Nema potrebe, vjerovatno je forum vrhunac tvog izražavanja, tako da greške tog tipa mogu da prođu ovdje.Jup je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:17dajes li instrukcije iz lingcistike i gramtike da se dog,intelektualac
![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Nema potrebe, vjerovatno je forum vrhunac tvog izražavanja, tako da greške tog tipa mogu da prođu ovdje.Jup je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:17dajes li instrukcije iz lingcistike i gramtike da se dog,intelektualac
![]()
kazu u narodu :nije sramota reci ne znam ,ali je sramota praviti se da znas drugome ukazivati na nesto ,a sam veze s vezom nemas "intelektualac ";)BenjooJutub je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:19Nema potrebe, vjerovatno je forum vrhunac tvog izražavanja, tako da greške tog tipa mogu da prođu ovdje.![]()
Ne igra
Rodjak, Slovenija izgubi obje mi smo prosli dalje, jer kad dvije ekipe imaju isti omjer pobjeda i poraza gleda se medjusobni omjer, a mi smo dobili Slovence, ako tri ekipe imaju iati omjer onda se gleda kos razlika u krugu te tri ekipe tj. kos razlika u medjusobno odigranim mecevima, ako budemo imali isti omjer mi, Litvanci i Slovenci nama bi pasao sutra i poraz do 5 razlike.
Pa ako Slovenci izgube obje, a mi sutra od Litvanije upravo ce se formirat taj krug. Oni su vec prosli svakako.LloriS je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:25Rodjak, Slovenija izgubi obje mi smo prosli dalje, jer kad dvije ekipe imaju isti omjer pobjeda i poraza gleda se medjusobni omjer, a mi smo dobili Slovence, ako tri ekipe imaju iati omjer onda se gleda kos razlika u krugu te tri ekipe tj. kos razlika u medjusobno odigranim mecevima, ako budemo imali isti omjer mi, Litvanci i Slovenci nama bi pasao sutra i poraz do 5 razlike.
Zivio
Ne pišeš pravilno intrepunkcijske znakove.Jup je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:22kazu u narodu :nije sramota reci ne znam ,ali je sramota praviti se da znas drugome ukazivati na nesto ,a sam veze s vezom nemas "intelektualac ";)BenjooJutub je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:19Nema potrebe, vjerovatno je forum vrhunac tvog izražavanja, tako da greške tog tipa mogu da prođu ovdje.![]()
Ma majstore nek nam te sudije što će šiljiti unaprijed pop.uše tvrdu bosansku kit.u.alan_kardec je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:26ne treba se iznenaditi ako sudije sutra budu šiljile za Litvaniju, koliko zbog litvanskog renomea, a više zbog onog cirkusa protiv Njemaca, pa da im se fiba pokuša sudijskim kriterijumom odužiti.
Evo čitam, one sudije što su sudile utakmicu Njemačka-Litvanija, suspendovani sa prvenstva.
BenjooJutub je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:27Ne pišeš pravilno intrepunkcijske znakove.Jup je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:22kazu u narodu :nije sramota reci ne znam ,ali je sramota praviti se da znas drugome ukazivati na nesto ,a sam veze s vezom nemas "intelektualac ";)BenjooJutub je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:19
Nema potrebe, vjerovatno je forum vrhunac tvog izražavanja, tako da greške tog tipa mogu da prođu ovdje.![]()
![]()
Da, da do mene jeEpidaurus je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:27Pa ako Slovenci izgube obje, a mi sutra od Litvanije upravo ce se formirat taj krug. Oni su vec prosli svakako.LloriS je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:25Rodjak, Slovenija izgubi obje mi smo prosli dalje, jer kad dvije ekipe imaju isti omjer pobjeda i poraza gleda se medjusobni omjer, a mi smo dobili Slovence, ako tri ekipe imaju iati omjer onda se gleda kos razlika u krugu te tri ekipe tj. kos razlika u medjusobno odigranim mecevima, ako budemo imali isti omjer mi, Litvanci i Slovenci nama bi pasao sutra i poraz do 5 razlike.
Zivio
to nije iznendajenje nikakvo to treba shvatiti kao normalno i ocekivano .alan_kardec je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:26ne treba se iznenaditi ako sudije sutra budu šiljile za Litvaniju, koliko zbog litvanskog renomea, a više zbog onog cirkusa protiv Njemaca, pa da im se fiba pokuša sudijskim kriterijumom odužiti.
Evo čitam, one sudije što su sudile utakmicu Njemačka-Litvanija, suspendovani sa prvenstva.