BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Sramotno je ovi što pišu protiv Jusufa.
21 ofanzivni skok francuske
19 nasih izgubljenih
19 nasih izgubljenih
Yebeni gov.nari litvanci ni krivi ni duzni prolaze.Mater im yebem sugavu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nurkic je takav tip igraca, tako je, on ne može sam dobivati tekme, jednostavno ne može, takav je profil i pozicija na kojoj igra, Musa ima potencijal da može ali očigledno nema ono što Nurkić ima.
Pa idioti ovoliko se stranica nije napisalo nakon pobjede protiv Slovenije, je li vas stid jadnici?
Joj bolesnih ljudi majko draga,u zivotu nisam vidio naciju koja vise moze omalovazavati,pljuvati,psovati i vrijedjati 

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma debili pišu na forumu koji nisu utakmice u zivotu mimo repke pogledali, misle Jusuf treba da ima 30-20 uz 10 blokada da bi odigrao "dobru utakmicu" i da spusti Goberta, Poiriera na 0 poena po njihovoj logici
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Idemo dalje, malo pozitive , nije jos kraj, sutra i srcem i dusom i glavom i svim sto se moze.
Zamjeriti im nemamo sta i nemojte srati po komentarima
Pokazati igracima video kako se litvanci raduju nasem porazu nek im to bude za bolji moral
Pokazati igracima video kako se litvanci raduju nasem porazu nek im to bude za bolji moral
Mnogo puta se pominje taj balijski mentalitet kad se gubi, e pa ja mislim da nema veceg balijskog komentara od ovog sto si ti napisao.Taj mentalitet suti, moglo je gore, samo da ne puca, nema kritikovanja, pobjedili smo jednu veliku utakmicu dosta nam za narednih sto godina. E to je taj mentalitet o kojem ti pricas i koji si fino pokazao u svom komentaru pokusavajuci da budes pametan.Zabit je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:26Kakva ste vi **** na ovom forumu, cuj imali dobijenu utakmicu igras protiv top 5 ekipe na svijetu egal cijeli utakmicu, ljudi bolji bili i sad kao momci ne valjaju qrcu. E **** li vas alija i taj vas balijski mentalitet. Za takva **** se ovi momci bore, fuj steSto gledate smecari onda uopste, znas sto, zato da se nasladjujete kad izgubimo jer je vama to draze nego pobjeda i prolazak e to je taj nas mentalitet
urmo protiv slovenije i jos sebi nije dosobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:26Osim onih vođenja lopte gdje je 2x izgubio loptu/prodao i jedne trice koju je uzeo stepback Nurkić je odigrao DOBRU utakmicu, ovo je DOBRO jer su s druge strane yebeni GOBERT, YABUSELE i FALL a ne ZOLTAN PERL i slični igrači... 15 poena 10 skokova 4 blokade je SUPER statistika, posla u odbrani MILION, istrošio se i dobar je meč odigrao.
Šta ćemo sa Džanana Muse, 6 IZGUBLJENIH LOPTI, 4/10 ŠUT, 0!!! Asistencija, 1 SKOK za čitav meč??? Pa šta si radio majčin sine? Jednu blokadu popio pod košem i prestao i tražit loptu i ići po nju, krije se u korneru

Pravda za Tyson Furya
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Jusufu prije svega treba oduzeti drustvene mreze i dati ih nekom PR timu na konrolu, nakon toga mu objasniti da nije crnac i da prestane kriviti usta i mahati kad prica, ne treba mu dozvoliti da daje svoje misljenje o bilo kakvim politickim ili osjetljivim temama. Ovo sto on radi na terenu je odraz onoga kakav je i u zivotu, petlja se gdje mu nije mjesto i o cemu nije informisan. 5 puta na jednoj utakmici izgubi loptu u prevodjenju, ist slike kao i iz Cedevite prije haman 10ak godina, bez ikakve promjene.
Ma realno Musa nas je danas sjebo, sakrio se od lopte, zasto, ko zna...
Al ****.
Al ****.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Motiv treba da budu navijači smrdljive litvanije.
Nadam se da će ih rusi okupirat.
Nadam se da će ih rusi okupirat.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Uz dužno poštovanje, lakše je bilo nama dobiti Francuze i lakše će biti dobiti Litvance nego li Mađarima Litvance.Espiritosanto je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:29Mađari dobijaju Litvance,sutra igramo revijalnu utakmicu![]()
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ma **** to ,svim srcem uz orbanovce sad
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa logicno da ce se radovat u suprotnom bi ispali.nebeskasila je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:30Idemo dalje, malo pozitive , nije jos kraj, sutra i srcem i dusom i glavom i svim sto se moze.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
**** ti sve retardirano, idi gledaj fudbal smecarski retardu. Ginu ljudi, igraju dobijaju, gube, imaju jos prilike vi vec poceli srati po njima ovdje. Jedva ste docekalimiki09 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:31Mnogo puta se pominje taj balijski mentalitet kad se gubi, e pa ja mislim da nema veceg balijskog komentara od ovog sto si ti napisao.Taj mentalitet suti, moglo je gore, samo da ne puca, nema kritikovanja, pobjedili smo jednu veliku utakmicu dosta nam za narednih sto godina. E to je taj mentalitet o kojem ti pricas i koji si fino pokazao u svom komentaru pokusavajuci da budes pametan.Zabit je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:26Kakva ste vi **** na ovom forumu, cuj imali dobijenu utakmicu igras protiv top 5 ekipe na svijetu egal cijeli utakmicu, ljudi bolji bili i sad kao momci ne valjaju qrcu. E **** li vas alija i taj vas balijski mentalitet. Za takva **** se ovi momci bore, fuj steSto gledate smecari onda uopste, znas sto, zato da se nasladjujete kad izgubimo jer je vama to draze nego pobjeda i prolazak e to je taj nas mentalitet
Takodjer iste zelje imam ovom marlustanfildu gore, **** ti sve mutavo retardirano, javi mi se u poruku pa da te popravimo na sosonski nacin

Zadnja izmjena: Zabit, dana/u 06 sep 2022, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:26Osim onih vođenja lopte gdje je 2x izgubio loptu/prodao i jedne trice koju je uzeo stepback Nurkić je odigrao DOBRU utakmicu, ovo je DOBRO jer su s druge strane yebeni GOBERT, YABUSELE i FALL a ne ZOLTAN PERL i slični igrači... 15 poena 10 skokova 4 blokade je SUPER statistika, posla u odbrani MILION, istrošio se i dobar je meč odigrao.
Šta ćemo sa Džanana Muse, 6 IZGUBLJENIH LOPTI, 4/10 ŠUT, 0!!! Asistencija, 1 SKOK za čitav meč??? Pa šta si radio majčin sine? Jednu blokadu popio pod košem i prestao i tražit loptu i ići po nju, krije se u korneru
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.