FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba nam ostati ovakav teren barem bi remije izvlacili hehe
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ok, ne može, al kažem da mi nemamo riješeno ni sportski segment, a zapeli smo za upravu.napoleon72 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 11:54Ma riba smrdi od glave brate, bas treba krenut s promjenama od samog vrha. Nama je direktorica zena koja je zadnji put fudbal gledala kad je igrao Ronaldo Nazario. Isto da ja postanem direktor Samsunga a zadnji mobitel koji sam imao bio Nokia 3310. Ne moze ba.Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2022, 11:24Što bi se reklo da su ovi iz SDA kao radili svoj posao?!
Uozbilji se.
Da nam je riješiti ove probleme na prvoj liniji, poslije ćemo o Ajlama i kompaniji u upravi kluba.
Druga stvar, Mirvić se pita, a to su njegovi ljudi. Jedino ih može on otjerati.
Da li mu može neko reći da loše rade, pa da ih mijenja?
Ne znam fakat.
Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja opet mislim, a možda i griješim, naravno, da je Ajlina uloga puno manja u odnosu na Sabrinu, pošto je Ismir mnogo više involviran u rad kluba.
stadion i tribine su u polu srusenom stanju . Stanje ko da je rat prosao. Malo je reci da je zapusteno sve
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Predobro izgleda, nema šta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Buducnost iz Banovica ima uredniji i bolji stadion od nas. Tacno tuga covjeka uhvati kad vidi na sta izgleda Kosevo. Od tribina, atletske staze do ovo utoranog terena sto rece brat gore samo krompir i luk posijati. Tuzno za vidjeti
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 06 sep 2022, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Svi koji su mrzili SDA i radili pod njima, sad kad im je dosao NiP mole boga da se vrati SDA. Tako sad svi koji mrze Sabrinu a radili s njom mole boga da se vrati jer ne moze gore od Aylah i AnnelahShategabri je napisao/la: ↑06 sep 2022, 12:02Pa ok, ne može, al kažem da mi nemamo riješeno ni sportski segment, a zapeli smo za upravu.napoleon72 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 11:54Ma riba smrdi od glave brate, bas treba krenut s promjenama od samog vrha. Nama je direktorica zena koja je zadnji put fudbal gledala kad je igrao Ronaldo Nazario. Isto da ja postanem direktor Samsunga a zadnji mobitel koji sam imao bio Nokia 3310. Ne moze ba.Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2022, 11:24
Što bi se reklo da su ovi iz SDA kao radili svoj posao?!
Uozbilji se.
Da nam je riješiti ove probleme na prvoj liniji, poslije ćemo o Ajlama i kompaniji u upravi kluba.
Ne znam fakat.
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
-
- Kontakt:
Nema ona uticaj ni upola kao sto je Sabrina imalailiyaa8 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 12:11Svi koji su mrzili SDA i radili pod njima, sad kad im je dosao NiP mole boga da se vrati SDA. Tako sad svi koji mrze Sabrinu a radili s njom mole boga da se vrati jer ne moze gore od Aylah i AnnelahShategabri je napisao/la: ↑06 sep 2022, 12:02Pa ok, ne može, al kažem da mi nemamo riješeno ni sportski segment, a zapeli smo za upravu.napoleon72 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 11:54
Ma riba smrdi od glave brate, bas treba krenut s promjenama od samog vrha. Nama je direktorica zena koja je zadnji put fudbal gledala kad je igrao Ronaldo Nazario. Isto da ja postanem direktor Samsunga a zadnji mobitel koji sam imao bio Nokia 3310. Ne moze ba.
Ne znam fakat.
kad dinamo onakav ima stadion koji se raspada , imat cemo ga i mi jos mnogo godina
- Shategabri
- Kontakt:
Ma ugasili se i jedni i drugi dabogda.iliyaa8 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 12:11Svi koji su mrzili SDA i radili pod njima, sad kad im je dosao NiP mole boga da se vrati SDA. Tako sad svi koji mrze Sabrinu a radili s njom mole boga da se vrati jer ne moze gore od Aylah i AnnelahShategabri je napisao/la: ↑06 sep 2022, 12:02Pa ok, ne može, al kažem da mi nemamo riješeno ni sportski segment, a zapeli smo za upravu.napoleon72 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 11:54
Ma riba smrdi od glave brate, bas treba krenut s promjenama od samog vrha. Nama je direktorica zena koja je zadnji put fudbal gledala kad je igrao Ronaldo Nazario. Isto da ja postanem direktor Samsunga a zadnji mobitel koji sam imao bio Nokia 3310. Ne moze ba.
Ne znam fakat.
Moliti boga da se vrati jedno zlo a ode drugo nema smisla.
Političari su govvna, smrde kako god okreneš.
Zašto bi htjeli da nam se vrati Sabrina koja je dogurala do tužbe kluba?
Dugoročno bi nas i ona svukla u ravan.
Poštenije je reći ne valjaju ni jedna ni druga, treba neko treći ko valja.
Koševo Zapad
tako je nije ni hadzija nije ni fedja,jupiter je kriv sto se poklopi sa saturnom pa bude u ravni sa suncem,sto dovodi do ozlijeda i kurcobolje igraca.napoleon72 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 11:18Al kako je Hadzija kriv za ovo? Cuj uboo s 2-3 igraca, frajer doveo ono sto je trener trazio. Jedino se Anicic moze smatrat fulom jer je et povrijedjen, al ostali vala top imena. Sta je sad Hadzija kriv sto je Dzafic u Tuzli imao double-double ucinak a kod nas los za sad? Prije bih rekao da je trener nerezonski birao ekipu, igra 4231 a umjesto nekog gospodara sesnaesterca i targetmana trazio je Nardina koji voli igrat duboko i razigravat krila, spic.idealan za 433 ili 343/352 sistem. Doveo Musu i Tomasevica koji su ofanzivno top al defanzivno tu i tamo, da bi ih upario sa krilima koji odbranu ni na PESu ne mogu igrat. Nista tu Hadzic nije kriv. Cak ni Fedja, vjerovatno je on imao neku zamisao s ovom ekipom al su krenuli pehovi sa ozljedama i jbg. Evo navodi se Trako kao odron stoper, kod Sablica je u onoj polusezoni bio strasan, u onom trenutku za klasu bolji i od Kurdica i Dupovca. Sto je sad potonuo, ne znam. Ja i dalje tvrdim da nama godinama treba jak sporski psiholog, igraci kod nas mentalno potonu, izgube se. Psiha je pola posla, Calina ekipa iz 16/17 je bila izuzetno limitirana pa smo se tukli za oba trofeja i momci.su davali 150% svojih mogucnosti, jer su ih Cala i Svrakic furali zivotom. Ako nista Calu treba dovest i zaposlit samo kao motivatora, svaka njegova ekipa je izgarala na terenu.donDondon je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:07sva sreca pa gubimo gdje god da igramo,inace bi bilo pritisak je na Kosevu ,zato su slabije partije a u gostima slabije zbog terena ,kaljuze.
gdje je sad hadzija nema ga,doveo 15 igraca sa 2,3 ubo i treba da nasjednemo na pricu dobar rok,dobar hadzija ,sjeba nas po 10.put.
Dudic trazi vrijeme,da se igraci naviknu ,ovo ono,pa jarane ne vodis Manchester,kakvo vrijeme,pola igraca u klubu su igrali i vece lige i jace utakmice,sta treba ti vrijeme da ih naviknes na valjanja izbijanja i hodanja po terenu,pa i sisonja je pola ekipe izmijenio pa nam zabi 5
ovo postalo ko i drzava ,radi ko sta hoce nema odgovornosti i onda se prelomi preko nekog siromaha,kao sto je preko Kapica
Treba se Milanu Tarotu javiti
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
brate daj kakve trave da se postavi, da ovo ovako ne ostane godinu dana, a poznavajuci nasu drzavu i savez nista nije iskljuceno.. Poslije cemo o bordo stazama
NEMA NAZAD
Evo glave ako se teren pod Bijelim brijegom bude uopšte radio ove sezone.
radit ce se kad bude zimska pauza
- Shategabri
- Kontakt:
Pa što da ga rade?
Pametni ljudi. Pustili levate da uzoru svoje stadione, sad sjedi i gledaj čemer.
Koševo Zapad
Wow extra!
Kad bi i mi nesto ovako uradili, pa malo srediti tribine postaviti nove stolice, sanirati wc-ove i ulaze i natkriti bar pola istoka to bi bilo kao bombona.
Tačno ko da se jučer prestalo pucat pa sad moramo stadion kao renovirati. Ni na šta ne liči... tuga, jad i čemer. A što je najgore boga dragog pitaj kad ćemo dočekat da se ovo sredi i da ponovo zaigramo na Koševu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Shategabri
- Kontakt:
Jedna stvar je nejasna, a to bi trebao neki novinar pitati Feđu....imao si Lazića, Ševelja, Oremuša u ekipi i sve si ih najurio...sve igrači zadnje linije.
Zašto? Sad kukamo kako nemamo nazad igrača. Povrijedili se. A zamjene nije ni bilo.
Po meni je to odgovornost šefa struke.
Ušao u sezonu gdje ima klupu vezni red i napad.
U odbrani samo prvu postavu. Povrijede se - nema ko igrati. Dobiju kartone - nema ko igrati.
Amaterski.
Zašto? Sad kukamo kako nemamo nazad igrača. Povrijedili se. A zamjene nije ni bilo.
Po meni je to odgovornost šefa struke.
Ušao u sezonu gdje ima klupu vezni red i napad.
U odbrani samo prvu postavu. Povrijede se - nema ko igrati. Dobiju kartone - nema ko igrati.
Amaterski.
Koševo Zapad
Joj sto ne mogu ovih likova, sad valja sad me valja dajte dogovorite se sami sa sobom. Evo majstore kako si pisaodonDondon je napisao/la: ↑06 sep 2022, 12:54tako je nije ni hadzija nije ni fedja,jupiter je kriv sto se poklopi sa saturnom pa bude u ravni sa suncem,sto dovodi do ozlijeda i kurcobolje igraca.napoleon72 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 11:18Al kako je Hadzija kriv za ovo? Cuj uboo s 2-3 igraca, frajer doveo ono sto je trener trazio. Jedino se Anicic moze smatrat fulom jer je et povrijedjen, al ostali vala top imena. Sta je sad Hadzija kriv sto je Dzafic u Tuzli imao double-double ucinak a kod nas los za sad? Prije bih rekao da je trener nerezonski birao ekipu, igra 4231 a umjesto nekog gospodara sesnaesterca i targetmana trazio je Nardina koji voli igrat duboko i razigravat krila, spic.idealan za 433 ili 343/352 sistem. Doveo Musu i Tomasevica koji su ofanzivno top al defanzivno tu i tamo, da bi ih upario sa krilima koji odbranu ni na PESu ne mogu igrat. Nista tu Hadzic nije kriv. Cak ni Fedja, vjerovatno je on imao neku zamisao s ovom ekipom al su krenuli pehovi sa ozljedama i jbg. Evo navodi se Trako kao odron stoper, kod Sablica je u onoj polusezoni bio strasan, u onom trenutku za klasu bolji i od Kurdica i Dupovca. Sto je sad potonuo, ne znam. Ja i dalje tvrdim da nama godinama treba jak sporski psiholog, igraci kod nas mentalno potonu, izgube se. Psiha je pola posla, Calina ekipa iz 16/17 je bila izuzetno limitirana pa smo se tukli za oba trofeja i momci.su davali 150% svojih mogucnosti, jer su ih Cala i Svrakic furali zivotom. Ako nista Calu treba dovest i zaposlit samo kao motivatora, svaka njegova ekipa je izgarala na terenu.donDondon je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:07sva sreca pa gubimo gdje god da igramo,inace bi bilo pritisak je na Kosevu ,zato su slabije partije a u gostima slabije zbog terena ,kaljuze.
gdje je sad hadzija nema ga,doveo 15 igraca sa 2,3 ubo i treba da nasjednemo na pricu dobar rok,dobar hadzija ,sjeba nas po 10.put.
Dudic trazi vrijeme,da se igraci naviknu ,ovo ono,pa jarane ne vodis Manchester,kakvo vrijeme,pola igraca u klubu su igrali i vece lige i jace utakmice,sta treba ti vrijeme da ih naviknes na valjanja izbijanja i hodanja po terenu,pa i sisonja je pola ekipe izmijenio pa nam zabi 5
ovo postalo ko i drzava ,radi ko sta hoce nema odgovornosti i onda se prelomi preko nekog siromaha,kao sto je preko Kapica
Treba se Milanu Tarotu javiti
I tako.. Jedino si konzistentan u tome "celava ubleha"
Znaci svi smo redom svrsavali na igrace koji su se dovodili i tu nema price. I dalje trvdim da su to sve dobri igraci, i mora proci vrijeme da se poklopi svasta nesta. A sad pripisivati nekome ko je doveo ove igrace.. Smijesno! Pa Zrinjski ih je pola htio sebi dovesti, daj ba..
Ja im zamjeram na ne dovodjenju nekih igraca za bekapa, tipa stopera, bekova itd..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 6 gostiju.