FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Ni Nargalica ni Smailagica. Kako će to izgledati. Brzonogi Kulobali, Mico i Misinovic. Bit će kontri.
Ko god da je prodo ovu utakmicu ,daBogda mu za lijekova trebalo.**** vas kladionice.Dosta više kriminala.Ovo nije klub ,ovo je nečija igračka.
-
- Kontakt:
30 min lose,gledam oko 30 min Mehidic gleda kako covjek ulazi u16..
Valjda bude bolje
Valjda bude bolje
Jel moguće da neko Veselinovica i Misinovica racuna u fudbalere.
-
- Kontakt:
Nema gorih igraca od ovih Velezovih, kakvi cigani ovo je strasno..Mesinovica pod hitno napolje, igrac manje na terenu..povrijedise nam bitnog igraca al' sta je tu je valja nastaviti igrati, bolji smo od njih to je sigurno samo smireno odigrati i napasti odmah..pogubice se oni samo da ih nacnemo..po meni je najveći deficit na spicu imas Smajlagica i Nargalica bas, bas tanko..Fereiru umjesto Mesinovica pa neka Nukic predje na krilo, valjda odmah tako krene Jovic
-
- Kontakt:
Tuzno, zalosno...pored toga sto je Velez vise nego krkanska ekipa, sudija jedva ceka da svirne penal. Na to dodamo tri glupa igraca glup-Mehidic, gluplji-Nukic-najgluplji - Mesinovic... sta onda ocekivati. Pa ovo nema veze sa zdravom pameti. Ovakva kurcobolja pojedinih igraca je za samaranja.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ovo danas na terenu u Gabeli u prvom poluvremenu nema veze sa ozbiljnim timom.Hajde što nas stari debeli lopov Mulahasanović po ko zna koji put masakrira sa izmišljenim penalčićima i kriterijem prekršaja ali ovakva bezvoljnost ekipe i trenera nakon utakmice sa širokim je zaista više nego čudna.Trener ničim izazvan vraća mrtve Mešinovića i Nukića u ekipu.Nemamo napadača,Fejzić se ponovo poigrava sa ispucavanjima,niko ne trči,samo se vraćaju lopte nazad,Mehidić na rekreaciji.itd.Bez prilika,šuteva-jedna velika nula u prvom poluvremenu.
-
- Kontakt:
Nukicu idiote..
-
- Kontakt:
Na onako losu i sporu igru ti ubacis jos Veselinovica, koji dodatno usere motku. Danasnji poraz ide na racun trenera koji je izveo onakvu prvu postavu, aferim.
Pa dobro , ljudi nas vratiše na fabričke postavke.
U svakom zlu ima nešto dobro. Bar znamo da neznamo.
U svakom zlu ima nešto dobro. Bar znamo da neznamo.
Šta reći. Pitanje je jel Jovic učesnik prodaje utakmice il mu rade iza leda
Kladionica ili politički poraz. Zbog ovakvih stvari mi nemamo navijača.
Kladionica ili politički poraz. Zbog ovakvih stvari mi nemamo navijača.
-
- Kontakt:
Od kakvih invalida smo izgubili.
Losa utakmica u kojoj je Jović baš sve promašio sto se moglo promašiti. Sve je bilo pogrešno.
Ali jednostavno ovakve utakmice se dešavaju.
Losa utakmica u kojoj je Jović baš sve promašio sto se moglo promašiti. Sve je bilo pogrešno.
Ali jednostavno ovakve utakmice se dešavaju.

Ne stavlja Nukic sam sebe i nije on jedini najmanje još tri igrača zajedno sa Fejzom su prodali ovu utakmicu.
Tačno.I po meni su sumnjivi su Fejzić,Nukić i još nekolicina da ih ne imenujem ali to što radi Jović je isto neshvatljivo u sportskom smislu .
Kao on je iskusan trener.Pobijediš jaču ekipu 5:1 pa u slijedećoj primiš 4 komada tj izgubiš 4:2 od slabije.Hajde desi se nekada tj moguć je obrat.Ali pazi sada :prošlo kolo dobiješ dobro organizovani prvoplasireni Široki 4:1 a zatim rotiraš ničim izazvan tim koji pobjeđuje,uvodiš luzere,vuku se igrači ko pijanci po terenu, i gubiš 4:0 od trenutno posljednjeplasirane ekipe na tabeli ???
-
- Kontakt:
Zasto se potencira prodaja, zasto? Kome? Mislite kladionica ili namjerno pustanje? Ja kad bih znao da se o bilo čemu slicnom radi ne bih nikada vise pratio bilo koju utakmicu.. vjerujem da je onaj nepostojeći penal poremetio cijelu koncepciju i postavku igre, vjerovacu da je to..Velez los, samo nabrijan vise i reci cu vise nego sretan protiv nas svaku utakmicu, bas nam ne leze nikako..vidjecemo kako dalje
-
- Kontakt:
MA kakva prodaja pustite to. Dovoljno je Nukic i Mesinovic u prvoj postavi i 90% gubimo utakmicu. Uz ta dva igraca i poklonjen penal sta mozemo ocekivati.
Svako komentiranje ovog poraza je bez veze.
U redu je izgubiti...al da te razbije jedna od tri najlošije ekipe u ligi nije baš prijstno. Neću ja optuživati nikoga ali hoću dobro prikočiti u svemu a ponajviše u vjerovanju da me neko ne pravi budalom. Pozdrav navijačima a pogotovu forumašima.
Forza City
U redu je izgubiti...al da te razbije jedna od tri najlošije ekipe u ligi nije baš prijstno. Neću ja optuživati nikoga ali hoću dobro prikočiti u svemu a ponajviše u vjerovanju da me neko ne pravi budalom. Pozdrav navijačima a pogotovu forumašima.
Forza City
Prodaja vjerovatno nije ali kladionica 100 posto. Kako objasniti igru toplo - hladno. Nas iskrene navijače ovo ubija u pojam. Pa u drugom su svi stali. Ovakve stvari nas sprečavaju da budemo ozbiljan klub.
Čuj našeg Dragana... mora razgovarati sa igračima. Dosada nisi razgovarao s njima???
Mislim da je to i previše ofirno....... kakvi igrači i bakrači razgovaraj ti sa onim ko ti sastavlja ekipu.
Biti će ti lakše...
Mislim da je to i previše ofirno....... kakvi igrači i bakrači razgovaraj ti sa onim ko ti sastavlja ekipu.
Biti će ti lakše...
Tužno. Taman kad pomislimo da smo u vrhu uslijede sumljivi porazi. Neće se ni Jovic dugo zadržati počinje njegovo miniranje a ako je I on uključen u ovo onda je još gore.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 4 gosta.