Suljic je dobar za klupe da udje u 70 toj minuti. Sva pojacanja koja su sad dovedena su ok. Nas jebu povrede. Nema 5 igraca iz prve postave koji su kako stvari stoje duze vrijeme out. A odgovor na to su Ramici i Trako koji nazalost nisu kapaciteti za SarajevoJavierBosnia je napisao/la: ↑06 sep 2022, 00:09Ne bih da uvrijedim nikog al 95% ih ovdje nema svoj stav.
A misljenje mijenjaju od utakmice do utakmice.
Danas je Suljic, Ramic, Cirjak, Belmin i slicni dobri, za 3 dana ne valja nijedan.
Mijenjali bi po 10 15 igraca svaki prijelazni rok, a trenera svako 3 kola. To sam i rekao, 3 dana pred utakmicu nigdje nikog na temi, poslije poraza su svi tu i prave se pametni komentarisu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jbš ti ekipu kojoj u našoj ligi nije dovoljan ovaj budžet.
Kojoj "treba" duplo veći budžet da bi konkurisala za Evropu.
Kojoj "treba" 5-6 "kapitalaca" da bi konkurisala za titulu.
Kojoj "treba" 3 puta kvalitetniji igrački kadar da bi uzela bod u derbiju ili bilo kojoj jačoj tekmi...
Kojoj "treba" duplo veći budžet da bi konkurisala za Evropu.
Kojoj "treba" 5-6 "kapitalaca" da bi konkurisala za titulu.
Kojoj "treba" 3 puta kvalitetniji igrački kadar da bi uzela bod u derbiju ili bilo kojoj jačoj tekmi...
- napoleon72
- Kontakt:
Eno Ramici se vec prozivaju kao neki krivci i kharine, Irfan odigrao 80 minuta za prvi tim, od cega 60 zavaljen na pogresnoj poziciji i to flaster na najboljem lijevom krilu lige, a Tarik odavno ne igra svoju poziciju (momak je inicijalno AMF, u najgorem slucaju "osmica", nikako "sestica"). Znaci defanzivno limitiran. Stavi De Bruynea nek igra poziciju Rodrija pa da vidimo sta ces dobit.
Jbt tito svi se.ru o Akademiji a onda hracu po djeci nakon prve lose tekme. Sjecam se slicnih prica za Vladana nakon 2:2 na Grbavici. Sad se evo i po Sahinovicu pljuvalo. Mi bismo izgleda da imamo akademiju i da te momke saljemo na posudbe do 22. godine a onda da imaju dvije prelazne sezone kod nas i tek u 24. godini da postanu standardni prvotimci. I da ih u 26. prodamo za milionske iznose.
Jbt tito svi se.ru o Akademiji a onda hracu po djeci nakon prve lose tekme. Sjecam se slicnih prica za Vladana nakon 2:2 na Grbavici. Sad se evo i po Sahinovicu pljuvalo. Mi bismo izgleda da imamo akademiju i da te momke saljemo na posudbe do 22. godine a onda da imaju dvije prelazne sezone kod nas i tek u 24. godini da postanu standardni prvotimci. I da ih u 26. prodamo za milionske iznose.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- Shategabri
- Kontakt:
Atmosfera u ekipi je otprilike kao i ovdje na forumu.
Karasevdah. Pa majku mu, ima li ko da ih malo trzne?!
Mene najviše boli pristup na zadnjoj utakmici, ko umrli svi na terenu.
Pa ni nakon onog gola nije to nešto izgledalo, jednostavno nemaš osjećaj da su došli na utakmicu.
Mentalno syebani. Daj kakvog psihologa, daj nešto, dižite se p.vam materina!
Pa ni nakon onog gola nije to nešto izgledalo, jednostavno nemaš osjećaj da su došli na utakmicu.
Koševo Zapad
Ako mozemo sebi dozvoliti da igrac koji prima 25k mjesecno ulazi sa klupe ja onda ocekujem gavranovica u spicu ili nekog slicne kvaliteteFCUM je napisao/la: ↑06 sep 2022, 07:08Suljic je dobar za klupe da udje u 70 toj minuti. Sva pojacanja koja su sad dovedena su ok. Nas jebu povrede. Nema 5 igraca iz prve postave koji su kako stvari stoje duze vrijeme out. A odgovor na to su Ramici i Trako koji nazalost nisu kapaciteti za SarajevoJavierBosnia je napisao/la: ↑06 sep 2022, 00:09Ne bih da uvrijedim nikog al 95% ih ovdje nema svoj stav.
Danas je Suljic, Ramic, Cirjak, Belmin i slicni dobri, za 3 dana ne valja nijedan.
Mijenjali bi po 10 15 igraca svaki prijelazni rok, a trenera svako 3 kola. To sam i rekao, 3 dana pred utakmicu nigdje nikog na temi, poslije poraza su svi tu i prave se pametni komentarisu.
Do smrti odani!
Kakvi smo za očekivati je i 12 i 0 bodovaPantelija je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:42pa, ne znam jesi gledao ti sarajevo ove sezone?Zeko87 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:35Široki, Borac kući 6 bobascudetto89 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:43Tesko da cemo sad ikoga pobjediti, jaki protivnici prvo siroki, velez, tuzla pa borac tesko, neka nam je bog na pomoci sa ovim manekenima !![]()
Velež u gostima 1, možda čak i 3 aBd
Gdje je problem ? I što je nerealno?![]()
![]()
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
to upravu kriviti za takav ugovorMaroon99 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 08:15Ako mozemo sebi dozvoliti da igrac koji prima 25k mjesecno ulazi sa klupe ja onda ocekujem gavranovica u spicu ili nekog slicne kvaliteteFCUM je napisao/la: ↑06 sep 2022, 07:08Suljic je dobar za klupe da udje u 70 toj minuti. Sva pojacanja koja su sad dovedena su ok. Nas jebu povrede. Nema 5 igraca iz prve postave koji su kako stvari stoje duze vrijeme out. A odgovor na to su Ramici i Trako koji nazalost nisu kapaciteti za SarajevoJavierBosnia je napisao/la: ↑06 sep 2022, 00:09Ne bih da uvrijedim nikog al 95% ih ovdje nema svoj stav.
FC United Of Manchester !
- Shategabri
- Kontakt:
Šta ima da se pita? Ko imalo prati fudbal, jasno mu je šta se dešava.
Poletjeli smo previsoko, a krila nam još nisu narasla.
Eto šta se dešava.
Poletjeli smo previsoko, a krila nam još nisu narasla.
Eto šta se dešava.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Nije bilo do pristupa nego do kvaliteta, jednostavno Zrinjski je puno bolji. Ne mozes igrati s jednim stoperom i još imaš bekove koji su orijentisani napadački, mi smo propuh i nemamo ni cvrstine ni visine. Neko je dobro na pisao kod korner tacno vidiš da svaki igrac zrinjskog viši i čvršci. Mi smo katastrofa u duel igri, skoku a to je mnogo bitan faktor u ovoj ligi na to dodaš da smo nazad šuplji. Ovo ne izgleda uopšte dobro mi nemamo temelj a zidamo kucu, temelj je odbrana i cvrstina a onda ide napad presing itd. Primamo 2 gola u prosjeku baš porazavajuce.Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2022, 08:09Atmosfera u ekipi je otprilike kao i ovdje na forumu.
- Shategabri
- Kontakt:
Šta oni to jedu, šta piju, kako treniraju, zašto su toliko bolji?bordobijeli je napisao/la: ↑06 sep 2022, 08:43Nije bilo do pristupa nego do kvaliteta, jednostavno Zrinjski je puno bolji. Ne mozes igrati s jednim stoperom i još imaš bekove koji su orijentisani napadački, mi smo propuh i nemamo ni cvrstine ni visine. Neko je dobro na pisao kod korner tacno vidiš da svaki igrac zrinjskog viši i čvršci. Mi smo katastrofa u duel igri, skoku a to je mnogo bitan faktor u ovoj ligi na to dodaš da smo nazad šuplji. Ovo ne izgleda uopšte dobro mi nemamo temelj a zidamo kucu, temelj je odbrana i cvrstina a onda ide napad presing itd. Primamo 2 gola u prosjeku baš porazavajuce.Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2022, 08:09Atmosfera u ekipi je otprilike kao i ovdje na forumu.
Zar nije bila priča da će nas ovaj Feđin hrmpalija spremiti, da ćemo imati 11 Hulkova na terenu?!
Naravno da nemamo, neozbiljno je imati nekakve ciljeve, a primio si najviše golova u ligi dosad.
Koševo Zapad
sva sreca pa gubimo gdje god da igramo,inace bi bilo pritisak je na Kosevu ,zato su slabije partije a u gostima slabije zbog terena ,kaljuze.
gdje je sad hadzija nema ga,doveo 15 igraca sa 2,3 ubo i treba da nasjednemo na pricu dobar rok,dobar hadzija ,sjeba nas po 10.put.
Dudic trazi vrijeme,da se igraci naviknu ,ovo ono,pa jarane ne vodis Manchester,kakvo vrijeme,pola igraca u klubu su igrali i vece lige i jace utakmice,sta treba ti vrijeme da ih naviknes na valjanja izbijanja i hodanja po terenu,pa i sisonja je pola ekipe izmijenio pa nam zabi 5
ovo postalo ko i drzava ,radi ko sta hoce nema odgovornosti i onda se prelomi preko nekog siromaha,kao sto je preko Kapica
gdje je sad hadzija nema ga,doveo 15 igraca sa 2,3 ubo i treba da nasjednemo na pricu dobar rok,dobar hadzija ,sjeba nas po 10.put.
Dudic trazi vrijeme,da se igraci naviknu ,ovo ono,pa jarane ne vodis Manchester,kakvo vrijeme,pola igraca u klubu su igrali i vece lige i jace utakmice,sta treba ti vrijeme da ih naviknes na valjanja izbijanja i hodanja po terenu,pa i sisonja je pola ekipe izmijenio pa nam zabi 5
ovo postalo ko i drzava ,radi ko sta hoce nema odgovornosti i onda se prelomi preko nekog siromaha,kao sto je preko Kapica
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Naša liga se ne može igrati bez dva čvrsta štopera iznad 190cm čiji je jedini zadatak defanziva i tjt. Razumijem ja hoće Feđa da igra po zemlji iznošenje lopte, ali kod nas to ne prolazi pogotovo do sad po ovim terenima. Postoje vezni igrači koji će to odraditi. Svaki napadač fizički jači manipuliše njima kako hoće. Evo i Drobarov koji je kao doveden kao igrač koji može iznijeti loptu to još nije pokazao a u odbrani isto ništa specijalno. Kod nas samo krkani prolaze i tjt.
Ja mislim da mi moremo biti "šampinjoni" 

-
- Kontakt:
Ma svugdje je to tako barca vezla po terenu al nije mogla nazad bez Pikea, Abidala, Pujola i u vezi Msacerano koji sve to pokriva. Real je Real al mora imati 2 jablana u odbrani, jer zna ako ih nema doci ce mu Englezi u LP pa cemu zabiti 2 iz prekida.FkSa46 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:42Naša liga se ne može igrati bez dva čvrsta štopera iznad 190cm čiji je jedini zadatak defanziva i tjt. Razumijem ja hoće Feđa da igra po zemlji iznošenje lopte, ali kod nas to ne prolazi pogotovo do sad po ovim terenima. Postoje vezni igrači koji će to odraditi. Svaki napadač fizički jači manipuliše njima kako hoće. Evo i Drobarov koji je kao doveden kao igrač koji može iznijeti loptu to još nije pokazao a u odbrani isto ništa specijalno. Kod nas samo krkani prolaze i tjt.
- skullcrusher
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:00Dobro je neko pisao, taj yebeni stoper ne igra toliku ulogu kad ekipa ima defanzivnu cvrstinu. Berberovic je igrao stopera vecinu sezone 14/15, pa smo osvojili titulu uz dva poraza. Al je u sredini Cimirot trcao za trojicu a krila igrala defanzivu i pomagala bekovima. U onom finisu sezone primili svega 3 gola (Slavija 2, Sloboda 1). Nama je gori problem sto ofanzivni dio ekipe jednostavno ne zna igrat odbranu, ne zeli igrat odbranu. Ekipe koje se znaju branit imaju 11 fajtera, boraca, igraca kojim nije mrsko stajat na 30 m od svog gola kad protivnik napada.
Fedji zamjerim samo sto od najboljeg defanzivnog veznog u ekipi pravi stopera. Da tu gura doslovno bilo koga drugog, taj drugi stoper bi 70% manje bio na udaru da je Djokanovic ispred njega, jer ne bi bilo onog autoputa kroz nasu sredinu terena. Takodje krila se moraju vise vracat i pomagat bekovima, a mrtvi Dal treba na klupu jer njegove liverpulske nozice nece da se vracaju nazad i brane svoj gol.

“jer ne bi bilo onog autoputa kroz nasu sredinu terena“
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 12 gostiju.