Kosovo Republjik

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ma vjeruj da je najbolji lijek ignorisanje , jer sa odgovorima ga hranite , da ga ignorišete ne bi nastavio pisati gluposti ...DamirT je napisao/la: ↑05 sep 2022, 18:27Brate,nazalost tesko njega i slicne mogu ignorisat kad jedu gofna na max.Trebaju malo admini uvesti reda.Pojedine banuju radi gluposti nekih u odnosu na ovobombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 17:06Je li moguće da nemaš mozga toliko ? Je li moguće da ne vidiš toliko debilne provokacije koja veze nemaju sa ovom temom ? Ignoriš ga buraz , i slične debile pogotovo ...![]()
Nama je haman sutra sa Francuzima biti ili ne biti. Ne bih se oslanjao na tekmu protiv Litvanije čak i da bude suđenje regularno. Litvanija ako prođe krug ide daleko na ovom turniru.
Pa majstore Litvanija ima ljude u FIBA-i na bitnim pozicijama. I mi smo pokradeni protiv Nejmacke, al pazi njihove reakcije i suspenzije sudaca a nakon naše utakmice nikome ništa. I ja jednostavno ne mogu zamislit da se ovo neće odrazit na suđenje, a svakako smo mali i mogu nas po glavi lupat.
Mi se nismo nikome zvanično žalili koliko ja znam.Tele33 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 19:44Pa majstore Litvanija ima ljude u FIBA-i na bitnim pozicijama. I mi smo pokradeni protiv Nejmacke, al pazi njihove reakcije i suspenzije sudaca a nakon naše utakmice nikome ništa. I ja jednostavno ne mogu zamislit da se ovo neće odrazit na suđenje, a svakako smo mali i mogu nas po glavi lupat.
dzaba brate sila zakon nemoli ,nama samo ostaje da zapnemo iz petinih zila i da damo zadnje nano atome i probamo dobiti obje tekme ,ako ne obje onda makar tu jednu i konacno proci dalje pa sta bude da bude .Tele33 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 19:44Pa majstore Litvanija ima ljude u FIBA-i na bitnim pozicijama. I mi smo pokradeni protiv Nejmacke, al pazi njihove reakcije i suspenzije sudaca a nakon naše utakmice nikome ništa. I ja jednostavno ne mogu zamislit da se ovo neće odrazit na suđenje, a svakako smo mali i mogu nas po glavi lupat.