Celava ubleha jasta nego da je,to sto ja profulam ,koji radim za milju u magacinu, jel neki igrac valja ili ne valja je druga dimenziju na osnovu covjeka koji od toga zivi.Ja da natovarim sto ne treba po meni bi bilo a ovaj radi kako hoce i sta hoce,e u tome je razlika.nokee je napisao/la: ↑06 sep 2022, 13:34Joj sto ne mogu ovih likova, sad valja sad me valja dajte dogovorite se sami sa sobom. Evo majstore kako si pisaodonDondon je napisao/la: ↑06 sep 2022, 12:54tako je nije ni hadzija nije ni fedja,jupiter je kriv sto se poklopi sa saturnom pa bude u ravni sa suncem,sto dovodi do ozlijeda i kurcobolje igraca.napoleon72 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 11:18
Al kako je Hadzija kriv za ovo? Cuj uboo s 2-3 igraca, frajer doveo ono sto je trener trazio. Jedino se Anicic moze smatrat fulom jer je et povrijedjen, al ostali vala top imena. Sta je sad Hadzija kriv sto je Dzafic u Tuzli imao double-double ucinak a kod nas los za sad? Prije bih rekao da je trener nerezonski birao ekipu, igra 4231 a umjesto nekog gospodara sesnaesterca i targetmana trazio je Nardina koji voli igrat duboko i razigravat krila, spic.idealan za 433 ili 343/352 sistem. Doveo Musu i Tomasevica koji su ofanzivno top al defanzivno tu i tamo, da bi ih upario sa krilima koji odbranu ni na PESu ne mogu igrat. Nista tu Hadzic nije kriv. Cak ni Fedja, vjerovatno je on imao neku zamisao s ovom ekipom al su krenuli pehovi sa ozljedama i jbg. Evo navodi se Trako kao odron stoper, kod Sablica je u onoj polusezoni bio strasan, u onom trenutku za klasu bolji i od Kurdica i Dupovca. Sto je sad potonuo, ne znam. Ja i dalje tvrdim da nama godinama treba jak sporski psiholog, igraci kod nas mentalno potonu, izgube se. Psiha je pola posla, Calina ekipa iz 16/17 je bila izuzetno limitirana pa smo se tukli za oba trofeja i momci.su davali 150% svojih mogucnosti, jer su ih Cala i Svrakic furali zivotom. Ako nista Calu treba dovest i zaposlit samo kao motivatora, svaka njegova ekipa je izgarala na terenu.
Treba se Milanu Tarotu javiti
I tako.. Jedino si konzistentan u tome "celava ubleha"
Znaci svi smo redom svrsavali na igrace koji su se dovodili i tu nema price. I dalje trvdim da su to sve dobri igraci, i mora proci vrijeme da se poklopi svasta nesta. A sad pripisivati nekome ko je doveo ove igrace.. Smijesno! Pa Zrinjski ih je pola htio sebi dovesti, daj ba..
Ja im zamjeram na ne dovodjenju nekih igraca za bekapa, tipa stopera, bekova itd..
**** ga celava i kad prvi put kroci u klub,sastavi ekipu sa onim fergusonom,malo ko se razumije u fudbal utrat ce im po 4,5 komada.
Jel treba da navijam ove sezone da treceplasirani osvoji kup kako bi mi vidjeli evropu kao 4. i onda ce doci moraliste i reci eto ispunjen je cilj,**** i taj cilj .
Kurcu ovo ne valja,a ferguson krivi ozlijede,transfere,gumene kopacke,navijace itd itd