ako moze i sutra da Krupalija bude strucni gost, onaj Halimic se samo krevelji, a strucan skoro ko Kemo.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Da, to je najveci razlog sto bosanci pravoslavci i bosanci katolici u vecini slucajeva prizeljkuju dres komsijskih im drzava. A u Banja luci zastava do zastave u plavo-zutij boji.
Ode tema off topic, ali, LJILJAN JE LJILJAN!bordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:00Četnici se upalili radi zastave, a ne znaju se pobuniti kad u Banjoj Luci grmi Radovan Karadžić na stadionu.
Ovo je reprezentacija Bosne i Hercegovine, armija je branila jedinstvenu i suverenu BiH.
Mi smo poseban slučaj. Što neko napisa ovo je jedina ekipa gdje se hipotetički može desiti da su roditelji saigrača međusobno ratovali ili jos gore poginuli od onog s druge strane. Ružno, ali je tako. Zato je to oko vojnih zastava osjetljivo i nije pametno.bordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:00Četnici se upalili radi zastave, a ne znaju se pobuniti kad u Banjoj Luci grmi Radovan Karadžić na stadionu.
Ovo je reprezentacija Bosne i Hercegovine, armija je branila jedinstvenu i suverenu BiH.
Jedina istina je da se u Banja Luci, Trebinju, Širokom ne voli reprezentacija BIH a ovo sa zastavom je samo izgovor da ne vole ovu reprezentaciju i ovu zemlju. Vise nas vole u Beogradu i Zagrebu neko ovi "naši"Kajzer10 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:08Mi smo poseban slučaj. Što neko napisa ovo je jedina ekipa gdje se hipotetički može desiti da su roditelji saigrača međusobno ratovali ili jos gore poginuli od onog s druge strane. Ružno, ali je tako. Zato je to oko vojnih zastava osjetljivo i nije pametno.bordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:00Četnici se upalili radi zastave, a ne znaju se pobuniti kad u Banjoj Luci grmi Radovan Karadžić na stadionu.
Al haj, kome da se mi prilagođavamo i ta patetika.
A ne znam zasto se ovi nasi ljudi uopste nerviraju hoce li neko navijati za nas kao da je to nesto bitnoo, boli me **** hoce li komsije navijati za nasBosniaBoston je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:17Zastave vojnih jedinica nemaju šta da rade na sportskom dogadjaju po meni, ali Ljiljanku koja je nasa originalna zastava moramo isticati sto cesce
Meni nije problem zastava sa ljiljanima al onoj od Armije BIH nije mjesto medju sportasima, al to ovdje ova balavurdija ne shvaca.Kajzer10 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:08Mi smo poseban slučaj. Što neko napisa ovo je jedina ekipa gdje se hipotetički može desiti da su roditelji saigrača međusobno ratovali ili jos gore poginuli od onog s druge strane. Ružno, ali je tako. Zato je to oko vojnih zastava osjetljivo i nije pametno.bordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:00Četnici se upalili radi zastave, a ne znaju se pobuniti kad u Banjoj Luci grmi Radovan Karadžić na stadionu.
Al haj, kome da se mi prilagođavamo i ta patetika.
Joj kad se sjetim na jednoj utakmici Zvezde u euroligi protiv Fenera cini mi se kad su na poluvremenu zaguslali "kukaju turci,lelecu bule" i to citav ansambl izasao na parket
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.