U svakoj grupi jedan dan teska tekma, naredni dan basket iza zgrade sa VB i slicnim...samo kod nas svaka na nozDaVinci je napisao/la: ↑06 sep 2022, 23:13Naravno da su mrtvi umorni i da im vise nije do kosarke ... petorica ih igra 30+ minuta po tekmi, 4ca na kapaljku a trojica nikako ... sutra kad se u 4/4 stanu valjat od grceva i bolova ima da Bekir bude primoran da uvodi Sanija i Ajdina da se mec moze regularno privest kraju ... nasi vrli selektori nece nikad shvatit da na turnirima ne mozes igrati sa samo 5 igraca ...Vedad87 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 22:14Mene samo strah umora. Strasno smo fizički pali. Kažu neki Nurk baca trojke, to radi kada je previše umoran i nema snage da ide pod kos. Musa je isto umro. Premalo se rotiralo, a protiv Slo se baš istrošili. I fizički i psihički. Zato i jesmo griješili. Oni su igrali strašnu odbranu, a mi jednostavno nismo imali snage to ispratiti.
![]()
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Sutra su kljucni Vrabac i Atic
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Primijeti se razlika na zagrijavanju. Ne znam kako bi danas Campara preveo loptu protiv Albicya

NietMerciBien je napisao/la: ↑06 sep 2022, 23:20Bi li mogao Penava da pomogne malo u skoku? Nekako mi i Halilovic i Kamenjas mali za onog Sabonisa, a opet Juka mi se isto cini manjim od Valanciunasa. Kontam da bi sa Penavom mozda malo vise hvatati, na kraju krajeva covjek je odmoran 100%, a cim je tu valjda zna malo kosarke da moze odigrati neku rolu sutra. Halilovic mi se cini bas smoren, cak i u izjavama to otvoreno govori

-
- Kontakt:
Prvi uslov je da smanjimo tehnicke greske, danas Musa i Nurkic imali sigurno po 7-8 izgubljeni lopti na to kad dodaš nerezonske šuteve Nurkica, u startu gubiš utakmicu. Jest uzrok i fizika Francuza koji su nas tjerali na to i to je neka nada da Litva ipak nije tako superiorna fizicki kao francuska.
To stoji svakako,al ono makar pri kraju svjezi da udju i tako to,makar protiv nekih nama ravnim ekipa.Nije ni Vrabac ekstra kvalitet,al dodje dobro zbog svog zalaganja i trcanja gore dole

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma kakav campra i penava jestw li ozbiljni

Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma mora se niz nastaviti. W, L, W, L i W?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sutra pobjeda pa na megdan Turskoj ili Španiji u subotu, da nas bude 10000 u dvorani 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
A valjda su i oni umorni malo, prve tri utakmice su isli maksimalno ozbiljno plus oni produzeci sa Njemackom, danas su igrali poslije nas (doduse nisu se nesto pretrgli) ali opet je i kod njih sigurno prisutan umor jer nemaju ni oni puno igraca da rotiraju. Ali eto opet cemo sutra vidjeti na cemu smo
-
- Kontakt:
Baš tako, Hrvatska dobila Estoniju i Britance i proći ce dalje. Mi dobijemo Slovence, Madjare potucemo se s Francuskom i Nijemcima i opet vjerovatno ides kuci. Bas kurate srece smo.Victor je napisao/la: ↑06 sep 2022, 23:21U svakoj grupi jedan dan teska tekma, naredni dan basket iza zgrade sa VB i slicnim...samo kod nas svaka na nozDaVinci je napisao/la: ↑06 sep 2022, 23:13Naravno da su mrtvi umorni i da im vise nije do kosarke ... petorica ih igra 30+ minuta po tekmi, 4ca na kapaljku a trojica nikako ... sutra kad se u 4/4 stanu valjat od grceva i bolova ima da Bekir bude primoran da uvodi Sanija i Ajdina da se mec moze regularno privest kraju ... nasi vrli selektori nece nikad shvatit da na turnirima ne mozes igrati sa samo 5 igraca ...Vedad87 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 22:14Mene samo strah umora. Strasno smo fizički pali. Kažu neki Nurk baca trojke, to radi kada je previše umoran i nema snage da ide pod kos. Musa je isto umro. Premalo se rotiralo, a protiv Slo se baš istrošili. I fizički i psihički. Zato i jesmo griješili. Oni su igrali strašnu odbranu, a mi jednostavno nismo imali snage to ispratiti.
![]()
Ja bi uveo Camparu nek zategne 2 trice iz bloka, svakako nismo imali puno pametnijih ideja danas. I šalji ga na klupu onda.DamirT je napisao/la: ↑06 sep 2022, 23:26To stoji svakako,al ono makar pri kraju svjezi da udju i tako to,makar protiv nekih nama ravnim ekipa.Nije ni Vrabac ekstra kvalitet,al dodje dobro zbog svog zalaganja i trcanja gore dole![]()
Drago mi je da su Slovenci dobili. Sutra u kost pa sta bude. Jbg i da 20 razlike izgubimo nema se sta reci momcima ali nadam se da nećemo praviti maloumne greške kojih je danas bilo svake dvije minute.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Isto to razmisljao maloprije

Kad sutra pozeleni jos jedan kruzic kod nas

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Stvarno mi nije jasno čemu se nose zastave obitelji Kotromanića na utakmice kada igra BiH!To stvarno treba zabraniti....
Problem je što imamo 3 dobra igrača, 3 solidna igrača i tanku klupu. Danas klasičan nedostatak snage, da je bio koji dan više pauze pomeli bi francuze koji su katastrofa. Zanima me kakva nam je košarkaška budućnost, imal kakvog kvaliteta u najavi?
DamirT je napisao/la: ↑06 sep 2022, 23:26To stoji svakako,al ono makar pri kraju svjezi da udju i tako to,makar protiv nekih nama ravnim ekipa.Nije ni Vrabac ekstra kvalitet,al dodje dobro zbog svog zalaganja i trcanja gore dole![]()
Pazi ,Adin je dogurao do Partizana zbog odbrane...
Dzafic recimo i obavezno, ali obavezno probati dobiti Garzu????? Pa jel moguce da ne možemo da ga osposobimo da bude domaći igrač?
Od ovih mladih ne znam koga bi izdvojio, nema tu kvaliteta tipa Musa i Atic
Litvanci su vrlo lako mogli imati sve pobjede. Veliki su favoriti sutra, ali ima nade. 80%-20% u njihovu korist.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Mi smo u grupi smrta, pobijedili smo Madjarsku i osvajaca prošlog Evropskog Prvenstva je vec velk uspijeh. Svi iz naše grupe su osvojili jednom Evropsko. Hrvatska je možda izvukla najlakšu grupu od svih. Litvanija će biti tezak protivnik kao uvijek, ako ne prodzemo nek smo dali sve od sebe.
Za Garzu savez treba poganjati, vjerujem da ima načina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.