BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Blowout vec do polovine trece. Jednostavno se ne mozemo sabrat, a ni Francuzi ne igraju nista specijalno. Oni ako malo dignu nivo, mi ne mozemo to pratit kad su nam svi igraci osim Halilovica indisponirani. Sedam yebenih kontri smo izgubili pogresnim dodavanjima i glumatanjem nekih rugby dalekometnih pasova.
Sansu smo, kao i protiv Njemacke, izgubili u prvoj cetvrtini gdje smo trebali ici na +10 i onda lagano samo na Nurkica ici da filuje ovima licne greske.
Sansu smo, kao i protiv Njemacke, izgubili u prvoj cetvrtini gdje smo trebali ici na +10 i onda lagano samo na Nurkica ici da filuje ovima licne greske.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kameni je isprepadan ko da je granatu dobio u ruke a ne loptu a ispred njega stoji kineski zid a ne gobert...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- BenjooJutub
- Kontakt:
Može li glupi Bošnjo ikad napisat komentar podrške? Čitam dvine zadnje stranice i NE MOGU DA VJERUJEM.
Nerealno da mu ono na Vrabcu nisu svirali.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovo nema veze s kosarkom bukvalno...ajd da ne sviras sve, al ovo je cista tuca, svaki dribling neko sjekiru dobiju. Onda i ova odbrana tijelom pa ne mozes ovakav intezitet imat jbt fes
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Upravo je to jedino što se može uraditi protiv nas. Ovu udarnu trojku zatvarati, izmoriti Robertsona i onda kada prime pritisak ovi rezervisti, sve krene nizbrdo. Francuzi će sada igrati sve opreznije i čvršće, pogotovu što im sudije tolerišu grublju igru.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 15:19Danas ovo privesti kraju sa sto manjom razlikom. Sutra se znaci tucemo sa Litvancima za prolaz.
Francuzi su pronasli način, da zaustave naše najbolje igrace i to je to.
-
- Kontakt:
Francuska čvrta baš čvrsta i odbranom nas gaze. Mi smo previse grijesili u tranziciji gdje smo imali 5-6 cisti situacija i uvijek smo uprrskali lošim pasom ili Nurkić vodi loptu u tranziciji a to centar ne smije da radi i naravno onda izgubi loptu. Tesko ce se ovo okrenuti, Francuska močna fizicki i nema lahki koševa, mora nas trica bas krenuti ako ovo mislimo da dobijemo. Nema se momcima sta prigovoriti ma da se vidi nervoza, previse izgubljeni lopti i to u čistim situacijama.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 06 sep 2022, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Švabi za ovo daju 3 bacanja , Juki tehničku ...
Musa užas , yebem ti školu košarke i Seju Bukvu i pas u reket preko 2 tornja , pa od majstore od pod je li moguće osnove yebene da on ne zna ?!?!?!
Juka idi u onu stvar , nisi play daj loptu najbližem do sebe kojki qrac je ti vodiš ???
Ovo je i dobar rezultat kako užasno igramo , a Francuzi se nude ...
Musa užas , yebem ti školu košarke i Seju Bukvu i pas u reket preko 2 tornja , pa od majstore od pod je li moguće osnove yebene da on ne zna ?!?!?!
Juka idi u onu stvar , nisi play daj loptu najbližem do sebe kojki qrac je ti vodiš ???
Ovo je i dobar rezultat kako užasno igramo , a Francuzi se nude ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma ovo je ona nasa lako cemo, samo da su bili ozbiljni ne bi dosli u situaciju da su sad nervozni i prave greske
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zato sto je ovo najbolja odbrana protiv koje smo igrali u dosadasnjem dijelu turnira, konstantno igraju na ivici faula a sudije im dopustaju sve i svasta. Ne rotira dzaba ovoliko igraca Francuz dok mi vec s 2 izmjene izgubimo ritam skroz.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako ohlade glave na poluvremenu i pocnu igrati kosarku, mozda se moze igrati egal do kraja. U suprotnom ako dopustaju da ih ove provokacije od sudija i francuza pogadjaju, onda nek ne izlaze dzaba na teren.
Jedan grad, jedna ljubav!
trebalo je pozvati onog iz vakufa sto mu otac nabraja po fb umjesto lazica,makar bi bili svi bosnjaci u reprezentaciji
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Gledati BH sport je opterecenje i umaranje za svaku mozdanu celiju. Tenzija kao da se igra za zivot ili smrt. Ocekivanja vazda nerealna. Komentator ubija kuknjavom na sve i svasta. Ne mozes se opustiti i uzivati u utakmici. Na kraju meca umoran kao da si radio krampom i lopatom.
Ljudi, mi nemamo kosarkasku ligu, smanjite ocekivanja. Skidam kapu momcima jer se bore. Protivnik je jaci u svakom pogledu, igra Davida i Golijata.
Ljudi, mi nemamo kosarkasku ligu, smanjite ocekivanja. Skidam kapu momcima jer se bore. Protivnik je jaci u svakom pogledu, igra Davida i Golijata.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Hajde da nismo gubili od Francuza prije 10 dana u trecoj četvrtini 12 razlike, pa bi možda vjerovao da se ne možemo vratiti... A ovako...
Ide ovo u produžetke. Mi dobijamo. Bošnje bez muda, šta ste se usrali?
Ide ovo u produžetke. Mi dobijamo. Bošnje bez muda, šta ste se usrali?
Mi njima fizikom mozemo parirati imamo i mi batinase ali problem je taj sto oni za razliku od nas imaju igrace sa vecim ofanzivnim talentom i tu se pravi razlika
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Jusufa mora selektor da usmjeri , da mu kaže šta treba .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo da porade malo na greškama i vratit ćemo se
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- marlostanf1eld
- Kontakt: