Ma slazem se jarane, sami sebi krivi i niko drugi. Ali kad skontas ko nam sve igra pa ne mozes ti ni ocekivati da mi imamo neke pametne poteze.
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Niko osim Juke i Amerikancq nije znao pogoditi u drugom, manjak kvaliteta se vidio
-
- Kontakt:
Psihicki je ovo ubistvo. Sutra ce nas Litvanci satrat i to je to nazalost. Egal sa svima, dobijes sampione i jedne od glavnih favorita, ali opet ****.
Kakva ste vi **** na ovom forumu, cuj imali dobijenu utakmicu igras protiv top 5 ekipe na svijetu egal cijeli utakmicu, ljudi bolji bili i sad kao momci ne valjaju qrcu. E **** li vas alija i taj vas balijski mentalitet. Za takva **** se ovi momci bore, fuj ste
Sto gledate smecari onda uopste, znas sto, zato da se nasladjujete kad izgubimo jer je vama to draze nego pobjeda i prolazak e to je taj nas mentalitet

Zadnja izmjena: Zabit, dana/u 06 sep 2022, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Osim onih vođenja lopte gdje je 2x izgubio loptu/prodao i jedne trice koju je uzeo stepback Nurkić je odigrao DOBRU utakmicu, ovo je DOBRO jer su s druge strane yebeni GOBERT, YABUSELE i FALL a ne ZOLTAN PERL i slični igrači... 15 poena 10 skokova 4 blokade je SUPER statistika, posla u odbrani MILION, istrošio se i dobar je meč odigrao.
Šta ćemo sa Džanana Muse, 6 IZGUBLJENIH LOPTI, 4/10 ŠUT, 0!!! Asistencija, 1 SKOK za čitav meč??? Pa šta si radio majčin sine? Jednu blokadu popio pod košem i prestao i tražit loptu i ići po nju, krije se u korneru
Šta ćemo sa Džanana Muse, 6 IZGUBLJENIH LOPTI, 4/10 ŠUT, 0!!! Asistencija, 1 SKOK za čitav meč??? Pa šta si radio majčin sine? Jednu blokadu popio pod košem i prestao i tražit loptu i ići po nju, krije se u korneru
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Koji pacenici iskacu na ovom forumu, to su price 

Jos nekog popljuj,bolestan siSurreal je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:23Jusuf ima kompleks, jer je u portlandu obicni vodonosa i neko ko je tu samo da postavlja blokove, a ako dobije neku priliku tek onda da sutne, ovdje normalno umislio da je veliki bog i suta trojke sa jedne noge, organizuje napad. Nek zovnu sad malo halida i traze neku da ih pogodi pred sutra HAHAHAHH
Kakav napacen narod,zeljan ispraznjivanja na svakome,nista vi nezasluzujete
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ma kakvi uzimaju oni veceras. A i Francuzi obezbjedili prolaz Bog zna kako ce odigrati tu zadnju tekmu.
Igra li Hanga protiv Litve?
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 06 sep 2022, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Da bismo dobili jake protivnike naam mora trica da funkcionira nenormalno. Ali **** onda bismo bili GSW.
Kakve smo mi qurcevite srece u 3 pic.ke materine.U svakoj drugoj grupi bi bili treci sigurno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pola ovih sto sada pisu po forumu nije bilo nakon pobjede nad Slovenijom. Nek vas je stid sve ove sto samo cekaju poraz da bi mogli kenjat.
Nurkic je glup igrač, ne spori mu niko partiju i odbranu, on će na fizikalije bez problema imati 10+ skokova i par blokada bez problema
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Morala je doci losa tekma, a opet smo bili u igri do zadnjih 150sek. Sa cca 20 izgubljenih lopti ne moze se dobiti.
Steta, imali smo francuze na konopcima. Sutra odluka pa sta bude.
Steta, imali smo francuze na konopcima. Sutra odluka pa sta bude.
tuzlanska Sloboda
Joj ovih pljuvaca jedva docekali. 

ŽNe, hanga je u madridu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jbga slomili su nas u 5 na 5 igri,bojim se da cemo totalni iscrpljeni izaci protiv Litvanije.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ali kako litvanski navijaci skacu i ispracaju francuze
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
-
- Kontakt:
Mađari dobijaju Litvance,sutra igramo revijalnu utakmicu 

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Nemojte ni gledati sutra levati, **** vam juka mamu svima ovim sto seru momku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.