Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Valjda će naučiti uskoro malo više cijeniti posjed i dominaciju koju imaju na terenu. Najgluplji mogući način da izgubiš.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Popraviše dan momci.

Ma idemo dalje, nervira me što nas raspali klub poput Junajteda uzima dva gola razlike, ali šta je tu je.
Parteya ko Vegetu u onu kapsulu i rehabilitacija, mi smo kapitulirali bez njega, Elneny i Lokonga su mrtvi prosjek.
Šteta, ali valjda ne bude ovako u narednim kolima.
Parteya ko Vegetu u onu kapsulu i rehabilitacija, mi smo kapitulirali bez njega, Elneny i Lokonga su mrtvi prosjek.
Šteta, ali valjda ne bude ovako u narednim kolima.
U drugom poluvremenu smo do drugog Junajtedovog gola imali loptu u posjedu gotovo 80% vremena. Samo moraju prestati da komplikuju život sami sebi i to je to. Direktno na gol pa šta Bog da.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
yebace im arteta majku za supljine u sredini siguran sam, pa sta je ovo bilo sve 3 gola su nam dali iz smijesnih pozicija gdje nasih veznjaka nema na mapi 
hajd ako nista vidim unitedovci zadovoljni ovom igrom i pobjedom, pa mi smo ovako igrali kad je mikel tek doso pa smo na kontre osvojili fa kup..znaci na guzove mrtve bez igre ikakve al eto..
sazrijevaju jos al puno pozitivnih stvari se vidjelo, bili smo bolji na terenu 70% vremena

hajd ako nista vidim unitedovci zadovoljni ovom igrom i pobjedom, pa mi smo ovako igrali kad je mikel tek doso pa smo na kontre osvojili fa kup..znaci na guzove mrtve bez igre ikakve al eto..
sazrijevaju jos al puno pozitivnih stvari se vidjelo, bili smo bolji na terenu 70% vremena
Nece im yebat nego je on kriv. AA23 pljuvao Lokongu, a ironicno nam se igra raspala kad je on izasao.
Nego, najveci problem, pa ko se slozio ko ne slozio, je Odegaard. On je sideway igrac, on ima nula direktnosti u sebi. Brat je usrao nebrojeno situacija danas svojim pristupom. Neovisno od toga mali Viera vidi se da ima kvalitet u nogama
Nego, najveci problem, pa ko se slozio ko ne slozio, je Odegaard. On je sideway igrac, on ima nula direktnosti u sebi. Brat je usrao nebrojeno situacija danas svojim pristupom. Neovisno od toga mali Viera vidi se da ima kvalitet u nogama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Anyway, na kraju dana vidi se da smo bolji tim i vidi se da nam fale zamjene za Parteya i Saku
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne zezaj za Lokongu, prodao loptu za 2-1, a kod prvog gola presing radio u nepotrebnom momentu.Brokula je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:35Nece im yebat nego je on kriv. AA23 pljuvao Lokongu, a ironicno nam se igra raspala kad je on izasao.
Malo pretjeram, ali je Lokonga qarina teška.
- Marsal
- Kontakt:
A vrlo lako je se to moglo riješiti i sa ta 2 kvalitetna fudbalera bismo obezbjedili budućnost kluba.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Sama igra nije bila toliko grozna koliko smo bijedno ispali kod kontri, posebno kod one lopte Fernandesa za drugi gol. Da je Partey igrao umjesto Lokonge, rutinirali bi United bar dva razlike. Mogao je i Zinchenko u vezu sa Xhakom, a Tierney lijevo no to je već ŠBBKBB.
Ødegaard promašuje zicere u velikim utakmicama. Protiv Liverpoola je prošle sezone fulao 1 na 1 sa Alissonom kod 0-0, nema šanse da bismo izgubili tu utakmicu da je tad zabio. I protiv Uniteda promašuje šansu da zakuca za 1-1. Da je Vieira prošao pripreme, već bi bio u prvih 11 umjesto Ødegaarda.
Sudija od početka dopustio mlaćenje. Onaj start Lisandra nakon kojeg je Jesus govorio "wow" je bio za žuti karton pa bi argentinski kepec morao povući ručnu.
Sve u svemu, šteta bodova jer je United k...c od ovce kojem smo poklonili bodove, kao i prošle sezone.
Ødegaard promašuje zicere u velikim utakmicama. Protiv Liverpoola je prošle sezone fulao 1 na 1 sa Alissonom kod 0-0, nema šanse da bismo izgubili tu utakmicu da je tad zabio. I protiv Uniteda promašuje šansu da zakuca za 1-1. Da je Vieira prošao pripreme, već bi bio u prvih 11 umjesto Ødegaarda.
Sudija od početka dopustio mlaćenje. Onaj start Lisandra nakon kojeg je Jesus govorio "wow" je bio za žuti karton pa bi argentinski kepec morao povući ručnu.
Sve u svemu, šteta bodova jer je United k...c od ovce kojem smo poklonili bodove, kao i prošle sezone.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovako je još jednom požurio sa povratkom pa obnovio povredu na prvoj utakmici.
Ma kad god da se vrati očekujem 3 utakmice da spoji i onda opet ide povreda.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kad se sjetim protiv Kokoski kada smo gol dobili lil se uhvatio za ložu a Arteta ga gura da trci da stize Sona

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vasiriki

Jedna od jačih scena definitivno. Mada je bilo pravo naivno od Partija, valjda se legne na teren i glumi da u umireš.

Bolje i 3 nego ni jednu
. Nismo mi ozbiljan klub toliko ali realno za Parteya se treba zamjena tražiti, a to je već ogroman problem jer takvih nema mnogo u svijetu. Mislim da ćemo se dugo s njim krpit i njegovim zamjenama i generalno nas to neće nigdje odvest

Sazrit ce Lokonga vremenomBrokula je napisao/la: ↑07 sep 2022, 08:00Bolje i 3 nego ni jednu. Nismo mi ozbiljan klub toliko ali realno za Parteya se treba zamjena tražiti, a to je već ogroman problem jer takvih nema mnogo u svijetu. Mislim da ćemo se dugo s njim krpit i njegovim zamjenama i generalno nas to neće nigdje odvest

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jednostavno je, dobar je protiv bunker ekipa. Kada je neometan onda i zna nesto lopte igrat.topnik1 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 18:08Sazrit ce Lokonga vremenomBrokula je napisao/la: ↑07 sep 2022, 08:00Bolje i 3 nego ni jednu. Nismo mi ozbiljan klub toliko ali realno za Parteya se treba zamjena tražiti, a to je već ogroman problem jer takvih nema mnogo u svijetu. Mislim da ćemo se dugo s njim krpit i njegovim zamjenama i generalno nas to neće nigdje odvest
![]()
Čim ga pritisneš, i kada je tempo igre veći, kapitulira.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.