hoću da kažem da me to iznenadilo, znači mislim da je etoo dobar jer da mislim da je loš logično je da me onda promašaj lošeg igrača nebi iznenadio, svakakvih paćenika u božijoj bašti ima

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nijedan Interista nije zapoceo, ti siNemogu nikako. Bar sto se mene tice. Al stvarno nemogu da se raspravljam jer ce vas sad 600 sto navijate za Inter doci i pocet pricati svasta o covjeku koji vam je sam 2 Scudetta donio. Sjecam se ko sad Parme i ulaska Ibre i 2 komada. I imate obraza pricati nesto. Isto ko da ja sad o Kaki uzmem srat kako je levat ovo ono a lik nam LP donio. I naravno da moze u recenicu sa Messijem jer je u TOP 3 igraca svijeta.
Hvala jos jednom.
nije tačno ovaj vaš novokomponovani je zappočeo, na moj post neke gluposti pisao kao šta ja sad pričam da je etoo loš i sl. gluposti a ja napisao upravo suprotno, al jbg logika se još ne uči u osnovnoj školiPuma je napisao/la:Nijedan Interista nije zapoceo, ti siNemogu nikako. Bar sto se mene tice. Al stvarno nemogu da se raspravljam jer ce vas sad 600 sto navijate za Inter doci i pocet pricati svasta o covjeku koji vam je sam 2 Scudetta donio. Sjecam se ko sad Parme i ulaska Ibre i 2 komada. I imate obraza pricati nesto. Isto ko da ja sad o Kaki uzmem srat kako je levat ovo ono a lik nam LP donio. I naravno da moze u recenicu sa Messijem jer je u TOP 3 igraca svijeta.
Hvala jos jednom.
ko je ikad srao sta o Ibri ? Ko je rekao da Ibra nije majstor?
Eto'o ne spada medju najbolje napadace svijeta ? Eto'o nema 3 osvojene LP? Eto'o ima i posjeduje mnoge stvari koje Ibra nema i nikad nece imati. Ali to su neke druge price.
Covjek je postavio video i dole komentar kako se nemoze nacuditi da je igrac tipa Etoa promasio to (normalno da je Eto igrac) a onda ovaj tvoj biser se javi i kaze tvoj ibra je 100% u ovim situacijama. On je 100% sa 30 metara a ne odavde. A sta to ima Eto a Ibra nema? Tehniku? Snagu? Skok igru? Sut sa obje noge? Mozda je malo " pametniji " od Ibre i ne fura se previse dok ovaj stalno govori u stilu "ja pa ja". I naravno ovo su neke druge price ali ja necu nikad presutit kada neko spomene nekog majstora u uvrijedljivoj recenici bio on iz Milana,Barce,Reala pa i Intera sto da ne.Puma je napisao/la:Nijedan Interista nije zapoceo, ti siNemogu nikako. Bar sto se mene tice. Al stvarno nemogu da se raspravljam jer ce vas sad 600 sto navijate za Inter doci i pocet pricati svasta o covjeku koji vam je sam 2 Scudetta donio. Sjecam se ko sad Parme i ulaska Ibre i 2 komada. I imate obraza pricati nesto. Isto ko da ja sad o Kaki uzmem srat kako je levat ovo ono a lik nam LP donio. I naravno da moze u recenicu sa Messijem jer je u TOP 3 igraca svijeta.
Hvala jos jednom.
ko je ikad srao sta o Ibri ? Ko je rekao da Ibra nije majstor?
Eto'o ne spada medju najbolje napadace svijeta ? Eto'o nema 3 osvojene LP? Eto'o ima i posjeduje mnoge stvari koje Ibra nema i nikad nece imati. Ali to su neke druge price.
OMG, nemoj se još više sramotiti, jes da je ovo samo forum al i za foruma je previšepazzoetoogol je napisao/la:OMG koji likovi, napadaju me sto sam reko da se Ibri nemoze ono desiti, a svi znamo da IBRAhimovic (ili taj vas najbolji ) od tri stopostotne sanse 1 ( jednu ) pogodi, A Samuel Etoo-u se onaj promasaj jednom u godini desi i to bash kad je bilo vazno veceras i vi se nasladjujete
Nekad je bolje i sutiti nego svakojake gluposti napisati,ti ocigledno ne pratis ovu sezonu pa s tim u vezi nemoj dzaba da se provaljujes nego gledaj lucky luka i ostalu co.Huska je napisao/la:ma Ibra je genije...najspremniji igrac danasnjice, ali njega je be sto lik vidi samo sebe...nema kod njega timska igra ovo ono i to ga stalno udaljava od samog vrha ....i jos nesto mozda jest glupo, ali da se preziva Ibrinho ili tamo neko englesko, njemacko i tako ta prezimena vec bi on imao par zlatnih lopti u svojim vitrinama...ali njega **** njegovo porijeklo i ono ić na kraju![]()
za mene ce on uvijek biti medju najboljim igracima na svijetu...a razni lessiji i sminkercici njemu mogu kopacke cistit kada mu se igra...poslije Il Fenomena najbolji napadac sigurno, jednostavno ima sve...
ali obojica su napravila jednu veliku gresku tako da sve ovo gore sto sam napisao pada u vodu i oni su pravi cigani... koliko god oni dobrog uradili za Inter, prelazak i najljuceg rivala ja ne mogu oprostit pa da je moj otac rodjeni u pitanju
sta je bilo...da to nije on sada kao timski igrac u milanu....aha jest jest istko kao sto je bio i u Interu dok nije dosao Jose...scudetto je napisao/la:Nekad je bolje i sutiti nego svakojake gluposti napisati,ti ocigledno ne pratis ovu sezonu pa s tim u vezi nemoj dzaba da se provaljujes nego gledaj lucky luka i ostalu co.Huska je napisao/la:ma Ibra je genije...najspremniji igrac danasnjice, ali njega je be sto lik vidi samo sebe...nema kod njega timska igra ovo ono i to ga stalno udaljava od samog vrha ....i jos nesto mozda jest glupo, ali da se preziva Ibrinho ili tamo neko englesko, njemacko i tako ta prezimena vec bi on imao par zlatnih lopti u svojim vitrinama...ali njega **** njegovo porijeklo i ono ić na kraju![]()
za mene ce on uvijek biti medju najboljim igracima na svijetu...a razni lessiji i sminkercici njemu mogu kopacke cistit kada mu se igra...poslije Il Fenomena najbolji napadac sigurno, jednostavno ima sve...
ali obojica su napravila jednu veliku gresku tako da sve ovo gore sto sam napisao pada u vodu i oni su pravi cigani... koliko god oni dobrog uradili za Inter, prelazak i najljuceg rivala ja ne mogu oprostit pa da je moj otac rodjeni u pitanju
Administrator ! Banuj ovog molim te.Otjerat će raju s foruma sopstvenim neznanjem.Huska je napisao/la:ma Ibra je genije...najspremniji igrac danasnjice, ali njega je be sto lik vidi samo sebe...nema kod njega timska igra ovo ono i to ga stalno udaljava od samog vrha ....i jos nesto mozda jest glupo, ali da se preziva Ibrinho ili tamo neko englesko, njemacko i tako ta prezimena vec bi on imao par zlatnih lopti u svojim vitrinama...ali njega **** njegovo porijeklo i ono ić na kraju![]()
bas sam htio postavit ovu vijest.MaGiCa je napisao/la:Ne bih da vam smetam, ali najbolji napadac ikada se povlaci iz fudbala:
http://www.goal.com/en/news/584/brazil/ ... -age-of-34
[youtube][/youtube]
Steta sto su ga povrede devastirale, inace bi bio uz Maradonu, najveci igrac ikada.
Znao vise od pola, 38/60 . Ma ko je cuo za npr. Pro VercheliMaGiCa je napisao/la:Ajde frajeri da vas vidim:
http://www.sporcle.com/games/sc00/AllSerieAClubs
Ja imao 48/60. Jbga, za 3-4 nisam ni cuo, a ostali mi bili van memorije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.