BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Al eto nije da se.rem "jesam vam reko"..al fino sam pisao da vjerovatno 2 pobjede nece bit dovoljne
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Uzimaju Madjari i nema srkleta. 

Zasluzeno smo danas izgubili, mozda malo ubjedljivije nego sto je realno, ali poraz u principu zasluzen. Oni su bili losi, mi smo bili nesto losiji i to je to. Pribrati se i probati sutra nesto napraviti. Nece biti lako definitivno, ali boriti se pa sta bude bude 

Zadnja izmjena: MerciBien, dana/u 06 sep 2022, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Kosarka123, dana/u 06 sep 2022, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ima mozga koliko ima. Nije Onil, nije Gasol, nije ni Sabonis. Takav je kakav je.
Ili mislis da bi neko od nas sa foruma imao vise mozga kontra Gobera ili Furniea?
Malo realnosti, jbg.
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 06 sep 2022, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Jusuf ima kompleks, jer je u portlandu obicni vodonosa i neko ko je tu samo da postavlja blokove, a ako dobije neku priliku tek onda da sutne, ovdje normalno umislio da je veliki bog i suta trojke sa jedne noge, organizuje napad. Nek zovnu sad malo halida i traze neku da ih pogodi pred sutra HAHAHAHH
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Samim tim sto se mozemo nosit sa ekipama koje su u top 5 za zlato na EP je uspjeh. Itekakav uspjeh kad skontas da skoro pa nemamo lige u drzavi.
Ispucavao se, gomilu trica uzeo koliko u Portlandu ne uzme za deset utakmica, otimali mu lopte, more ofanzivni skokova francuza a od toga dva su pokupili nakon promasenog bacanjababoedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:19Manite se Nurkića, on je svoje isporučio protiv najbolje odbrane prvenstva ispod koša, šta je sa Muse?
Da se razumijemo i ovakav Nurkic je najbolje sto imamo ali mora igrati vise rezonski i inteligentnije, ovako koliko god dobrog donese toliko i odnese.
Svaka cast veliki si znalac

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Što se tiče sutrašnje utakmice, očekujem da se ako Bog da namiri 2013 situacija. Bez toga bi sigurno zijanili, ali ovako očekujem pobjedu bez obzira što je sve protiv nas. Ako Bog da.
- Beduin
- Kontakt:
Jusuf nije dorastao velikom igracu, ubi ga prepotencija i umisljenost. A ljudi ga pojedose.
Protiv Litvanije mi nemamo sta traziti, u skoku su svakako bolji od nas, a igraji vjerovatno i brze od Francuske.
Moliti Boga da Madjarska iznenadi i nekim slucajem dobije Litvaniju.
Protiv Litvanije mi nemamo sta traziti, u skoku su svakako bolji od nas, a igraji vjerovatno i brze od Francuske.
Moliti Boga da Madjarska iznenadi i nekim slucajem dobije Litvaniju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Musa pokazao da je patuljak
Pravda za Tyson Furya
Nurkicu se naje.bat najmilijih zbog ovih prevodjenja lopte. Ekstremno neinteligentno bice, glup ko ku.rac vazda bio i bice.
Pa vece su sanse da slovenija izgubi obje nego da dobijemo Litvance
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nista to je to glavu gore i sutra se pobiti za prolaz gledaj ovih ljigavih Litvanaca sto moraju navijati za druge reprezentacije kako bi imali sanse da prodju. Imal ko da smije Juki ocitati lekciju da on za Robersona radi blok a ne obratno to Jokic mozda moze da proba al na +20
Ova odbrana zonska se ne smije ovako dugo igrati prilagodi se protivnik i onda se uglavnom svodi na to da molimo Boga da ljudi promase otvoren sut
Ova odbrana zonska se ne smije ovako dugo igrati prilagodi se protivnik i onda se uglavnom svodi na to da molimo Boga da ljudi promase otvoren sut
Zadnja izmjena: mirsad993, dana/u 06 sep 2022, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Tako ne misle gazde koje mu daju desetine miliona dolara, a nekako mislim da su te gazde 10 puta pametnije od mene ili tebe.marlostanf1eld je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:18Kakve to ima veze sa ovim sto je on napisao? Fakt je da je lik neinteligentan
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Drum, TripleThreat i 21 gost.