FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
92
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
39
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
9%
Samo stranac
60
24%

Ukupno glasova: 255

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 05 sep 2022, 19:33

samoSA je napisao/la:
05 sep 2022, 19:15
MortemHz je napisao/la:
05 sep 2022, 19:09
Tuzla u par utakmica dala 3,4 i 5 golova evo sad potop protiv Veleža a prije i Željezničar, evo ne znam :D
Bice da smo mi bas losi :D
Ne znam šta bi ti rekao, još me malo drže one 3 pobjede na startu i Leotar a ostalo ne bi komentarisao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 sep 2022, 19:34

ElCartel11 je napisao/la:
05 sep 2022, 19:27
Bilo ko drugi u ligi, da ima ovakve finansije kao mi yebo bi ovu ligu vec od 2013 kao Dinamo u Hrvatskoj. Mozda bi se koja sezona desila bez titule ali to mozda. A igrali bi i grupne faze nekog euro takmicenja.

Taman, da je to Vrbanjusa izborili bi Premijer ligu i onda bi harali ligom.
Samo mi ne možemo nista. Napravimo korak napred pa 3 nazad.
Slažem se, ma da i dalje tvrdim da je ova ekipa beton uz stopera kvaliteta ala Vukotić i jednog solidnog desnog beka za rotacije. I to je to sto ti treba. A vala do zime bi i Uzelac odličan bio, pa onda ako bi Vukotić dosao ko sto mislim da hoće, onda smo tu super popunjeni.
Živo me zanima koliko će Musa biti OUT :cry:
Bas se vidi da nam odbrana škripi, kad god igramo protiv slabije ekipe izgledamo ko kvalitetna ekipa :lol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 05 sep 2022, 19:41

Najjaca mantra :
Ma ne moze Zrinjskom niko nista iza njih stoji Mamic.

Pa bosnje drage iza nas stojali Tan, Nam, Turkish, kamioni, Mirvic, avioni... Ko nama brani da uspostavimo saradnju s nekim ? Pa da i nama neko salje 5 igraca, pa da i mi imamo konkirentan tim... ?!
Al' dobro Aylah posvecena kampanji svog dragog. Samo dok magodicu ugura u parlament, pa ce i nas instalirati kao najbolje na Balkanu. Ocas posla...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 sep 2022, 19:43

Nas da preuzme vlasnik Man City-a, mi bismo se za titulu patili do zadnjeg kola. Nesposobni, puni čaršijske stoke i preveranata uvijek u i oko kluba i džaba.
Bahati, bahati Željkan!
1946

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 sep 2022, 19:44

Ma tim je što se mene tiče okej osim stopera, da smo uspjeli dovesti Vukotića imali bi bar 5 bodova više
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 sep 2022, 19:50

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 sep 2022, 19:34
Bilo ko drugi u ligi, da ima ovakve finansije kao mi yebo bi ovu ligu vec od 2013 kao Dinamo u Hrvatskoj. Mozda bi se koja sezona desila bez titule ali to mozda. A igrali bi i grupne faze nekog euro takmicenja.

Slažem se, ma da i dalje tvrdim da je ova ekipa beton uz stopera kvaliteta ala Vukotić i jednog solidnog desnog beka za rotacije. I to je to sto ti treba. A vala do zime bi i Uzelac odličan bio, pa onda ako bi Vukotić dosao ko sto mislim da hoće, onda smo tu super popunjeni.
Bas se vidi da nam odbrana škripi, kad god igramo protiv slabije ekipe izgledamo ko kvalitetna ekipa :lol:
Stoper jeste problem broj 1, ali na žalost ne i jedini. Ima tu jos pozicija koje skripe. Pogotovo u ofanzivi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 sep 2022, 19:57

05 sep 2022, 19:50

Stoper jeste problem broj 1, ali na žalost ne i jedini. Ima tu jos pozicija koje skripe. Pogotovo u ofanzivi.
Ma sve je to smiješno ka naprijed koliko su nazad problemi. Jedino gdje nam je ofanziva bas zakazala je protiv igmana, u drugim utakmicama smo bar 1 gol zabili. Doduše jedan bolji špic bi valjao, ali da smo nazad čvrsti mi bi sad o tituli pričali..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 05 sep 2022, 20:00

05 sep 2022, 19:50

Ma realno brate fale nama 2 dobra stopera,zamjenski bek na obe strane i malo jaci napadac.Ostalo je skroz ok,samo odbrana skripi sa svih strana,bez Muse sad koji je dobro drzao citavu tu desnu stranu haos ocekujem.

Ja bi vec na zimu vratio malog Jovasevica sa posudbe i doveo nekog beka koji moze igrati na obe strane,Vukotic+jos jedan stoper i neki garonja u napad
4 pojacanja,ne vise.Rijesit se Salcina,Kobiljara,Anicica i Avramovskog
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 sep 2022, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 05 sep 2022, 20:06

Znaci realno fali nam 5 igraca da bi mogli pricati o tituli a ovo da sa jednim stoperom nesto rjesavamo nije realno.
Moguca je ona prica da treba dva-tri prelazna roka da bi se sve poslozilo i samo zbog toga treba Fedju istrpiti.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 sep 2022, 20:07

NazorUso je napisao/la:
05 sep 2022, 19:41
Najjaca mantra :
Ma ne moze Zrinjskom niko nista iza njih stoji Mamic.

Pa bosnje drage iza nas stojali Tan, Nam, Turkish, kamioni, Mirvic, avioni... Ko nama brani da uspostavimo saradnju s nekim ? Pa da i nama neko salje 5 igraca, pa da i mi imamo konkirentan tim... ?!
Al' dobro Aylah posvecena kampanji svog dragog. Samo dok magodicu ugura u parlament, pa ce i nas instalirati kao najbolje na Balkanu. Ocas posla...
Ja ba. Nake qrceve saradnje s Kardifom, Kortrajkom, nismo u 8 godina uspjeli NIJEDNOG igraca dovest na posudbu ovdje. Ja ga yebem ako Kardif nema 50 igraca tipa Fanima koji nikad nece zaigrat za prvi tim al mogu trcat i ovdje bi pravili strasnu razliku. Zar se fkt nikad nije.mogao.dogovorit nijedan takav? A Zrinjski uz neku nezvanicnu saradnju dovede 4-5 igraca iz fakin' Dinama i popisha ligu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 sep 2022, 20:10

Dođu neke Ćuže muže iz Dinama i pišaju ovu amatersku ligu..
Bahati, bahati Željkan!
1946

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 sep 2022, 20:15

Treba manekenima napokon hebat mater kakva ba crna podrska ,za sta podrska? Treba curice na celu sa ovim strucnjakom bezuvjetno podrzavat,trosit svaki dinar,derat grlo za sta? Hebem te glupa i debilna za ovu izjavu da smo dobro prosli i da smo jos trebali primit smradu jedan,Sarajevo sa juniorima da igra to neces smjeti izjaviti klosaru mrtvi jel te stid malo?
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 05 sep 2022, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 05 sep 2022, 20:17

joker90 je napisao/la:
05 sep 2022, 20:10
Dođu neke Ćuže muže iz Dinama i pišaju ovu amatersku ligu..
Dovoljno ti govori o ligi kad dva igraca (Cuze i Jankovic) vjerovatno najbolja. U Dinamu nemaju mjesta ni za klupe.

Pogledas rezultate Veleza nabije Sloga pa onda isti Velez nagazi Tuzlu. Sreca nam je pa imamo jos vremena za neke borbe za Evropu, sve preko toga fakat nerealno.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 sep 2022, 20:29

Ali kako velezovi igraci danas lete po terenu nakon sto su novcano kaznjeni.
Ima li ikakve pravne mogucnosti da i nase balerine zajedno sa strucnim stabom budu remnuti po dzepu?

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 05 sep 2022, 20:30

Ljudi dragi, treba se stati i priznati da smo ****. Od ebene 2014. godine imaš bogate vlasnike koji su upumpavali raznorazne masne cifre i mi ništa puno mrdnuli nismo. Zar je to teško priznati? Strah me i pomisliti šta bi bilo da se u neki drugi klub upumpalo toliko love, gledali bi im u leđa svake sezone.

Jednostavno je riječ o neznanju i nestručnosti, te lopovluku. Bruka i sramota je da se svake sezone nešto nafuramo, te pripreme, te ovo ono i na kraju kurko. Što neko reče gore, trebam da se tješim da je Zrinjski jak i uigran, pa eto nek nas ne naguze više od jednog gola razlike. U ovoj ebenoj jadnoj ligi ne možeš da stvoriš kontinuitet i dominaciju, onda o čemu mi pričamo? Obične karine i pripadnici ove lige, ništa više.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 05 sep 2022, 20:30

Eto gurbeti prvi na tabeli, ispred nas, a za kifle nemaju... poserem se našim manekenima u usta paradna, a sutra kada budu igrali protiv nas ima da izginu na terenu, klošari jedni.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 05 sep 2022, 20:31

Dobro ne treba pretjerivat sada. Zna se jos od ranije da nam fali stoper, jbg racunalo se je na Anicica ali povrijedio se je i to je to. Meni je bolje i ovako nikog ne dovodit nego neke dupovce placat iskreno, bolje i to pa na zimu zaganjat nekog dobrog. Pa vidite kakva nam je liga, bukvalno svako svakog moze pobjediti i nakantat. Napad nam nije toliko ocajan kako se prikazuje, pa evo ekipa smo koja je u top 3 sto se tice postignutih golova, samo nam nazad skripi jer smo najvise primili golova u citavoj ligi. Dobro mozda je Leotar primio vise ali shvatili smo poentu da primamo previse golova nazalost. Istrpit ovu ekipu do zime pa napravit neke nove rezove i dovesti ciljana pojacanja na kojim na pozicijama skripi. Tu najvise mislim na stopere i bekove. Nemamo adekvatne zamjene za Tomasevica ni Musu a akademci ne mogu biti drugi izbor nikako, pogotovo ne ovi sto nemaju utakmica u seniorskim utakmica. Nadam se da ce se dovesti 5 pojacanja preko zime: 2 stopera, 2 beka i jedan napadac koji ce moci praviti razliku na terenu, da je malo pokretljiviji od Nardina, vjerovatno i cekaju tog crnogorca da zavrsi papire ali to se je sve previse oduzilo i pitanje je u kakvom ce nam stanju doci i hocel uopste biti od neke pomoci.

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 05 sep 2022, 20:32

Jbo ti liga mater, hadalji prvi uz pomoć bivšeg igrača Hrelje koji gubi loptu i stvara priliku za pobjednički gol krmadi.
Mrš sve u pm, jbm ti i Fedju o pripreme i pojačanja, i keš, i vlasnika, u **** direktorice ljubitelja krmadi ma mrš u pm više sve 💀

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 05 sep 2022, 20:34

Yah, i onim oriflame kuravama sve najgore želim... koliko i kome su sve morale poflautati da se domognu pozicije u klubu i sada ih zalibo što mi vamo obolismo... a one će svakako samo drugome popušit za novi posao kada dođe vrijeme...
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 05 sep 2022, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 sep 2022, 20:35

I opet priča o njima...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Fouzi1, Proximic i 41 gost.