BiH na Eurobasketu 2022

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

BenjooJutub
Kontakt:

Re: BiH na Eurobasketu 2022

Post Postao/la BenjooJutub » 06 sep 2022, 17:19

Jup je napisao/la:
06 sep 2022, 17:17
BenjooJutub je napisao/la:
06 sep 2022, 17:00
Jup je napisao/la:
06 sep 2022, 16:48
Narkić je je samo malo ufuran ,da mu nebi volova sa babine farme nikad ne bi postao kosarkas
Ne bi se piše odvojeno.
dajes li instrukcije iz lingcistike i gramtike da se dog :kafa: ,intelektualac :kafa:
Nema potrebe, vjerovatno je forum vrhunac tvog izražavanja, tako da greške tog tipa mogu da prođu ovdje. :D

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 sep 2022, 17:20

Jonas klasa
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 sep 2022, 17:21

Objektivno nismo zaslužili da dobijemo ovaj meč, puno je tu bilo stavki u kojima smo bili loši i katastrofalni, i yebiga ne može onda jedna Francuska odigrati prosječan meč i izgubiti koliko ih ti možeš gurnuti ka pobjedi.

Dosta je razloga što smo izgubili, teško mi je reći šta je glavni jer je svaki razlog odigrao neku ulogu u ovom krajnjem rezultatu. Ono što je do nas, definitivno je najgore bilo prodavanje lopte, bacanje u bunar, neki NBA pasovi (za koje sam govorio da ne mogu u kontinuitetu prolaziti našim igračima). To mi je, iskreno, bilo ono zbog čega sam najviše čupao kosu danas.

Druga stvar, definitivno ofanzivni skokovi, hajde okej logično je da će njihova centarska linija u globalu gledajući nadskakati našu centarsku liniju, ali mi je nevjerovatno da im je jedno pet lopti iz ofanzivnog skoka došlo u ruke pod košem gdje su samo trebali položiti loptu na tablu, kao pioniri na treningu.

Kad spojiš te ofanzivne skokove i naše izgubljenje lopte, veoma je malo reprezentacija na ovom EB-u koje te neće kazniti za to, a da ne govorimo o jednoj Francuskoj koja, koliko god da je loša, u konačnici će to iskoristiti.

Što se napada tiče, treba biti pošten pa reći da su Francuzi odigrali strašnu odbranu, možda njihova najbolja partija na prvenstvu što se toga tiče, imali smo vrlo malo otvorenih šuteva (koje smo opet u većini slučajeva fulali), tjerali su nas iz reketa koliko su im sudije dopuštale, a dopuštale su više nego na drugoj strani sa tim da neću reći kako su sudije krive za bilo šta, ovo je bio meč gdje smo možda i najmanje bili pokradeni.

Juka tanak u napadu, dvije trice zamaskirale vrlo lošu partiju ofanzivno, defanzivno je bio okej i šibao se koliko je mogao sa onim njihovim gorostasima.

Musa poenterski skroman, ali mi smo sinoć i pisali da će on najvjerovatnije biti limitiran i tačno je falilo tih njegovih 8-10 poena iz prodora, ali kao što rekoh to je bilo apsolutno očekivano da ne može protiv Francuza odigrati na nivou prethodna tri meča.

Roberson i Miki najbolji ofanzivno, šteta Halilovićevih pet ličnih grešaka mislim da nam je falio u završnici puno. John je pogodio i isporučio svoje.

Pored Muse i Juke, veoma loše su odigrali svi osim Atića, mada i Atić je imao 0/5 za tri ali hajde imao je 12 poena na kraju i to je ono što očekujemo od njega.

Gega, Lazić, Kameni, falilo je njihovih poena. Sad kad sve ovo zbrojiš nerealno je da dobiješ Francuze, a opet je isto tako nerealno da oni na kraju dobiju 13 razlike jer nisu zaslužili ni 5 a kamo li 13, ali to je dovoljan pokazatelj koliko smo loši bili i kakvu smo šansu propustili.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 06 sep 2022, 17:22

06 sep 2022, 17:19
Jup je napisao/la:
06 sep 2022, 17:00

Ne bi se piše odvojeno.
dajes li instrukcije iz lingcistike i gramtike da se dog :kafa: ,intelektualac :kafa:
Nema potrebe, vjerovatno je forum vrhunac tvog izražavanja, tako da greške tog tipa mogu da prođu ovdje. :D
kazu u narodu :nije sramota reci ne znam ,ali je sramota praviti se da znas drugome ukazivati na nesto ,a sam veze s vezom nemas "intelektualac ";)
Pravda za Tyson Furya

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 06 sep 2022, 17:22

Surreal je napisao/la:
06 sep 2022, 17:20
Jonas klasa
Tb su svakako drazi svi osim tvoji
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 sep 2022, 17:23

<3 LiMes <3 je napisao/la:
06 sep 2022, 17:12
forgempp je napisao/la:
06 sep 2022, 17:05
Kako to da Hanga ne igra mater im mrtvu orbansku hebem
Igra, u protokolu je koliko vidim.
Ne igra

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 sep 2022, 17:24

Madjari se vec predali, pickice
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 sep 2022, 17:25

Epidaurus je napisao/la:
06 sep 2022, 17:01
Nema danasnja utakmica veze s tim potencijalnim krugom. Gleda se kos razlika iskljucivo u utakmicama timova koji su u krugu. Ako Slovenija fasuje obje nama treba poraz od 5 il manje razlike za prolaz.
Rodjak, Slovenija izgubi obje mi smo prosli dalje, jer kad dvije ekipe imaju isti omjer pobjeda i poraza gleda se medjusobni omjer, a mi smo dobili Slovence, ako tri ekipe imaju iati omjer onda se gleda kos razlika u krugu te tri ekipe tj. kos razlika u medjusobno odigranim mecevima, ako budemo imali isti omjer mi, Litvanci i Slovenci nama bi pasao sutra i poraz do 5 razlike.

Zivio
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Kosarka123
Kontakt:

Post Postao/la Kosarka123 » 06 sep 2022, 17:26

Kapiten Miralem Halilović tvrdi da se nije moglo boriti protiv fizički nadmoćnijih Francuza.

"Francuska je atletski moćna reprezentacija i u ovom ritmu utakmica oni imaju veliku prednost. Teško im je parirati 40 minuta, mi smo uspjeli 35 ili 36. Oni su stvarno visoki, veliki i moćni fizički i to se odrazilo na ofanzivnim skokovima", rekao je Halilović.
Kapiten košarkaša BiH najavio je borbu do posljednjeg atoma snage protiv Litvanije sutra.

"Nadam se da ćemo se oporaviti što bolje i fizički i psihološki i ići na pobjedu kao da nam život ovisi o tome. Da nam je neko rekao prije mjesec da ćemo igrati na zadnje tri minute egal s Francuskom na Eurobasketu, ne bi im vjerovali. Sigurno je da smo moćni i da imamo još aduta.

U utakmicu ulazimo kao da nam život ovisi o njoj i dat ćemo svi zadnji atom da se plasiramo u Berlin", dodao je Halilović.
Zadnja izmjena: Kosarka123, dana/u 06 sep 2022, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 sep 2022, 17:26

ne treba se iznenaditi ako sudije sutra budu šiljile za Litvaniju, koliko zbog litvanskog renomea, a više zbog onog cirkusa protiv Njemaca, pa da im se fiba pokuša sudijskim kriterijumom odužiti.
Evo čitam, one sudije što su sudile utakmicu Njemačka-Litvanija, suspendovani sa prvenstva.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 06 sep 2022, 17:27

Malo i pretjerujemo, jer prije prvenstva je bilo da li ce dobiti i jednu tekmu.Momci su dobili dvije i daju sve od sebe, moju podrsku imaju i zadovoljan sam.Sta fali, taj odgovor lezi u savezu gdje gubimo kvalitetne igrace ili ne radimo nista da ih mozemo koristiti (Biberovic,Garza,Alibegovic).Zelja i volja su jedno,ali ako nemas dovoljno kvalitetne klupe tekme na ovom nivou nemozes svaki put preokrenuti u svoju korist.Umor jeste,ali fali nekad i kvalitete.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 sep 2022, 17:27

LloriS je napisao/la:
06 sep 2022, 17:25
Epidaurus je napisao/la:
Nema danasnja utakmica veze s tim potencijalnim krugom. Gleda se kos razlika iskljucivo u utakmicama timova koji su u krugu. Ako Slovenija fasuje obje nama treba poraz od 5 il manje razlike za prolaz.
Rodjak, Slovenija izgubi obje mi smo prosli dalje, jer kad dvije ekipe imaju isti omjer pobjeda i poraza gleda se medjusobni omjer, a mi smo dobili Slovence, ako tri ekipe imaju iati omjer onda se gleda kos razlika u krugu te tri ekipe tj. kos razlika u medjusobno odigranim mecevima, ako budemo imali isti omjer mi, Litvanci i Slovenci nama bi pasao sutra i poraz do 5 razlike.

Zivio
Pa ako Slovenci izgube obje, a mi sutra od Litvanije upravo ce se formirat taj krug. Oni su vec prosli svakako.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 06 sep 2022, 17:27

Jup je napisao/la:
06 sep 2022, 17:22
Jup je napisao/la:

kazu u narodu :nije sramota reci ne znam ,ali je sramota praviti se da znas drugome ukazivati na nesto ,a sam veze s vezom nemas "intelektualac ";)
Ne pišeš pravilno intrepunkcijske znakove. :D

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 06 sep 2022, 17:28

alan_kardec je napisao/la:
06 sep 2022, 17:26
ne treba se iznenaditi ako sudije sutra budu šiljile za Litvaniju, koliko zbog litvanskog renomea, a više zbog onog cirkusa protiv Njemaca, pa da im se fiba pokuša sudijskim kriterijumom odužiti.
Evo čitam, one sudije što su sudile utakmicu Njemačka-Litvanija, suspendovani sa prvenstva.
Ma majstore nek nam te sudije što će šiljiti unaprijed pop.uše tvrdu bosansku kit.u.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 06 sep 2022, 17:28

06 sep 2022, 17:27
Jup je napisao/la:
06 sep 2022, 17:22

Ne pišeš pravilno intrepunkcijske znakove. :D
:kafa: :tralala: :mrgreen:
Pravda za Tyson Furya

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 sep 2022, 17:29

Epidaurus je napisao/la:
06 sep 2022, 17:27
LloriS je napisao/la:
06 sep 2022, 17:25
Epidaurus je napisao/la:

Zivio
Pa ako Slovenci izgube obje, a mi sutra od Litvanije upravo ce se formirat taj krug. Oni su vec prosli svakako.
Da, da do mene je 😁
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 sep 2022, 17:29

Da smo kojim slučajem u rotaciji imali Garzu i Alibegovica, mi bi sad bili na omjeru 4:0...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 06 sep 2022, 17:30

alan_kardec je napisao/la:
06 sep 2022, 17:26
to nije iznendajenje nikakvo to treba shvatiti kao normalno i ocekivano .
Brijem da litavci idu daleko ako prodju dalje ;)
Pravda za Tyson Furya

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 06 sep 2022, 17:31

Ima li iko muda od novinara pitati Aziza Bekira sto slaga i ne dade ni minute Emiru vec drugu utakmicu!? Ne, nisam mu rod niti Podrinjac, ali momak nije Penava, bar ko je pratio kvale do dolaska Nurkica i mogao nam je pomoci u rotaciji.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Nah1d, perun i 43 gosta.