Ako je istina za mustuluka si
Bilo kakav stoper treba nam ko budali samar
Sa jednim stoperom+Trako(18)ne moze se iznijeti jos 10 utakmica+kup.Mozemo samo doziviti jos koji debakl i katastrofu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako je istina za mustuluka si
Divlja liga gdje samo Zrinjski odskace, mi ostali smo divljnina gdje svako moze svakog dobiti u zavisnosti kome je kakav dan. Mi smo od Jovica u Zenici napravili strucnjaka, takticara, a od Kulibalija novog Manea.
Naravno da jesam. Pobijedili smo Borac kući koji je dobio Želju i Zrinjskog. Zrinjski dobio nas, zijanili od Želje i Borca. Željo razbio Tuzlu, s nama spasili bod u zadnjoj sekundi s igračem više, a Tuzla razbila nas. I tako u krug ide... Evo sad imamo težak raspored i uvjeren sam da ćemo dobiti barem dvije utakmice protiv jakih rivala. Zrinjski možda mrvicu odskače al ni oni ove sezone neće bit ubjedljivi ko prošle jer Bilbija ne može ponoviti istu sezonu plus ih je Evropa psihički ugasila, a ima i zasićenosti. Ostalo je u 5 deka, za Evropu će se boriti najmanje 6 ekipa, što je pola lige.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 18:24Mi smo zivi primjer da nisi upravu
Stigle su ih suze pitara!
Samo treba pomenuti da mi imamo investitora koji gura milione,da nasi igraci imaju najbolje uslove i najbolja primanja.Jel trebamo biti zadovoljni i sretni sto svak svakog dobije pa na neku srecu mozda i evropu izborimo.bodi123 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 18:51Naravno da jesam. Pobijedili smo Borac kući koji je dobio Želju i Zrinjskog. Zrinjski dobio nas, zijanili od Želje i Borca. Željo razbio Tuzlu, s nama spasili bod u zadnjoj sekundi s igračem više, a Tuzla razbila nas. I tako u krug ide... Evo sad imamo težak raspored i uvjeren sam da ćemo dobiti barem dvije utakmice protiv jakih rivala. Zrinjski možda mrvicu odskače al ni oni ove sezone neće bit ubjedljivi ko prošle jer Bilbija ne može ponoviti istu sezonu plus ih je Evropa psihički ugasila, a ima i zasićenosti. Ostalo je u 5 deka, za Evropu će se boriti najmanje 6 ekipa, što je pola lige.
Nije najludja nego najgora. Liga u kojoj krmad imaju priliku da budu prvi zakljucno s ovim kolom ne moze nista drugo biti nego odron svih odrona.
Najgora liga a mi još gori kada već godinama imamo investitore, riješene i redovne plate, i opet ne možemo dominirati...jesmo levati to je za historijskih knjiga...ili stručnih "kako ne treba upravljati sportskim klubom, šta ne raditi..."
Šta će se zapitati brat moj???
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.