BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Kod mene su ovlasti, no u Kolnu sam, ali da sad upozorim. Cim budem imao vremena ide ciscenje, a s ovim postom upozoravam sve da se drze teme.
Hoce li biti Litvanaca puno?Je li neko u Kölnu?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lumani standardan 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Bravo, ocisti ova nacionalisticka govvna, pricajmo ljudi o kosarci, danas historijska utakmica, a malo se o tom polemise.
Mislim da smo premoreni, vrlo kratka klupa. Bojim se da smo mrtvi do poluvremena, ali opet imam neku vjeru da je sve moguce pa i da danas odemo do pobjede. Zelim im svu srecu, kako god zavrsi bilo je lijepo navijati u uzivati ovih dana uz nase momke.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Da ponovim pošto je ponavljanje majka znanja. Da ne odgovarate i da ignorišete te ljude koji provociraju, ne bi bilo ničega. Dakle, vi svojim odgovorima dosipate ulje na vatru. Ko je tu kriv - vi ili oni?
Savjet. Prijavite post i ne kacite se na njega. Nekad ne vidim isti momenat, ali cim vidim i reagujem. Ako ste prijavili i ignorisali, izgubit ce se u moru normalnih postova i to je to. A autor ce biti kaznjen kada vidim prijavu. Sad svi zajedno, hajmooooo.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još malo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ovi na SK već gurnuli Litvu na četvrto mjesto
Pogledaj nas Boze za sve nepravde sto smo imali

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Što reče Bećiragić ljudi loptu u napadu vrte najbrže od svih reprezentacija na takmičenju. Biće teško, ali ne i nemoguće. Iiiiigraj Bosno ne daj se, igraj svi smo uz tebe, ale, ale, ale!!!

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Idemoooooo jakoooo optimista sam
Nikada nisam prestao razmišljati i žaliti o utakmici protiv Litvanije, koju smo odigrali prije devet godina. Sjećate se?!
Trebala nam je pobjeda od 10 poena razlike i imali smo ih na konopcima. Imali smo dobru ekipu, dobru atmosferu, armiju navijača iza nas. Imali smo i +14, dvije minute prije kraja, ali smo na kraju slavili sa "samo" šest poena razlike i nismo dohvatili taj famozni drugi krug. Nismo, a bili smo blizu.
Vjerovao sam i dan danas vjerujem u to, da smo prošli dalje, da bismo dogurali jako daleko. Dizali smo formu iz utakmice u utakmicu, bili puni samopouzdanja, služio nas je šut. Sve nas je išlo, ali nismo uspjeli, iako smo dobili Litvaniju, koja je protiv nas slavila poraz od samo šest poena, a kasnije bila strah i trepet na tom Eurobasketu.
Danas, devet godina poslije, opet sam uzbuđen kao i pred utakmicu protiv ovog istog protivnika u Sloveniji. Danas nam ne treba pobjeda od 10 razlike, danas nam je dovoljna i ona od jednog poena, pa čak i "samo" šest poena, kako bismo ispisali historiju.
Uvjeren sam da vi to možete momci. Uvjeren sam da imate snage, želje, volje, kvaliteta, da uspijete u onome o čemu smo mi sanjali. Bili smo blizu, a vi ste sada još i bliže. Iz godine u godinu proživljavamo iste stresove, iste strahove i vjerujem da je sada došlo sve na naplatu...
Igrajte za sebe, igrajte za naš narod, koji u nama sportistima vidi jedini razlog za sreću. Donosimo im sreću već godinama i znam da nas nekada i jako kritikuju, ali kroz godine sam spoznao da je to zato, jer nas previše vole. Jer im je stalo.
Volio bih da, za devet godina, kada sjednete negdje počnete priču ili svoj status na nekoj od društvenih mreža, na sljedeći način: "Sjećate se kada smo dobili Litvaniju u Njemačkoj i plasirali su u osminu finala. Sjećate se kakvo je to slavlje bilo?!"
Sigurno je bolje od mog sjećanja: "Sjećate se, kako smo prije devet godina bili blizu?!
Momci, sretno!
Znam i vjerujem da ćete dati sve od sebe, jer vi ste već pobjednici. Igrajte za ispunjene svojih, ali i naših snova. Ja bih sve svoje trojke sa parkinga poklonio za našu pobjedu danas!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Idemo momci jos samo malo, abd do prolaza..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
A normalno,gori od ovih nacionalista su samo ovi sto se kace na to
Idemo dobiti ovo

Idemo dobiti ovo

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.