Samo nek se zna da sam to ja smislio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
OTNYS_YNWA je napisao/la:HAHAHAHA. Legendarno, šteta što nemam zid na facebooku da stavim.hodža je napisao/la:Sutra je Valentinovo.
Stavi ovo na svoj status ako ti je drago što je prekosutra Liga prvaka!
e kakva je pa ima boljih milion puta koje se su se same skidale bez lajkova,kako mrzim one majmune sto prave takve teme,nemaju pametnija posla,zarove se u kucu i samo statuse pisu,lajkaju pisaju....koja katastrofaUnica_Liverpool_ je napisao/la:
![]()
Pa da covjek ne povjerujesenad_flamin je napisao/la:http://www.facebook.com/video/video.php ... 9&comments
OJJJ POGLEDAJ TE OVOG ALLAHATI KOJA LEGENDA ....
JA SAM PLAKO OD SMIJEHA![]()
Hebo im Ekrem Jevric mater...jedna budala dobila slavu na osnovu svojih gluposti i sad odmah poceli i drugiDirk je napisao/la:Pa da covjek ne povjerujesenad_flamin je napisao/la:http://www.facebook.com/video/video.php ... 9&comments
OJJJ POGLEDAJ TE OVOG ALLAHATI KOJA LEGENDA ....
JA SAM PLAKO OD SMIJEHA![]()
Ma slažem se ba nego se ovdje malo zezam ....Ponos Torina je napisao/la:e kakva je pa ima boljih milion puta koje se su se same skidale bez lajkova,kako mrzim one majmune sto prave takve teme,nemaju pametnija posla,zarove se u kucu i samo statuse pisu,lajkaju pisaju....koja katastrofaUnica_Liverpool_ je napisao/la:
![]()
![]()
..hahahKop je napisao/la:Da vidite jednog lika sto ja imam u prijateljima, ono tek se prijavio na fb i stavio sliku goluba nekog, ono covjek konta, stavio na sta je prvo naletio, kad neki dan stavi sliku drugog goluba haha, oplako sam .. A 20 mu godina.
hahahahahahahmuhovic je napisao/la:..hahahKop je napisao/la:Da vidite jednog lika sto ja imam u prijateljima, ono tek se prijavio na fb i stavio sliku goluba nekog, ono covjek konta, stavio na sta je prvo naletio, kad neki dan stavi sliku drugog goluba haha, oplako sam .. A 20 mu godina.![]()
..vidjeces za sedmicu kad vranu stavi
![]()
Ma sve je moguce, ima neki fetis prema pticama izgleda.muhovic je napisao/la:..hahahKop je napisao/la:Da vidite jednog lika sto ja imam u prijateljima, ono tek se prijavio na fb i stavio sliku goluba nekog, ono covjek konta, stavio na sta je prvo naletio, kad neki dan stavi sliku drugog goluba haha, oplako sam .. A 20 mu godina.![]()
..vidjeces za sedmicu kad vranu stavi
![]()
ocigledno covjek voli goluboveKop je napisao/la:Da vidite jednog lika sto ja imam u prijateljima, ono tek se prijavio na fb i stavio sliku goluba nekog, ono covjek konta, stavio na sta je prvo naletio, kad neki dan stavi sliku drugog goluba haha, oplako sam .. A 20 mu godina.
Volim i ja Jenaveve Jolie, pa ne stavljam njene slike kao profilne.fera je napisao/la:ocigledno covjek voli goluboveKop je napisao/la:Da vidite jednog lika sto ja imam u prijateljima, ono tek se prijavio na fb i stavio sliku goluba nekog, ono covjek konta, stavio na sta je prvo naletio, kad neki dan stavi sliku drugog goluba haha, oplako sam .. A 20 mu godina.
red bull u vezi, sampanjac zarucena, vodka liker slobodna, ostalo ne znambot12 je napisao/la:kakvi su ovo fazoniu sa picima
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:red bull u vezi, sampanjac zarucena, vodka liker slobodna, ostalo ne znambot12 je napisao/la:kakvi su ovo fazoniu sa picima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.