Asterix i Obelix samo im fale jos one gaćemarlostanf1eld je napisao/la: ↑06 sep 2022, 18:41Sutra svakamo dobijamo Litvaniju i seremo se u usta ovih brkatim litvanskim snobovima. Kakvi su im navijaci ko iz crtanih filmova da su izasli.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Asterix i Obelix samo im fale jos one gaćemarlostanf1eld je napisao/la: ↑06 sep 2022, 18:41Sutra svakamo dobijamo Litvaniju i seremo se u usta ovih brkatim litvanskim snobovima. Kakvi su im navijaci ko iz crtanih filmova da su izasli.
100%, dao je nešto manje od 30 koševa večerasNKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑06 sep 2022, 22:13Dobra tekma Njemacke i Slovenije..
Slovenci igraju vcrs na Doncica, a Njemci igraju losu odbranu. Svaki puta kad Doncic pravi step back, imam osjecaj da su koraci, kako to smotano i sporo uradi...
Sta je to bilo
Schröder Isključen, otišao je u svlačionicu
E stvarno smo trebali, sad kad vidim ovu njihovu podmuklost, trebali smo
ne generalizovati ,svabe su sinonim za uspeh u svakom pogledu ,da li mi jugovici idemo kod njih na arbajt ili oni kod nas,jesu nekad nadmeni ali opet s
IspravljenoMortemHz je napisao/la: ↑06 sep 2022, 22:25100%, dao je nešto manje od 40 koševa večerasNKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑06 sep 2022, 22:13Dobra tekma Njemacke i Slovenije..
Slovenci igraju vcrs na Doncica, a Njemci igraju losu odbranu. Svaki puta kad Doncic pravi step back, imam osjecaj da su koraci, kako to smotano i sporo uradi...