FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trenutno nam je Uzelac pojačanje ko Nesta ako dođe, toliko smo defanzivno šuplji.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- f0rest1946
- Kontakt:
Kasnimo za Stoperom malo je reci, daj boze da i taj dodje.
-
- Kontakt:
Što bi rekao taj Duduk sa avatara tvog; "Mi radimo pošteno!" - šta god mu ovo značilo, pa eto nam utjehe, makar ćemo "pošteno" da postanemo kanta za nabijanje i goli prosjek u ligi gdje se većina klubova bori sa isplatom igrača i generalno financijskim opstankom.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 13:51Polako gubim nadu u bilo kakav napredak i uspjeh našeg kluba. Dugoročno.
Zadnje dvije-tri godine kontam ne može zauvijek ovako, ali izgleda da može.

OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:03Ne mogu da čitam da neko na bilo koji način pokusava, bilo sta opravdati.
Bolan mi godinama imamo ono sto drugi mogu da sanjaju u ovoj ligi. Po deset miliona se skrši godisnje. I dodje mi neko pisati, eto Zrinjski je jak, ocekivan poraz.
Sta je bolan ocekivano da nas pregaze ko Mošćanicu, a mi im uzimali igrace koje su htjeli dovesti ovo ljeto.

puno je ovo izgubljenih bodova,jos sedmica dvije pa ce ispuniti cilj ,da slavimo ako budemo 3,4.da idemo u Evropu.
Tacno smo mi neka osrednja ekipa nismo nikakav pomak napravili,da Zrinjski ima Ismira bili bi Dinamo
Tacno smo mi neka osrednja ekipa nismo nikakav pomak napravili,da Zrinjski ima Ismira bili bi Dinamo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Nista, pomirit se sa sudbinom da nam je ove sezone vrh Evropa i to je to.. lakse cu pratiti utakmice.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pa naravno da nam je Evropa vrh, to su uostalom u klubu i postavili kao cilj. Ja sam titulu davno otpisao,eventualno neka luda sreca pa da KUP klepimo.
Problem je sto mi sa ovakvom igrom ne mozemo taj cilj ostvariti, realno Zrinjski i Tuzla su neupitni za prva dva mjesta, a mi se fajtamo sa Borcem i Listicom za tu trecu poziciju, mada ne treba otpisati ni Velez,a Bgm ni cmeljkana.
Ovo nam je realnost na zalost.
Problem je sto mi sa ovakvom igrom ne mozemo taj cilj ostvariti, realno Zrinjski i Tuzla su neupitni za prva dva mjesta, a mi se fajtamo sa Borcem i Listicom za tu trecu poziciju, mada ne treba otpisati ni Velez,a Bgm ni cmeljkana.
Ovo nam je realnost na zalost.
Strasno strasnoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:03Ne mogu da čitam da neko na bilo koji način pokusava, bilo sta opravdati.
Bolan mi godinama imamo ono sto drugi mogu da sanjaju u ovoj ligi. Po deset miliona se skrši godisnje. I dodje mi neko pisati, eto Zrinjski je jak, ocekivan poraz.
Sta je bolan ocekivano da nas pregaze ko Mošćanicu, a mi im uzimali igrace koje su htjeli dovesti ovo ljeto.
NEMA NAZAD
Prosto je nevjerovatno kako se ne zna iskoristiti potencijal koji imamo. Za divljenje je ta kolicina nesposobnosti i javasluka.holyman je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:32Strasno strasnoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:03Ne mogu da čitam da neko na bilo koji način pokusava, bilo sta opravdati.
Ne daj Boze da smo u finansijskoj situaciji kao npr kone ili neki drugi klubovi, mozda bi sad igrali derbi sa Celikom
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ponajviše je kriv Mirvić jer dovodi nekompetentne ljude. Klub ti vode osobe koje ne znaju šta je ofsajd niti prate fudbal i mi očekujemo da ćemo nešto napravit.zagorski je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:36Prosto je nevjerovatno kako se ne zna iskoristiti potencijal koji imamo. Za divljenje je ta kolicina nesposobnosti i javasluka.holyman je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:32Strasno strasnoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:03Ne mogu da čitam da neko na bilo koji način pokusava, bilo sta opravdati.
Ne daj Boze da smo u finansijskoj situaciji kao npr kone ili neki drugi klubovi, mozda bi sad igrali derbi sa Celikom
Da i to si u pravu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I pored loših rezultata realno je da ostanemo u top 3 nakon ovog kola, nevjerovatno 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma čitava liga je u 5 deka. Bukvalno svako svakog može dobiti. Velež i Borac gube kiksaju pa pobjede Zrinjskog i evo možda Tuzlu, pa s nama ista situacija... ovdje će titulu uzet onaj koji prvi uveže 4-5 pobjeda.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Coulibaly se kažu ne vidi od Veleživih magova iz odbrane Pavića, Ikića i Dejanovića.
-
- Kontakt:
Zna li se koliko je ozb. povreda u Muhameda brata, kada bi se mogao vratiti?
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: laszlo, misstianopenaldo i 22 gosta.