Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Tebi sam jedva ceko smecaru onaj pogani, ovdje gledas godinama samo se nasladjujes kad gubimo, ne valja ti ni kad pobjedjujemo picketino mala
Ne treba Jusuf da ima 30 poena. Treba da ne uzme 4 trojke u 4/4 (tu je i do ostatka tima i selektora), treba da ne sere da je faul kad ga niko ne dotakne i dobije dzaba tehničku, treba da ne prevodi preko pola bez ikakve potrebe i pokloni kos francuzimababoedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:30Ma debili pišu na forumu koji nisu utakmice u zivotu mimo repke pogledali, misle Jusuf treba da ima 30-20 uz 10 blokada da bi odigrao "dobru utakmicu" i da spusti Goberta, Poiriera na 0 poena po njihovoj logici
Istina boli, procitaj jos par puta mozda ti se primiZabit je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:32**** ti sve retardirano, idi gledaj fudbal smecarski retardu. Ginu ljudi, igraju dobijaju, gube, imaju jos prilike vi vec poceli srati po njima ovdje. Jedva ste docekalimiki09 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:31Mnogo puta se pominje taj balijski mentalitet kad se gubi, e pa ja mislim da nema veceg balijskog komentara od ovog sto si ti napisao.Taj mentalitet suti, moglo je gore, samo da ne puca, nema kritikovanja, pobjedili smo jednu veliku utakmicu dosta nam za narednih sto godina. E to je taj mentalitet o kojem ti pricas i koji si fino pokazao u svom komentaru pokusavajuci da budes pametan.Zabit je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:26Kakva ste vi **** na ovom forumu, cuj imali dobijenu utakmicu igras protiv top 5 ekipe na svijetu egal cijeli utakmicu, ljudi bolji bili i sad kao momci ne valjaju qrcu. E **** li vas alija i taj vas balijski mentalitet. Za takva **** se ovi momci bore, fuj steSto gledate smecari onda uopste, znas sto, zato da se nasladjujete kad izgubimo jer je vama to draze nego pobjeda i prolazak e to je taj nas mentalitet
Takodjer iste zelje imam ovom marlustanfildu gore, **** ti sve mutavo retardirano, javi mi se u poruku pa da te popravimo na sosonski nacin![]()
Ne treba.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:30Ma debili pišu na forumu koji nisu utakmice u zivotu mimo repke pogledali, misle Jusuf treba da ima 30-20 uz 10 blokada da bi odigrao "dobru utakmicu" i da spusti Goberta, Poiriera na 0 poena po njihovoj logici
Kakva bolest
Sram da te bude. Koliko je Džanan danas prodao lopti, ali opet neka ga. Zaslužio je od moene poštovanja na račun protekle 3 tekme.marlostanf1eld je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:31Jusufu prije svega treba oduzeti drustvene mreze i dati ih nekom PR timu na konrolu, nakon toga mu objasniti da nije crnac i da prestane kriviti usta i mahati kad prica, ne treba mu dozvoliti da daje svoje misljenje o bilo kakvim politickim ili osjetljivim temama. Ovo sto on radi na terenu je odraz onoga kakav je i u zivotu, petlja se gdje mu nije mjesto i o cemu nije informisan. 5 puta na jednoj utakmici izgubi loptu u prevodjenju, ist slike kao i iz Cedevite prije haman 10ak godina, bez ikakve promjene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.