Asterix i Obelix samo im fale jos one gaćemarlostanf1eld je napisao/la: ↑06 sep 2022, 18:41Sutra svakamo dobijamo Litvaniju i seremo se u usta ovih brkatim litvanskim snobovima. Kakvi su im navijaci ko iz crtanih filmova da su izasli.
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Razlog poraza danas lezi u tome da smo imali 6 strijelaca a taj sesti je Kamenjas sa 3 poena i to je to nema bench points, protiv Slovenije smo to imali i pobijedili smo ne možes se uzdati samo u 2-3 igrača imam osjećaj da pojedini igrači kad su na terenu razmisljaju samo ma tu su Juka i Musa oni ce to riješiti.
Lazic i Kameni igraju sa ogromnim strahom i treba im smanjiti minutazu sutra a povećati Gegicu, Aticu i Sulejmanovicu. Ja imam neki dobar osjećaj i vjerujem u pobjedu sutra, Litvanija isto igra sa kraćom rotacijom i oni su umorni sigurno a igrački su slabiji individualno od Francuza siguran sam. Grigonis im je najbitniji vanjski igrač treba Atica i Gegica na njega staviti fizički su jači od njega a mogu ga pratiti i brzinom nipošto Robersona, pod kosem sta bude Valanciunas je igrao bas dosta minuta na parketu a defanzivno nije na nivou Goberta kao ni Sabonis.
Od ostalih visokih igrača skoro nikog i nemaju cesto igraju sa Kuzminskasom na 4 i u tim momentima ne smiju kod nas igrati 2 od 3 Miki, Juka, Kameni jer u napadu to nećemo znati koristiti recimo Kameni nece smjeti ledjima da se spusti a u odbrani smo prespori u tim momentima. Kada oni to budu radili mi trebamo Lazica staviti na 4 ili Sulejmanovica.
Nadam se samo da Giedraitis ne procepi suterski jer imao je dobru sezonu u Baskoniji a ovdje ga ne koriste bas previše i nema neke ovlasti te da se nece Jokubaitis razigrati koji igra blago rečeno lose prvenstvo.
Ključ bi mogla biti i slobodna bacanja gdje trebamo biti na nivou ove zadnje 2 utakmice i opet ostaje još nesto sto puno i ne mozemo uticati a to su sudije i pritisak koji ce sigurno vrsiti Litvanci kako na tribinama tako i na terenu i pored klupe vec vidim facu onog njihovog selektora kako se zacrvenila a nadam se i jos vise nakon poraza
Lazic i Kameni igraju sa ogromnim strahom i treba im smanjiti minutazu sutra a povećati Gegicu, Aticu i Sulejmanovicu. Ja imam neki dobar osjećaj i vjerujem u pobjedu sutra, Litvanija isto igra sa kraćom rotacijom i oni su umorni sigurno a igrački su slabiji individualno od Francuza siguran sam. Grigonis im je najbitniji vanjski igrač treba Atica i Gegica na njega staviti fizički su jači od njega a mogu ga pratiti i brzinom nipošto Robersona, pod kosem sta bude Valanciunas je igrao bas dosta minuta na parketu a defanzivno nije na nivou Goberta kao ni Sabonis.
Od ostalih visokih igrača skoro nikog i nemaju cesto igraju sa Kuzminskasom na 4 i u tim momentima ne smiju kod nas igrati 2 od 3 Miki, Juka, Kameni jer u napadu to nećemo znati koristiti recimo Kameni nece smjeti ledjima da se spusti a u odbrani smo prespori u tim momentima. Kada oni to budu radili mi trebamo Lazica staviti na 4 ili Sulejmanovica.
Nadam se samo da Giedraitis ne procepi suterski jer imao je dobru sezonu u Baskoniji a ovdje ga ne koriste bas previše i nema neke ovlasti te da se nece Jokubaitis razigrati koji igra blago rečeno lose prvenstvo.
Ključ bi mogla biti i slobodna bacanja gdje trebamo biti na nivou ove zadnje 2 utakmice i opet ostaje još nesto sto puno i ne mozemo uticati a to su sudije i pritisak koji ce sigurno vrsiti Litvanci kako na tribinama tako i na terenu i pored klupe vec vidim facu onog njihovog selektora kako se zacrvenila a nadam se i jos vise nakon poraza
-
NKSvatovacPoljice
- Kontakt:
Dobra tekma Njemacke i Slovenije..
Slovenci igraju vcrs na Doncica, a Njemci igraju losu odbranu. Svaki puta kad Doncic pravi step back, imam osjecaj da su koraci, kako to smotano i sporo uradi...
Slovenci igraju vcrs na Doncica, a Njemci igraju losu odbranu. Svaki puta kad Doncic pravi step back, imam osjecaj da su koraci, kako to smotano i sporo uradi...
Dobila Slovenija, i drago mi je. Garant bismo onda razmišljali pa ako i izgubimo, možda izgube od Francuske. Ovako se zna. Izvolite pobijedite i idite dalje.
Mene samo strah umora. Strasno smo fizički pali. Kažu neki Nurk baca trojke, to radi kada je previše umoran i nema snage da ide pod kos. Musa je isto umro. Premalo se rotiralo, a protiv Slo se baš istrošili. I fizički i psihički. Zato i jesmo griješili. Oni su igrali strašnu odbranu, a mi jednostavno nismo imali snage to ispratiti.
Nada zadnja umire...Hajmo BiH
Mene samo strah umora. Strasno smo fizički pali. Kažu neki Nurk baca trojke, to radi kada je previše umoran i nema snage da ide pod kos. Musa je isto umro. Premalo se rotiralo, a protiv Slo se baš istrošili. I fizički i psihički. Zato i jesmo griješili. Oni su igrali strašnu odbranu, a mi jednostavno nismo imali snage to ispratiti.
Nada zadnja umire...Hajmo BiH
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ali onakav lakat na nurkicu da se ne svira ono je van svih sudijskih pravila.
Moze biti greska ali da nisu gledali snimak. Ovako je cirkus
Moze biti greska ali da nisu gledali snimak. Ovako je cirkus
NEMA NAZAD
-
Kosarka123
- Kontakt:
Luka je včrs izdominirao, Švabe ne znaju gdje je lijevo
I bolje sto je pobijedila Slovenija.Ovako bi nasi vise cekali Francuze kasnije,nego sto bi igrali da pobijede.Sutra se moze pobijedit,nemaju ni oni siroku klupu.Muda na teren sutra i gristi za svaku loptu i skok.Uz Boziju pomoc da se slavi prolaz aBd

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
100%, dao je nešto manje od 30 koševa večerasNKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑06 sep 2022, 22:13Dobra tekma Njemacke i Slovenije..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Kosarka123
- Kontakt:
I na kraju utakmice fight
Sta je to bilo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bolje ovako.
-
Kosarka123
- Kontakt:
Schröder Isključen, otišao je u svlačionicu
Zadnja izmjena: Kosarka123, dana/u 06 sep 2022, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Najodvratniji narod na planeti.
Sutra ako Bog da pobjeđujemo uprkos svemu.
-
Kosarka123
- Kontakt:
E stvarno smo trebali, sad kad vidim ovu njihovu podmuklost, trebali smo
Onaj Wagner sve sto je opucao protiv nas je pogodio. Veceras ne tako perfektan, Schroder isto je nekoliko otvorenih suteva promasivao i to je rezultat ovog vecerasnjeg poraza od Slovenije. Ocito da umor sustize sve reprezentacije, pa ne mogu ocuvati koncentraciju i strpljenje
-
Kosarka123
- Kontakt:
Slovenija pobijedila 88:80, Schrödera zaustavile sudije da ne bude oravi fight ali se bilo zaguzvalo, pogledali snimak Schröder u svlačionicu, za Sloveniju dva slobodna i tu su ih zakucali za kraj
Zadnja izmjena: Kosarka123, dana/u 06 sep 2022, 22:37, ukupno mijenjano 2 puta.
ne generalizovati ,svabe su sinonim za uspeh u svakom pogledu ,da li mi jugovici idemo kod njih na arbajt ili oni kod nas,jesu nekad nadmeni ali opet s
nekim pravom kad vidis da su najbolji u svemu i imaju pravo , na neki nacin.
Pravda za Tyson Furya
IspravljenoMortemHz je napisao/la: ↑06 sep 2022, 22:25100%, dao je nešto manje od 40 koševa večerasNKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑06 sep 2022, 22:13Dobra tekma Njemacke i Slovenije..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.