FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1946
- f0rest1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Što bi rekao taj Duduk sa avatara tvog; "Mi radimo pošteno!" - šta god mu ovo značilo, pa eto nam utjehe, makar ćemo "pošteno" da postanemo kanta za nabijanje i goli prosjek u ligi gdje se većina klubova bori sa isplatom igrača i generalno financijskim opstankom.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 13:51Polako gubim nadu u bilo kakav napredak i uspjeh našeg kluba. Dugoročno.
Zadnje dvije-tri godine kontam ne može zauvijek ovako, ali izgleda da može.

OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:03Ne mogu da čitam da neko na bilo koji način pokusava, bilo sta opravdati.
Bolan mi godinama imamo ono sto drugi mogu da sanjaju u ovoj ligi. Po deset miliona se skrši godisnje. I dodje mi neko pisati, eto Zrinjski je jak, ocekivan poraz.
Sta je bolan ocekivano da nas pregaze ko Mošćanicu, a mi im uzimali igrace koje su htjeli dovesti ovo ljeto.

Tacno smo mi neka osrednja ekipa nismo nikakav pomak napravili,da Zrinjski ima Ismira bili bi Dinamo
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Problem je sto mi sa ovakvom igrom ne mozemo taj cilj ostvariti, realno Zrinjski i Tuzla su neupitni za prva dva mjesta, a mi se fajtamo sa Borcem i Listicom za tu trecu poziciju, mada ne treba otpisati ni Velez,a Bgm ni cmeljkana.
Ovo nam je realnost na zalost.
Strasno strasnoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:03Ne mogu da čitam da neko na bilo koji način pokusava, bilo sta opravdati.
Bolan mi godinama imamo ono sto drugi mogu da sanjaju u ovoj ligi. Po deset miliona se skrši godisnje. I dodje mi neko pisati, eto Zrinjski je jak, ocekivan poraz.
Sta je bolan ocekivano da nas pregaze ko Mošćanicu, a mi im uzimali igrace koje su htjeli dovesti ovo ljeto.
Prosto je nevjerovatno kako se ne zna iskoristiti potencijal koji imamo. Za divljenje je ta kolicina nesposobnosti i javasluka.holyman je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:32Strasno strasnoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:03Ne mogu da čitam da neko na bilo koji način pokusava, bilo sta opravdati.
Ne daj Boze da smo u finansijskoj situaciji kao npr kone ili neki drugi klubovi, mozda bi sad igrali derbi sa Celikom
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ponajviše je kriv Mirvić jer dovodi nekompetentne ljude. Klub ti vode osobe koje ne znaju šta je ofsajd niti prate fudbal i mi očekujemo da ćemo nešto napravit.zagorski je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:36Prosto je nevjerovatno kako se ne zna iskoristiti potencijal koji imamo. Za divljenje je ta kolicina nesposobnosti i javasluka.holyman je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:32Strasno strasnoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:03Ne mogu da čitam da neko na bilo koji način pokusava, bilo sta opravdati.
Ne daj Boze da smo u finansijskoj situaciji kao npr kone ili neki drugi klubovi, mozda bi sad igrali derbi sa Celikom
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma čitava liga je u 5 deka. Bukvalno svako svakog može dobiti. Velež i Borac gube kiksaju pa pobjede Zrinjskog i evo možda Tuzlu, pa s nama ista situacija... ovdje će titulu uzet onaj koji prvi uveže 4-5 pobjeda.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amazon [Bot], Amidzaa, ANamelessGhoul, AvantiBL, b00t, boki86, BordoArmy88, bordobijeli, Bosniacum Lilium, Dadox, deda, Djulboni, fks74, Fouzi1, Fudo, Google Adsense [Bot], Hamagara, hazarder, HordeSaSjevera, Imamkarbarum, johntravolta123, ledesma, maho_sa, mexy_whites, MokraKifla, muhamedhulk, Napapijri, NebeskaSila96, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Pitaristok, Posejdon, r3m1, riki46, ristagrad, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, Serha, SilaMoc1946, stokastoka23, strucnjak9, tajsamja, Vanja8, Velaxsa, Velo6, VolimoSarajevo i 407 gostiju.