Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la tony-mortale » 13 feb 2011, 23:28

čuj šta hoću da kažem, pa nisi valjda glup :?: jer nepismen očito nisi(barem ne skroz), al samo za tebe pojašnjenje nečeg tako očitog. znači
hoću da kažem da me to iznenadilo, znači mislim da je etoo dobar jer da mislim da je loš logično je da me onda promašaj lošeg igrača nebi iznenadio, svakakvih paćenika u božijoj bašti ima :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 feb 2011, 23:30

Nemogu nikako. Bar sto se mene tice. Al stvarno nemogu da se raspravljam jer ce vas sad 600 sto navijate za Inter doci i pocet pricati svasta o covjeku koji vam je sam 2 Scudetta donio. Sjecam se ko sad Parme i ulaska Ibre i 2 komada. I imate obraza pricati nesto. Isto ko da ja sad o Kaki uzmem srat kako je levat ovo ono a lik nam LP donio. I naravno da moze u recenicu sa Messijem jer je u TOP 3 igraca svijeta.

Hvala jos jednom.
Nijedan Interista nije zapoceo, ti si

ko je ikad srao sta o Ibri ? Ko je rekao da Ibra nije majstor?

Eto'o ne spada medju najbolje napadace svijeta ? Eto'o nema 3 osvojene LP? Eto'o ima i posjeduje mnoge stvari koje Ibra nema i nikad nece imati. Ali to su neke druge price.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 feb 2011, 23:35

Puma je napisao/la:
Nemogu nikako. Bar sto se mene tice. Al stvarno nemogu da se raspravljam jer ce vas sad 600 sto navijate za Inter doci i pocet pricati svasta o covjeku koji vam je sam 2 Scudetta donio. Sjecam se ko sad Parme i ulaska Ibre i 2 komada. I imate obraza pricati nesto. Isto ko da ja sad o Kaki uzmem srat kako je levat ovo ono a lik nam LP donio. I naravno da moze u recenicu sa Messijem jer je u TOP 3 igraca svijeta.

Hvala jos jednom.

Eto'o ne spada medju najbolje napadace svijeta ? Eto'o nema 3 osvojene LP? Eto'o ima i posjeduje mnoge stvari koje Ibra nema i nikad nece imati. Ali to su neke druge price.
nije tačno ovaj vaš novokomponovani je zappočeo, na moj post neke gluposti pisao kao šta ja sad pričam da je etoo loš i sl. gluposti a ja napisao upravo suprotno, al jbg logika se još ne uči u osnovnoj školi ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 13 feb 2011, 23:37

Puma je napisao/la:

Hvala jos jednom.

Covjek je postavio video i dole komentar kako se nemoze nacuditi da je igrac tipa Etoa promasio to (normalno da je Eto igrac) a onda ovaj tvoj biser se javi i kaze tvoj ibra je 100% u ovim situacijama. On je 100% sa 30 metara a ne odavde. A sta to ima Eto a Ibra nema? Tehniku? Snagu? Skok igru? Sut sa obje noge? Mozda je malo " pametniji " od Ibre i ne fura se previse dok ovaj stalno govori u stilu "ja pa ja". I naravno ovo su neke druge price ali ja necu nikad presutit kada neko spomene nekog majstora u uvrijedljivoj recenici bio on iz Milana,Barce,Reala pa i Intera sto da ne.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 feb 2011, 23:39

nisam vidio taj komentar, ali u svakom slucaju Ibra i Eto se itekako mogu staviti u isti kos, to nije moja tvrdnja, ni misljenje
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 13 feb 2011, 23:43

OMG koji likovi, napadaju me sto sam reko da se Ibri nemoze ono desiti, a svi znamo da IBRAhimovic (ili taj vas najbolji ) od tri stopostotne sanse 1 ( jednu ) pogodi :roll: , A Samuel Etoo-u se onaj promasaj jednom u godini desi i to bash kad je bilo vazno veceras i vi se nasladjujete :oops:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 feb 2011, 23:53

pazzoetoogol je napisao/la:OMG koji likovi, napadaju me sto sam reko da se Ibri nemoze ono desiti, a svi znamo da IBRAhimovic (ili taj vas najbolji ) od tri stopostotne sanse 1 ( jednu ) pogodi :roll: , A Samuel Etoo-u se onaj promasaj jednom u godini desi i to bash kad je bilo vazno veceras i vi se nasladjujete :oops:
OMG, nemoj se još više sramotiti, jes da je ovo samo forum al i za foruma je previše :roll:
kakve veze ibrahimović ima s tim što sam se ja začudio što igrač kvaliteta jednog etooa promaši zicer, pogađaš-ama baš nikakve, a da pratiš inter od prije prelaska pazzinija znao bi da je taj isti ibrahimović bio ne najbolji već UBJEDLJIVO najbolji igrač intera godinama, a sad ga pljujete, baš onako jako gospodski i sportski prije svega :roll:
PS nemoj odgovarati više samo se brukaš još više.
PPS vrlo vjerovatno ideš na ignore ubrzo ako se ne desi nešto dramatično(čisto sumnjam) i ti počneš smislene postove pisati ;)

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 14 feb 2011, 00:28

ma nikakve nema veze ibra s promasajem vecerasnjim, al sam se eto nadovezao na njeg jer si postavio klip i jer navijas za klub u kojem on igra...neznam cemu tolika hajka, ja nit sam spominjao ko je bolji, neg onaj ado se nadovezao, a sto mu je ono trebalo, i pitam ga kakve veze ima ona njegova "on nemoze u istu recenicu" s onim sto sam napisao,..i Ibru niko nije pljuvao, neznam iz kojeg si to konteksta izvukao al hajd moze vam se :roll: vidim ja da ovdje moras biti istomisljenik inace :roll:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 14 feb 2011, 00:31

ma Ibra je genije...najspremniji igrac danasnjice, ali njega je be sto lik vidi samo sebe...nema kod njega timska igra ovo ono i to ga stalno udaljava od samog vrha ....i jos nesto mozda jest glupo, ali da se preziva Ibrinho ili tamo neko englesko, njemacko i tako ta prezimena vec bi on imao par zlatnih lopti u svojim vitrinama...ali njega **** njegovo porijeklo i ono ić na kraju :D

za mene ce on uvijek biti medju najboljim igracima na svijetu...a razni lessiji i sminkercici njemu mogu kopacke cistit kada mu se igra...poslije Il Fenomena najbolji napadac sigurno, jednostavno ima sve...

ali obojica su napravila jednu veliku gresku tako da sve ovo gore sto sam napisao pada u vodu i oni su pravi cigani :D ... koliko god oni dobrog uradili za Inter, prelazak i najljuceg rivala ja ne mogu oprostit pa da je moj otac rodjeni u pitanju :D

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 14 feb 2011, 00:35

Mnogo ja ovih dana falih pojedince,al mislim da jedan riječi hvala zaista zaslužuje - Antonio Di Natale. Jednostavno u poznim fudbalskim godinama igrati na visokom nivou i to konstantno u osrednjem italijanskom klubu zaslužuje svaki respekt. Jedna od najvećih zasigurno već u ovom trenutku ikona kluba iz Udina (ili ti Videma).
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 14 feb 2011, 00:36

Huska je napisao/la:ma Ibra je genije...najspremniji igrac danasnjice, ali njega je be sto lik vidi samo sebe...nema kod njega timska igra ovo ono i to ga stalno udaljava od samog vrha ....i jos nesto mozda jest glupo, ali da se preziva Ibrinho ili tamo neko englesko, njemacko i tako ta prezimena vec bi on imao par zlatnih lopti u svojim vitrinama...ali njega **** njegovo porijeklo i ono ić na kraju :D

za mene ce on uvijek biti medju najboljim igracima na svijetu...a razni lessiji i sminkercici njemu mogu kopacke cistit kada mu se igra...poslije Il Fenomena najbolji napadac sigurno, jednostavno ima sve...

ali obojica su napravila jednu veliku gresku tako da sve ovo gore sto sam napisao pada u vodu i oni su pravi cigani :D ... koliko god oni dobrog uradili za Inter, prelazak i najljuceg rivala ja ne mogu oprostit pa da je moj otac rodjeni u pitanju :D
Nekad je bolje i sutiti nego svakojake gluposti napisati,ti ocigledno ne pratis ovu sezonu pa s tim u vezi nemoj dzaba da se provaljujes nego gledaj lucky luka i ostalu co. :roll:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 14 feb 2011, 00:43

scudetto je napisao/la:
Huska je napisao/la:ma Ibra je genije...najspremniji igrac danasnjice, ali njega je be sto lik vidi samo sebe...nema kod njega timska igra ovo ono i to ga stalno udaljava od samog vrha ....i jos nesto mozda jest glupo, ali da se preziva Ibrinho ili tamo neko englesko, njemacko i tako ta prezimena vec bi on imao par zlatnih lopti u svojim vitrinama...ali njega **** njegovo porijeklo i ono ić na kraju :D

Nekad je bolje i sutiti nego svakojake gluposti napisati,ti ocigledno ne pratis ovu sezonu pa s tim u vezi nemoj dzaba da se provaljujes nego gledaj lucky luka i ostalu co. :roll:
sta je bilo...da to nije on sada kao timski igrac u milanu....aha jest jest istko kao sto je bio i u Interu dok nije dosao Jose...

taj lik ne trpi nikoga tko je iznad njega i sve se mora ici na njega inace nije to to...

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 14 feb 2011, 01:51

Administrator ! Banuj ovog molim te.Otjerat će raju s foruma sopstvenim neznanjem.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2011, 06:57

Ne bih da vam smetam, ali najbolji napadac ikada se povlaci iz fudbala:

http://www.goal.com/en/news/584/brazil/ ... -age-of-34

[youtube][/youtube]

Steta sto su ga povrede devastirale, inace bi bio uz Maradonu, najveci igrac ikada.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 feb 2011, 07:02

šta ja moram u ove rane sate stavljati a svi vi to vrlo dobro znate al pametujete bezveze (pojedinci naravno)
slika

ovo je samo u ligi dodajte tu još 6-7 golova i 4-5 asistencija u LP i kupu, e sad da vidim za te vaše neke "nesebične" igrače.
naravno da nećemo to vidjeti jer ibra je drugi asistent serije a, a u svim takmičenjima prvi asistent od svih igrača koji igraju u talijanskim klubovima računajući naravno i veznjake kojima je to i posao, a ibra osim što dodaje najbolje nije zaboravio ni svoju prvenstvenu ulogu i trpa kao lud ;)

hvala, živjeli, prijatan dan

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 14 feb 2011, 07:32

MaGiCa je napisao/la:Ne bih da vam smetam, ali najbolji napadac ikada se povlaci iz fudbala:

http://www.goal.com/en/news/584/brazil/ ... -age-of-34

[youtube][/youtube]

Steta sto su ga povrede devastirale, inace bi bio uz Maradonu, najveci igrac ikada.
bas sam htio postavit ovu vijest.
sigurno da je dorastao svom nadimku i da je bio svojevrstan fenomen al' stvarno je steta kad se pogleda koliku su ulogu povrede igrale u njegovoj karijeri. zasluzio je vise, pogotovo zadnjih sezona . . .
usput cestitke na zasluzenoj pobjedi u rimu ;)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 feb 2011, 10:09

isto kao da je proslo par dana a ne par godina kada je Ronaldo harao.. kako vrijeme prolazi ovaj fudbal sve ruzniji.. nema vise ovakvih igraca, a zadnji ovakvi imaju 30+ godina..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2011, 11:28

Ajde frajeri da vas vidim:

http://www.sporcle.com/games/sc00/AllSerieAClubs

Ja imao 48/60. Jbga, za 3-4 nisam ni cuo, a ostali mi bili van memorije. ;)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 feb 2011, 11:40

MaGiCa je napisao/la:Ajde frajeri da vas vidim:

http://www.sporcle.com/games/sc00/AllSerieAClubs

Ja imao 48/60. Jbga, za 3-4 nisam ni cuo, a ostali mi bili van memorije. ;)
Znao vise od pola, 38/60 . Ma ko je cuo za npr. Pro Vercheli :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 14 feb 2011, 11:42

45 s tim da sam zaboravio na cagliari, chievo i udinese :D :D :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.