Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
https://youtube.com/shorts/C5rbG1956Ko?feature=share
Ono kad instaliras igricu i downloadujes 100% save game
Ono kad instaliras igricu i downloadujes 100% save game
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj fake sultan dolazi da otvara dzamiju u Hrvatskoj i da gura Bakira pred izbore, a u samoj Turskoj mu inflacija 180%

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Iskoči mi SDA reklama, sta je ono hebote.
Muderis, Abdesti, ezani
Kao neko ko praktikuje vjeru, naježio sam se
Muderis, Abdesti, ezani
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Meni na youtube iskace samo draško kako brani penal i ona njegova kolegica trivicka kako hoda po grobljuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 sep 2022, 20:16Iskoči mi SDA reklama, sta je ono hebote.
Muderis, Abdesti, ezani
jes vidio onu adaptaciju ilahije "pobijedit ce sda"DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 sep 2022, 20:16Iskoči mi SDA reklama, sta je ono hebote.
Muderis, Abdesti, ezani

- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Aerodrom u Tuzli je takva rupa da nisam mogao vjerovati.
Nisam letio iz BL nikad pa ne znam kako je tamo, al zimus sletio u Tz jer se nije moglo u Sa, bas lose uredjeno, osoblje ko da su busmane pokupili
jos nas drzali pola sata u avionu, nestalo kisika jedva cekao da izadjem vani, kad ono vani jos gore 
Nisam letio iz BL nikad pa ne znam kako je tamo, al zimus sletio u Tz jer se nije moglo u Sa, bas lose uredjeno, osoblje ko da su busmane pokupili

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
To je civilni aerodrom na silu. Prije rata bio vojni aerodrom.
Jbt dolazi ti frajer koji je trn u oku pola Evrope i SDA če gala događaj od toga napraviti. Koji bolidi bože dragi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
definicija cringeaZabit je napisao/la: ↑06 sep 2022, 02:24jes vidio onu adaptaciju ilahije "pobijedit ce sda"DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 sep 2022, 20:16Iskoči mi SDA reklama, sta je ono hebote.
Muderis, Abdesti, ezani
Kao neko ko praktikuje vjeru, naježio sam se![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
tuzlak1987 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 18:03Ovaj fake sultan dolazi da otvara dzamiju u Hrvatskoj i da gura Bakira pred izbore, a u samoj Turskoj mu inflacija 180%![]()
![]()
Ne znam jel još ko ima neki osjećaj srama i poniženja kad nam ovakvi debili dođu i ponašaju se kao legitimni vladari naše zemlje. Dočekuju ih ko sultane bukvalno, mislim da bi mu i stope ljubili da želi.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
@admin ima li moderatora na temi Košarkaška tema reprezentacija BIH ? Od jučer padobranci sa ratnim debilizmima uništavaju temu ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- NicoloFagioli
nemojte njega bihuzurit odmah za svaku sitnicu, postujte hijerarhiju i procedure, posalji prvo pp @anellu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
harden je napisao/la: ↑06 sep 2022, 04:22Aerodrom u Tuzli je takva rupa da nisam mogao vjerovati.
Nisam letio iz BL nikad pa ne znam kako je tamo, al zimus sletio u Tz jer se nije moglo u Sa, bas lose uredjeno, osoblje ko da su busmane pokupilijos nas drzali pola sata u avionu, nestalo kisika jedva cekao da izadjem vani, kad ono vani jos gore
![]()

- NicoloFagioli
tu udjes, a izadjes kod Semira u Visokom
estetski nije bas nesto, strsi ta armatura i grede, ali zebrom je zadovoljen minimum potrebnih sigurnosnih standarda
estetski nije bas nesto, strsi ta armatura i grede, ali zebrom je zadovoljen minimum potrebnih sigurnosnih standarda

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Turska nije ni u top 10 glede izvoza po glavnim trgovinskim partnerima za nasu zemlju.
Od vaznijih ulaganja - obnovili neke obrazovne ustanove, koju dzamiju, par mostova i tjt.
U strukturi nocenja stranih turista, Turci su ko malo popravili taj procenat ove godine ali sve je to jadno i blijedo.
Gledajuci geopoliticki aspekt te zalaganja medjunarodne zajednice za BiH, ona posjeta gospoje Truss u maju je deset puta vaznija.
Od vaznijih ulaganja - obnovili neke obrazovne ustanove, koju dzamiju, par mostova i tjt.
U strukturi nocenja stranih turista, Turci su ko malo popravili taj procenat ove godine ali sve je to jadno i blijedo.
Gledajuci geopoliticki aspekt te zalaganja medjunarodne zajednice za BiH, ona posjeta gospoje Truss u maju je deset puta vaznija.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Shategabri
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dosao lik da ih vadi iz qovana jer zna da ako ovdje dodju na vlast neki drugi, on više neće imati nikakve moći da destabilizuje Evropu i siri neki Otomanski uticaj po BIH.
Tuzno ali ima sigurno ljudi koji na njega gledaju kao na neku velicinu, isto kao i sto gledaju na ratnog zlocinca Putina.
Tuzno ali ima sigurno ljudi koji na njega gledaju kao na neku velicinu, isto kao i sto gledaju na ratnog zlocinca Putina.
2015g je to izgledalo kao štala a isto tako se i osjetiloharden je napisao/la: ↑06 sep 2022, 04:22Aerodrom u Tuzli je takva rupa da nisam mogao vjerovati.
Nisam letio iz BL nikad pa ne znam kako je tamo, al zimus sletio u Tz jer se nije moglo u Sa, bas lose uredjeno, osoblje ko da su busmane pokupilijos nas drzali pola sata u avionu, nestalo kisika jedva cekao da izadjem vani, kad ono vani jos gore
![]()

4 put su nas probali opljačkat na tom aerodromu i to službenici

Mogu mislit koliko pljačkaju starije ljude i baš je žalosno što taj kompleks uopšte postoji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.