BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Kakav narod,kakav mentalitet,ma fuj gadovi 
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
OVAKOakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:55Od sva tri scenarija koji nas vode u drugi krug najvece sanse su da Slovenija izgubi obje
sanse Madjara protiv Litvanaca su negdje na 10-15%, dok mi imamo mozda oko 25-30%
ako Slovenci izgube dvije, imat ce omjer 2:3, i mi izgubimo sutra, isti omjer, ali imamo medjusobni mec bolji. - PRVA OPCIJA
pobjeda Madjarske danas, nad Litvancima, - DRUGA OPCIJA
nasa pobjeda sutra-TRECA OPCIJA
-
- Kontakt:
Selektor Bećiragić je istakao da je umor bio ključ poraza.
"Bez ikakve sumnje, izuzetno sam zadovoljan i ponosan igračima. Mislim da ko zna košarku i ko je igrao, može da prepozna u svakom pokretu podsvjesnu štednju energije. To se ne može kontrolisati, osim većom rotacijom. Ja sam rizikovao s manjom rotacijom, jer su oni izuzetno snažni. Imali smo preokret, ali nakon serije od 13:0 dolazi do izražaja umor i to se manifestuje kroz loš šut, kratak pas i slično. To nije zato što ne znamo, već zato što kisik ne dolazi u mozak", rekao je Bećiragić
"Bez ikakve sumnje, izuzetno sam zadovoljan i ponosan igračima. Mislim da ko zna košarku i ko je igrao, može da prepozna u svakom pokretu podsvjesnu štednju energije. To se ne može kontrolisati, osim većom rotacijom. Ja sam rizikovao s manjom rotacijom, jer su oni izuzetno snažni. Imali smo preokret, ali nakon serije od 13:0 dolazi do izražaja umor i to se manifestuje kroz loš šut, kratak pas i slično. To nije zato što ne znamo, već zato što kisik ne dolazi u mozak", rekao je Bećiragić
-
- Kontakt:
Pa ne gleda se kos razlika iz ovog mecaVGS je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:59Kako cemo i tad proci, stvorice se krug 3 repke a cisto sumnjam da smo dobri sa kos razlikom nakon ovoga danas.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:55Od sva tri scenarija koji nas vode u drugi krug najvece sanse su da Slovenija izgubi obje
sanse Madjara protiv Litvanaca su negdje na 10-15%, dok mi imamo mozda oko 25-30%
Nema danasnja utakmica veze s tim potencijalnim krugom. Gleda se kos razlika iskljucivo u utakmicama timova koji su u krugu. Ako Slovenija fasuje obje nama treba poraz od 5 il manje razlike za prolaz.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Selektor je dobar psiholog, morace popricat sa Jusufom.
Musa se mora probudit i onda imamo sanse protiv Litvanije.
Musa se mora probudit i onda imamo sanse protiv Litvanije.
ZZ
Baš sam htio da napišem ovo za Lazića i Gegu. Lazić se pogubio. Gega mora imati mnogo veću minutažu. Kameni je isto dosta pogubljen. Ne smije da šuta. Zna li se šta je sa Suljom.Ghuraba je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:52Lazic na 4 utakmice na prvenstvu ima 3 poena i 6 skokova. Malo je reci da je ocajan. S druge strane, Gegic igra po 5-6 minuta u prosjeku iskljucivo kao playmaker, a najbolji je kao nisko krilo. On je sigurno odmoran i nabrijan i treba mu dati vecu minutazu sutra, pogotovo jer Lazic i Vrabac ne doprinose poenima. Atic je danas bio dosta dobar i treba poceti na trojci. Sulejmanovicu visoki igraci Litve najmanje odgovaraju. Ona dvojica su previsoki i prejaki, a Kuzminskas je prebrz. I oni kao i mi rotiraju 9 igraca, bit ce umorni i ne treba se izvlaciti na to.
- RollingPaper
- Kontakt:
Mađari prave čudo i dobijaju Litvaniju 

Jup je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:51stako biva trebali su za nas navijati
,litvanija je kosarkasaka supersila svjetlosnim godina ipsred nas u svakom pogledu ,ako ih ne dobijemo zanaci da nismo ni zasluzili prolaz dalje ,a ipak na koncu svakom kosarkaskom sladokuscu ljepse jhe gledati kosarkasu supersilu litvu koja vrlo lako kako prodje dalje moze dobti taj momentum i otici do finala,da imaju kvalitetu imaju
![]()
![]()
Fakat nisam znao da su sila,drago mi je da sam te upoznao na Forumu
Bravo Adise. Sve mi se više sviđa jer je jako pozitivan.Kosarka123 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:00Selektor Bećiragić je istakao da je umor bio ključ poraza.

Kako to da Hanga ne igra mater im mrtvu orbansku hebem
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Zakleo bih se da je Barisa Krasic bio jedan od 2

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
nema na cemu i dr.put samo recilumani je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:03Jup je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:51stako biva trebali su za nas navijati
,litvanija je kosarkasaka supersila svjetlosnim godina ipsred nas u svakom pogledu ,ako ih ne dobijemo zanaci da nismo ni zasluzili prolaz dalje ,a ipak na koncu svakom kosarkaskom sladokuscu ljepse jhe gledati kosarkasu supersilu litvu koja vrlo lako kako prodje dalje moze dobti taj momentum i otici do finala,da imaju kvalitetu imaju
![]()
![]()
Fakat nisam znao da su sila,drago mi je da sam te upoznao na Forumu

Pravda za Tyson Furya
-
- Kontakt:
Nurkic je naš najbolji igrač, svjetska klasa al brate stvarno pretjeruje. Ne znam je li od zelje ili ega al pretjeruje ne treba da prevodi loptu, ne treba da ulazi u driblinge na liniji za 3 poena, ne treba da šutira 10 šuteva iz vana, ne treba da baca kontre preko citavog terena. Sve ove navedene situacije dovele su da je veceras zbog ovih poteza izgubio 15 tak napada i uglavnom su nas kaznjavali kontrama i laganim koševima.
Ja sam prezadovoljan dosadašnjim i što se mene tiče to je to......
Šta se može desiti sutra, a ako bude splet okolnosti ovakav, moglo bi doći do svega.....
Pretezak su match up Litvanci....imat će publiku iza sebe, sudije, nabrijanost.....nešto zamišljam da ćemo puknuti u jednom trenutku i da će Atic (možda čak i Nurkic) napraviti neko golemo sranje, a sa druge strane da će biti Valanciunas.....tako mi miriše da će doći do nemilih scena, jer Atic je u nekom zenu ove 2 utakmice, ali mislim da se u njemu nakuplja i ako sutra krenu kola nizbrdo, da će doći do sranja i raskola....
Šta se može desiti sutra, a ako bude splet okolnosti ovakav, moglo bi doći do svega.....
Pretezak su match up Litvanci....imat će publiku iza sebe, sudije, nabrijanost.....nešto zamišljam da ćemo puknuti u jednom trenutku i da će Atic (možda čak i Nurkic) napraviti neko golemo sranje, a sa druge strane da će biti Valanciunas.....tako mi miriše da će doći do nemilih scena, jer Atic je u nekom zenu ove 2 utakmice, ali mislim da se u njemu nakuplja i ako sutra krenu kola nizbrdo, da će doći do sranja i raskola....
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Igra, u protokolu je koliko vidim.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
Ma 15 razlike lagano za Litvu
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam ja ne vjerujem da mi nakon ovog soka mozemo dobiti sutra Litvance, opcenito mi te utakmice biti ili ne biti igramo lose, nadati se vcrs mega iznenadenju Mađara
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
davno je to bilo

a ovo sto Aziz BeČir veli umor ono ovo ,mene bi bilo sram vaditi se na takve stvari koje su uvijek prve na spisku kod nas bezobzira na sport kada se treba vaditi .
Ako nisu u stanju max.igrati svaku tekmu ili priblizno tome na nekom takmicenjeu ne treba ni da idu na tkmicenje

Mi izuzev Narkića i Muse jarca nemamo kvalitetu za iole ozbiljniji rezultati kad oni zakazu i ova yugo 45 masina zakaze

Pravda za Tyson Furya
dajes li instrukcije iz lingcistike i gramtike da se dog

Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.