Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Umri mlad, budi lijep les.
Gledaj Edina u 36-oj jbt. Mogao je komotno uzeti pare i pravac Sudija, Emirati, MLS i sl.
Gledaj Edina u 36-oj jbt. Mogao je komotno uzeti pare i pravac Sudija, Emirati, MLS i sl.
Sta drugo ocekivati od covjeka koji je u sred korone napravio seljacki dernek da proslavi svoj transfer
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Ocigledno da nema. Pjanic je citavu karijeru ofenzivni veznjak kojem si uvjek morao dodati dva defanzivna da bi izvukao ono najoptimalnije iz njega. Samo je Spalleti znao to postavljanjem De Rossija i Nainggolana uz njega. Xavijeve price su supljaci teski. Pogotovo za ono zamjena busqetsu, a Pjanic bukvalno isti tip igraca kao on. A Busqets njemu cuvao djale i radio prljavi posao za njega na terenu.Tekashi je napisao/la: ↑07 sep 2022, 01:29Ovo je mnogo gore! Pjanic ima min. jos 3 godine WC fudbala jbt. Ako je do novca.... onda ok.samoposmatram je napisao/la: ↑06 sep 2022, 22:09Ovo izgleda kao Medunjaninov prelazak u Philadelphiu. Brzo prodje 12 godina vrhunskog fudbalera. Neki se ovdje nemogu pomiriti da Pjanica vise nema u vrhunskom klubu fudbala, ali od godina se nemoze pobjeci.
Bila je cast te pratiti Maestro.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Pjanic ofanzivnog veznjaka nije igrao jos od Lyona i Romesamoposmatram je napisao/la: ↑07 sep 2022, 06:47Ocigledno da nema. Pjanic je citavu karijeru ofenzivni veznjak kojem si uvjek morao dodati dva defanzivna da bi izvukao ono najoptimalnije iz njega. Samo je Spalleti znao to postavljanjem De Rossija i Nainggolana uz njega. Xavijeve price su supljaci teski. Pogotovo za ono zamjena busqetsu, a Pjanic bukvalno isti tip igraca kao on. A Busqets njemu cuvao djale i radio prljavi posao za njega na terenu.Tekashi je napisao/la: ↑07 sep 2022, 01:29Ovo je mnogo gore! Pjanic ima min. jos 3 godine WC fudbala jbt. Ako je do novca.... onda ok.samoposmatram je napisao/la: ↑06 sep 2022, 22:09Ovo izgleda kao Medunjaninov prelazak u Philadelphiu. Brzo prodje 12 godina vrhunskog fudbalera. Neki se ovdje nemogu pomiriti da Pjanica vise nema u vrhunskom klubu fudbala, ali od godina se nemoze pobjeci.
Bila je cast te pratiti Maestro.
Pa bolja je i ova opcija da bar spasi ono malo karijere što mu je ostalo.A on iz Barcelone u Emirate pa tamo ne idu ni nazovimo igrači iz naše kukuruz lige.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ispao je bas glup.Jos im budala oprostila pare sto su mu trebali dat raskidom ugovora.Ne bi im nista oprostio.Naprave ugovor s igracem,pa poslije haj smanjuj platu,i jos ga yebu i lazu cijelo vrijeme.Onaj Braithwaite je najpametniji bio.Hoce covjek pare koje su mu propisane ugovorom.Jedino sto mislim da je otisao u Arabiju je da igra,pa makar i tamo,mada je mogao u Evropi igrat negdje sigurno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ja vece budale vidio nisam
Ljudi mu karijeru unistili, on im oprostio 13 miliona koje su mu morali isplatiti.
Ovaj mora ici doktoru pod hitno
Pa da ti ne trebaju pare uzmi pa podijeli, ali ne ostavljaj ****
Ljudi mu karijeru unistili, on im oprostio 13 miliona koje su mu morali isplatiti.
Ovaj mora ici doktoru pod hitno
Pa da ti ne trebaju pare uzmi pa podijeli, ali ne ostavljaj ****
Pjanic nista nikome nije oprostio. Ide na 10 miliona godisnje u UAE, a tamo nema poreza. Tako da ce za dvije godine dobiti 20 umjesto 6.
Eto svi smo mi ovdje pametni a Pjanic i njegov menadzerski tim glupi. Jebote sta covjek nece sve procitati...
Eto svi smo mi ovdje pametni a Pjanic i njegov menadzerski tim glupi. Jebote sta covjek nece sve procitati...
Nema sanse da ce igrati za tri milione tamo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Potpisao
Glupane Miraleme
Glupane Miraleme
- NicoloFagioli
nego, svaki forumas sa ove teme minimalno po fatihu da prouci za bivseg forumasa @Husiku
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- NicoloFagioli
a moze i jedna fatiha za malog princa
Zašto je morao ovo uradit ne može me niko ubijediti da još nije mogo igrat npr u Juventusu
HZČ!
- NicoloFagioli
tesko je napisati trolovskiji, a ujedno istinitiji post od ovoga

Ko god zna porodicu pjanic privatno zna da bi se ti ljudi yebali za marku, tako da mene iskreno ne cudi sto se odlucio da ode u emirate i zrtvuje ostatak ozbiljne karijere za novce koje ne bi mogao dobit u evropi.
naprijed rejal
Tipičan primjer igrača kojeg fudbal apsolutno ne zanima i koji samo gleda da uzme što više love.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.