Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Sta vas cudi?jeste gledali zadnju godinu?
MVP!
MVP!
Tebi je možda nebitno sve to, ali meni jeste. Po tome se razlikujemo. Zato recimo mnogo više cijenim Miralema, Kamenog, Gegu itd nego njega. Nisi ni ti bitan u svemu ovome, niti tvoj pogled na svijet.Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2022, 13:35Nisi mu ti ni prijatelj ni neprijatelj, odnosno što bi ono rekli, nebitan si.Sarmica je napisao/la: ↑05 sep 2022, 12:36Ja sam mu veći prijatelj nego večina vas, ja koji ga kritikujem i koji mu nalazim mahane. Ne čita on sarmicu niti ikoga od vas, to se podrazumijeva, ali ko mu je veći prijatelj - onaj koji mu ukazuje na nedostatke ili koji ga stalno tapšu po ramenima, lažno ili iskreno. Da mi je sin rođeni, isto bi pisao ako ne i više. Nije to samo košarka, poeni, nego i odgoj, karakter.
I ne interesuju me nikakva poređenja ni sa kim.
Kritikujem ga i ja za neke stvari, al brte kad igra po ps, onda treba imati mjeru.
Jest, Kristijano Ronaldo je po mnogima šu.pak neviđeni, al što se igre tiče, reći će sve u superlativima.
MJ je recimo bio teška šup.čina, a ništa bolje ni po završetku karijere, uništi onom liku karijeru zbog basketa 1 na 1.
Šta je poenta?
Koga će boliti q sutra ako Musa recimo eksplodira u Realu i sve osvoji kako se on to ponaša i da li što ono kažu pisha po svima?!
Fokusirajmo se na ono što igra, a da li mijenja žene i da li je đubre u privatnom, životi...koji q mi imamo s tim?!
Pa nije bez razloga MVP ubjedljivo najjače evropske lige.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije mi nikad jasna bila mržnja prema Musi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Musa je ovog sarmicu natjerao zadnjim sezonom, te ovim EP (kako god zavrsilo) da pojede sva **** koja je izasrao, ali ocigledno jos mu nije dosta.
E ovo bi fkt bilo legendarno

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa neces umrijeti ako se ozenis, i ja sam ozenjen pa godinama pisem i nisam jedini.
Musa igra zaista fantasticno.
5 Strijelac do sada i 4. Po indexu na prvenstvu.
Vezenkov ili kako se vec zove, Jokic i Giannis ispred njega.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Shategabri
- Kontakt:

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Shategabri
- Kontakt:
Podmladio sam se 10 godina otkako se razvedoh

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Šta je sa Musom danas bilo?
Pristisnuli su ga francuski bekovi opasno i poprilicno se pogubio na ovo batinanje koje su suci pustali,nije mu prvi put da kad mu se udje u dres krene serija izgubljenih i opcenito mu se uvuce nesigurnost u igru.Mora jos malo ocvrsnuti jbga.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Danas me je podsjetio na njegova NBA izdanja. Zaleti se pod kos i corak.
- Felixians4
- Kontakt:
Imao je vanserijski eurostep,završio desnim polaganjem,nije ispogađao šuteve nakon početnog kad je Gobert ostao "u dropu". 6 izgubljenih(ni ne sjećam ih se),a nekako niste pronalazili način van one serije od 40-52 do 53-52 i do početka druge četvrtine da ih napadate efikasno pa kasnije nitko nije bio u ritmu.
58 % FG, 41 ZA 3,85 bacanja na 21 poen,3.5 skoka,4 asistencije, valorizacija 20.5 prosječno za 2-2 BiH+ u kvalama kuburio više ,no i tu nije bio loš nimalo.
Litva biti ili ne biti ponovno,trebat će netko u ruhu Mirze Teletovića iz 2013. a teško da bude Jusuf zbog match upa i gorljivosti,valjat će izvana ih probijati.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Pa uopste nije forsirao ulaz na ove divove. Samo se jedne situacije sjecam, a to je kad ga je Yabusele zaustavio, i jedna skroz na kraju je bila, ali vec je bilo 10 razlike. Nije pogodio svoje suteve izvana i to je to.
Nas najbolji igrac na Eurobasketu. Hvala ti majstor, odigrao si vrhunsko prvenstvo!
Izrastao je u ozbiljnog igraca. Fali jos uvijek snage na ulazu al ne sumnjam da ce i ti ubrzo doci. Ulazi sa obje strane su napokon tu, sut je puno puno konstantniji i nema vise pretjeranog srljanja. Ovaj momak treba biti vodja reprezentacije, Nurkic to nikad nije bio nit ce ikad biti.
$ је ' " на првенству. " $ је $, " су га " ?.
Musa svaka Cast ,jedini skolovani igrac.
Nurk razocarao. Ostali ,manje vise koliko mogu.
Nurk razocarao. Ostali ,manje vise koliko mogu.
Odlično odigrano na prvenstvu. Ovo je već ozbiljan pomak u igri. To je osim mene primijetio i Edin Avdić
Ovo mu je veliki vjetar u leđa i dodatak na samopouzdanje pred igre u Realu. Ovako ako nastavi može ostaviti trag u Realu i sebi obezbjediti poziciju za eventualni povratak u NBA.
Sincerely yours
Sarmica

Ovo mu je veliki vjetar u leđa i dodatak na samopouzdanje pred igre u Realu. Ovako ako nastavi može ostaviti trag u Realu i sebi obezbjediti poziciju za eventualni povratak u NBA.
Sincerely yours
Sarmica