima , a nama naramak selama i vagon tespiha :urnebes: :urnebes: :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 07 sep 2022, 16:58

Robust je napisao/la:
07 sep 2022, 16:07
Plus bayre srbijancima , a nama naramak selama i vagon tespiha :urnebes: :urnebes: :mrgreen:
Ma ne treba očekivati od Turaka ništa jer oni samo gledaju svoj interes. Kamo sreće da mi imamo ljude koji će se brinuti za ovaj narod državnički, koji se neće prodati ni pod koju cijenu. Kamo sreće da smo radikalno etnički osvješteni kao jedni Poljaci naprimjer. Ne je.bati nikoga ni za suhu šljivu i samo svoj interes gledati.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

NicoloFagioli

Post Postao/la NicoloFagioli » 07 sep 2022, 17:06

Svi gledaju svoj interes, ne samo Turska. Mi nemamo medjunarodne poluge uticaja, tako da ne mozemo ganjati svoj interes na vecem terenu. Ali smo zato jaki kao lokal-interesdzije, prvaci svijeta. :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 07 sep 2022, 17:16

NicoloFagioli je napisao/la:
07 sep 2022, 17:06
Svi gledaju svoj interes, ne samo Turska. Mi nemamo medjunarodne poluge uticaja, tako da ne mozemo ganjati svoj interes na vecem terenu. Ali smo zato jaki kao lokal-interesdzije, prvaci svijeta. :mrgreen:
To je evidentno. Kažem za ove koji očekuju bilo šta od bilo koga. Možemo dosta toga uraditi na lokalnom nivou da bi se nešto pitao i na globalnom bar kada je u pitanju odbrana od eventualne agresije i spremnost na akciju u svakom trenutku. Ako si jedinstven, da vas je milion, ozbiljna je cifra.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 07 sep 2022, 17:41

deantinho je napisao/la:
07 sep 2022, 16:26
Опет о ?, & ".

Ima @Dachodachoni stručnjak za roštilj , on će ti preporučiti .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 07 sep 2022, 17:54

bombaysaphire je napisao/la:
07 sep 2022, 17:41
deantinho je napisao/la:
07 sep 2022, 16:26
Опет о ?, & ".

Ima @Dachodachoni stručnjak za roštilj , on će ti preporučiti .
dacho gospodin covjek zauzme pola sanka nedjeljom u pubu na malti i laganica :kafa: :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2022, 18:36

Godinama prica o dronovima, svake godine sljedece ce, balija i dalje vjeruje u izjave 100 za 1. Jedino gori od zatucanih zelenasa su zatucane balije.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 sep 2022, 19:13

kontam ici uskoro na paintball prvi put, kakva su iskustva? Boli li :mrgreen:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 07 sep 2022, 19:19

Surreal je napisao/la:
07 sep 2022, 19:13
Ma kakvi, prava stvar idem godisnje bar 3 puta.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 07 sep 2022, 19:47

Surreal je napisao/la:
07 sep 2022, 19:13
Dodje vrijeme da omladina pita boli li paintball, ja sam u tvojim godinama u rat isao bez straha :yawn:
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.