FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
92
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
39
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
9%
Samo stranac
60
24%

Ukupno glasova: 255

ubipara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ubipara » 05 sep 2022, 22:09

Dobit ce se Siroki i Velez pa ce se opet titule ovdje najavljivat pa cemo kiksat protiv borca i tc pa ce se tjerat trener ponovo i sve tako u krug :kafa:

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 05 sep 2022, 22:18

MortemHz je napisao/la:
05 sep 2022, 21:44
Imamo jer najviše zaradimo, to mogu i ostali. Mi plaćamo puni porez dok oni ne, to je moja poenta. Zrinjski nudi samo malo manje plate (npr hiljadu ili dvije) od nas a budžet im je na papiru 3 puta manji, kako? Trebam li Tuzlu i spominjati koja je u više navrata plaćala igrače više a budžet im pola miliona? :D
Imamo najveći budžet ali su razlike minimalne. Istina je da smo u par deka sa Zrinjskim i Tuzlom, da je Željezničar tu negdje sa Borcem a iza njih Velež.
Ja mislim da nema firme u drzavi koja radi kao FK Sarajevo.
Ono sto se mora oporezovati po zakonu je ovaj minimalac. Sve ostalo se može isplatiti kroz bonuse, stimulacije...
Zasto pobogu oporezivati nekoliko hiljada po covjeku? Osim ako ne postoji neki skriveni razlog.

skank
Kontakt:

Post Postao/la skank » 05 sep 2022, 22:19

Osttribine je napisao/la:
05 sep 2022, 21:41
A ne znam kako mozete padati na te Edisove suplje da mu igraci igraju za 8 glava, mozda eventualno po neki junior, ne igraju mu ovi momci Santos i Amoah za sicu sigurno, ne placaju ih ni ono kako mi znamo ove svoje precijeniti, ali siguran sam da imaju pristojne plate. I nije ta ekipa Zelje toliko losa koliko je on zeli losom predstaviti da bi sebe kao neku zrtvu prikazao, a toga su svjesni i mnogi navijaci Zelje. Dosta o njima, imamo mi svojih briga preko glave, slijede 3,4 teske utakmice, a s obzirom na poljuljano samopouzdanje i ove silne povrede, hmm neka nam je Bog na pomoci.
Ma nemaju 8 glava, al tipa igraci kod njih imaju dvije tri milje, a kod nas slicni igraci pet sest. Kod njih ako je pet sest kod nas bi imo 10. Tako ja mislim otprilike.

A zrinjski daje iste plate ko mi samo sto ne prijavljuju na puni iznos nego daju pola na ruke, a kod nas su svi prijavljeni na full iznos.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 sep 2022, 22:20

U zivotu su samo 3 stvari sigurne:
- smrt
- direktor fks mora biti anonimus i to zenski
- reorganizacija i new era barem jednom godisnje
NEMA NAZAD

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 05 sep 2022, 22:23

holyman je napisao/la:
05 sep 2022, 22:20
U zivotu su samo 3 stvari sigurne:
- smrt
- direktor fks mora biti anonimus i to zenski
- reorganizacija i new era barem jednom godisnje
Najveća tragedija da ti vodi klub neko ko ne prati fudbal i to u zemlji fudbala i sporta općenito

iliyaa8
Kontakt:

Post Postao/la iliyaa8 » 05 sep 2022, 22:34

Ovog brata @FCUM nisam nikad na forumu vidio nakon pobjede i dobrog rezultata. Tu je samo kad izgubimo da tjera sve redom. Ne samo on, ima tu jos nickova.
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO

⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 05 sep 2022, 22:35

scudetto89 je napisao/la:
05 sep 2022, 21:43
Tesko da cemo sad ikoga pobjediti, jaki protivnici prvo siroki, velez, tuzla pa borac tesko, neka nam je bog na pomoci sa ovim manekenima ! :roll:
Široki, Borac kući 6 boba
Velež u gostima 1, možda čak i 3 aBd

Gdje je problem ? I što je nerealno? :)
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 sep 2022, 22:42

Zeko87 je napisao/la:
05 sep 2022, 22:35
Tesko da cemo sad ikoga pobjediti, jaki protivnici prvo siroki, velez, tuzla pa borac tesko, neka nam je bog na pomoci sa ovim manekenima ! :roll:

pa, ne znam jesi gledao ti sarajevo ove sezone? :kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 05 sep 2022, 22:54

Zeko budi realan
ISTINA ZA VEDRANA!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 sep 2022, 22:55

Nemas vodju na terenu kao i na klupi,znaci jednog mangupa osim Ikica nemas sve nekakvi svileni djecaci karakter 0 al eto Fedja ih je trazio. Sad kad mu se vrati Salcin ima da deremo sve redom. Sad svi redom direktoricu i ostale zene u klubu krive,Hadzica itd a iskljucivi krivac su igraci i ovaj Ferguson na klupi. Nisam ja davao izjave da cemo gledat novo Sarajevo,trazi ogromnu podrsku bez ikakve podloge,kritikuje igru i prosle trenere,kritikuej ih takodje zbog mnogo povreda,njega je doveo njegov rad i kako kaze sigurno idemo u evropu,zna radit pod pritiskom i osvajat trofeje,mada vidim sad je spustio ljestvicu sad mu je i evropa dobra

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 sep 2022, 22:57

Zeko87 je napisao/la:
05 sep 2022, 22:35

Šta bi od onih pitara što su najavljivali šetanje ligom. 😁

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 05 sep 2022, 22:58

Izgleda i ove sezone će apoteke profitirati od prodaje apaurina :kafa:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 sep 2022, 23:01

Objektivac1946 je napisao/la:
05 sep 2022, 22:58
Izgleda i ove sezone će apoteke profitirati od prodaje apaurina :kafa:
Znam samo da cu probat na 5 posto da ih pratim,dok ih Dudlic uigra jer meni nije dobro kad vidim da neko Sarajevu zabija svako malo 4 ili 5 komada,evo to od 90tih pa do sad nisam dozivio

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 05 sep 2022, 23:11

:arrow:
iliyaa8 je napisao/la:
05 sep 2022, 22:34
Ovog brata @FCUM nisam nikad na forumu vidio nakon pobjede i dobrog rezultata. Tu je samo kad izgubimo da tjera sve redom. Ne samo on, ima tu jos nickova.
Ja vala Dudica neću tjerati do kraja sezone. Ima moju podršku. Sačekati zimu i još koje pojačanje. Ako tada ne bude rezultata , doviđenja.

Javno tjeram Aylu koja je nesposobna i koja Mirvica lopatom uzima. Nama je direktor kluba osoba koja ima malverzacije sa ugovorima u prošlosti. Takvim nije mjesto u najvećem klubu.

Mislim da Hadžija nije ništa kriv jer znamo da su ovo želje Dudica bile.

Kad se Nihad prodao tu pada naša čitava sezona. I ja bi ga za one novce prodao ali se moralo reagirati isti dan. Dovesti stopera bilo kakvog. Tu Dudić najveću krivicu snosi jer je mislio da sa ovim timom može jer eto nije htio igraca koji nije prošao pripreme. Problem je što imamo još 10 kola sa ovakvim sastavom.

I naš najveći "peh" po meni je Zenica. Znam da nismo mogli odbiti radove na kosevu ali da smo nastavili igrati garantujem da bi imali bar 3-4 boda više.

Pošto imamo još puno kola do zime nista se aman neće popraviti. Samo moliti boga da ne bude prevelika razlika. Kad dodje zimski rok i tad dovesti 3-4 igrača e onda ćemo vidjeti na čemu smo i kakav je Dudić ustvari. Ipak ne očekujte pobjede jer nam igraju Ramici i Trako
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 sep 2022, 23:43

Ako mislite da bi igra bila bolja da je ostao Mujakic ili da smo odma doveli stopera grdno ste se prevarili. Covjek dovede napada po svom ukusu pa onda gura Dzafica dvije tekme u spic hah eto toliko vjeruje u svoj odabir

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 sep 2022, 23:45

mosarajvosa83 je napisao/la:
05 sep 2022, 23:43
Ako mislite da bi igra bila bolja da je ostao Mujakic ili da smo odma doveli stopera grdno ste se prevarili. Covjek dovede napada po svom ukusu pa onda gura Dzafica dvije tekme u spic hah eto toliko vjeruje u svoj odabir
Iskuliraj malo čovječe šta ti je, srčani će te opalit.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 sep 2022, 23:59

FCUM je napisao/la:
05 sep 2022, 23:11
:arrow:
iliyaa8 je napisao/la:
05 sep 2022, 22:34
Ja vala Dudica neću tjerati do kraja sezone. Ima moju podršku. Sačekati zimu i još koje pojačanje. Ako tada ne bude rezultata , doviđenja.

Javno tjeram Aylu koja je nesposobna i koja Mirvica lopatom uzima. Nama je direktor kluba osoba koja ima malverzacije sa ugovorima u prošlosti. Takvim nije mjesto u najvećem klubu.

Mislim da Hadžija nije ništa kriv jer znamo da su ovo želje Dudica bile.

Kad se Nihad prodao tu pada naša čitava sezona. I ja bi ga za one novce prodao ali se moralo reagirati isti dan. Dovesti stopera bilo kakvog. Tu Dudić najveću krivicu snosi jer je mislio da sa ovim timom može jer eto nije htio igraca koji nije prošao pripreme. Problem je što imamo još 10 kola sa ovakvim sastavom.

I naš najveći "peh" po meni je Zenica. Znam da nismo mogli odbiti radove na kosevu ali da smo nastavili igrati garantujem da bi imali bar 3-4 boda više.

Pošto imamo još puno kola do zime nista se aman neće popraviti. Samo moliti boga da ne bude prevelika razlika. Kad dodje zimski rok i tad dovesti 3-4 igrača e onda ćemo vidjeti na čemu smo i kakav je Dudić ustvari. Ipak ne očekujte pobjede jer nam igraju Ramici i Trako
Pa nije zar toliki levat, ako jest onda neka ga i uzima

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 sep 2022, 00:05

2013 i 2014 godine dosao tan, papiri se rjesavali (administrativne gluposti) uzet kup
2015 kamp se zavrsavao uzeta titula
2016-2017 tan prodao klub igrala se evropica fino
2017-2018 prvak
2019-2020 korona titila, bankrot
2020 mirva uzeo administacija dugovi 2 m€ dug
2021 losa sezona
2022 promjenjena kompletna ekipa 19 igraci otjerano prodano/ 9 dovedeni plus novi strucni stab..

10 igraca manje imamo sad nego proje 4 mjeseca, Desiti se da Avramovski najbolji igrac u ekipi da od neke lakse povrede zavrsi karijeru u 26 godini

Desiti se da Anicic mujakic trako (3 stopera) izgubis u jednom danu, plus sto 4 ti stoper rovit igra (Drobarov)

Prve 3 utakmice smo igrali dobro, onda ti savez oduzme domacinstvo ( radovi na kosevu) kazem oduzme jer tu utakmicu su nam trebali pustit da igramo na kosevu jer je utakmica pomjerena radi igranja tc u evropi.

Igman Fedja kriv sto nismo pobjedili

Sloboda zeljo igrali smo dovoljno dobro da uzmemo obje utakmice

Leotar cista pobjeda

Zrinjski povedes 0:1 na njihovom terenu sudija svira penal, kad te sudija povalio zrinjski je ozbiljan prisao nasutao te nogoma uglavu do smrti i to je to..

Povrede stopera uz stil igre koji fedja igra uz mlade neiskusne golmane uz D opciju na stoperu Djokanovic koji je A opcija na defanzivnom veznom dodjes da imas D opciju i na oba Stoperaka mjesta (drobarov pod inekcijom igra) i plus D opcija na defanzivnom veznom.

Kad se sve ovo sabere oduzme mi smo ekipa koja je imala najvise promjena vise nego zrinjski velez tc zajedno, takodje mi smo jedina ekipa od ove 3 koja nije igrala evropu ove godine

Bodovno nakon 9 kola nismo u tolikom minusu koliko se ovde place i privlca..

Jovic je bio gvardiola kad nas je tuko
Pa ga djipanza uzo 4;0 3 dana nakon nas
Pa osima kitova sloga 3;0
Pa vinko tuce jakira
Pa vinko popusi od sb
Pa sb popusi od jovica

Itd itd

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 06 sep 2022, 00:09

Ne bih da uvrijedim nikog al 95% ih ovdje nema svoj stav.
A misljenje mijenjaju od utakmice do utakmice.

Danas je Suljic, Ramic, Cirjak, Belmin i slicni dobri, za 3 dana ne valja nijedan.

Mijenjali bi po 10 15 igraca svaki prijelazni rok, a trenera svako 3 kola. To sam i rekao, 3 dana pred utakmicu nigdje nikog na temi, poslije poraza su svi tu i prave se pametni komentarisu.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 06 sep 2022, 00:37

Al zeljo nas prestigao ... :facepalm: :tokralju:
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, mnon46, Vanja8 i 25 gostiju.