BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Godinama sam cekao i dozivao,doslo i moje vrijeme!!!Igramo modernu brzu Kosarku ,sto je i Normalno kada imas mlade momke!!!
- ArtVandelay
- Kontakt:
kristijan kme kme...
Zadnja izmjena: ArtVandelay, dana/u 05 sep 2022, 14:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
-
- Kontakt:
Haj molim te izbriši zadnje 3 stranice , pa koji je ovo put da dođe neko sa unaprijed planiranom provokacijom i da naši pametnjakovići nasjednu ??? Svaki put isto majke , reaguj ljubi te bratUnofficialpage je napisao/la: ↑05 sep 2022, 13:38Hajde ljudi pustite te priče i ne nasjedajte na provokacije. Sutra igramo jako bitan meč i treba o tome da pišemo a ne o ovim glupostima.
Do sada sam osporavao Adisa i mislio sam da ne zna šta hoće i da će ovo biti teški fijasko ali sve suprotno od toga se dešava. Očigledno da zna i da igra počinje da liči na ono što on hoće. Svi se bore ko jedan i nema da neko misli da je iznad svega. Najbitnije, imam osjećaj da svako zna šta da radi na terenu, ok bude tu i tamo momenata kad to djeluje kao raspuštena banda ali večinom je to smislena igra i puna borbe. Kad se boriš dolaze i pobjede.
Ova ekipa je jako kvalitetna, imamo dva superstara i još par odličnih igrača koji mogu da iskoče u svakom momentu. Jučer je Atić iskočio a sutra to može biti Lazić ili Sulejmanović. Ovo nije plod slučajnosti već borbe, kvalitete i pripreme meča. Nema kalkulisanja, sa svima možemo igrati i ići meč po meč, sutra Francusku dobiti i ovjeriti prolaz.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Najbolje rezultate nacionalne selekcije postižu kada je u ekipi 80% Bošnjaka...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što da nebordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2022, 13:40Sta mislite mogu li Francuzi razmišljati na nacin pa bolje Bosna da prodje nego Litva.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I Vinko i Čedomir i tako dalje...zeljovac21 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 13:37Pa pod ovom zastavom su se borili i Dragani, Zorani itd... sta je problem?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Shategabri
- Kontakt:
Pa realno tri top utakmice gdje dajemo 80+.
Ne kažem da neki ne kalkulišu, al kad pogledam rezultate nekih drugih reprezentacija, mi smo definitivno hit prvenstva.
Koševo Zapad
Trener Adis me iznenadio, toliko smirenosti i smislenosti u njegovim izjavama za vrijeme time-outa, veliki je trenerUnofficialpage je napisao/la: ↑05 sep 2022, 13:38Hajde ljudi pustite te priče i ne nasjedajte na provokacije. Sutra igramo jako bitan meč i treba o tome da pišemo a ne o ovim glupostima.
Do sada sam osporavao Adisa i mislio sam da ne zna šta hoće i da će ovo biti teški fijasko ali sve suprotno od toga se dešava. Očigledno da zna i da igra počinje da liči na ono što on hoće. Svi se bore ko jedan i nema da neko misli da je iznad svega. Najbitnije, imam osjećaj da svako zna šta da radi na terenu, ok bude tu i tamo momenata kad to djeluje kao raspuštena banda ali večinom je to smislena igra i puna borbe. Kad se boriš dolaze i pobjede.
Ova ekipa je jako kvalitetna, imamo dva superstara i još par odličnih igrača koji mogu da iskoče u svakom momentu. Jučer je Atić iskočio a sutra to može biti Lazić ili Sulejmanović. Ovo nije plod slučajnosti već borbe, kvalitete i pripreme meča. Nema kalkulisanja, sa svima možemo igrati i ići meč po meč, sutra Francusku dobiti i ovjeriti prolaz.

Bas pametno bira rijeci, a vidi se i da ga igraci vole, bas kao sto Halil rece, svih 12 zajedno sjede, jedu, voze bicikla...sto prije nije bio slucaj.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nemam ovdje ovlasti da brišem. Rado bih pobrisao sve ali et ne mogu.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 13:41Haj molim te izbriši zadnje 3 stranice , pa koji je ovo put da dođe neko sa unaprijed planiranom provokacijom i da naši pametnjakovići nasjednu ??? Svaki put isto majke , reaguj ljubi te bratUnofficialpage je napisao/la: ↑05 sep 2022, 13:38Hajde ljudi pustite te priče i ne nasjedajte na provokacije. Sutra igramo jako bitan meč i treba o tome da pišemo a ne o ovim glupostima.
Ova ekipa je jako kvalitetna, imamo dva superstara i još par odličnih igrača koji mogu da iskoče u svakom momentu. Jučer je Atić iskočio a sutra to može biti Lazić ili Sulejmanović. Ovo nije plod slučajnosti već borbe, kvalitete i pripreme meča. Nema kalkulisanja, sa svima možemo igrati i ići meč po meč, sutra Francusku dobiti i ovjeriti prolaz.![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nego jel ko snimio ono kad Kemo kaze Neno Muric 

15.10.2013.
Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2022, 13:43Pa realno tri top utakmice gdje dajemo 80+.
Ne kažem da neki ne kalkulišu, al kad pogledam rezultate nekih drugih reprezentacija, mi smo definitivno hit prvenstva.
Nema kalkulisanja sve tijesne tekme.
- Jakobsen91
- Kontakt:
I mene Bekir pozitivno iznenadio, zadnja nasa lopta, kontam samo da opet ne padne u ruke Jusufu, kao protiv Francuske, a onda opet tournover. Znao sam da je Roberson ubjedljivo najbolja opcija, kontam samo da ga nadju kako. Timeout, kad Bekir specijal za Robersona. U jednu ruku kontam dobro je, ali opet u drugu doza sumnje, kako cemo mi to izvesti. Kad na terenu lopta lagano za Robersona.
Tu sam znao da je kraj.

- BenjooJutub
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Ne u našoj grupi.lumani je napisao/la: ↑05 sep 2022, 13:47Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2022, 13:43Pa realno tri top utakmice gdje dajemo 80+.
Nema kalkulisanja sve tijesne tekme.
Kalkuliše Srbija sigurno, odu na +20 i onda skinu nogu sa papučice.
Iskreno mislim da će im se to obiti o glavu, no dobro.
Čini mi se i Španija da je ovo izgubila pod sumnjivim okolnostima.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
U situaciji kad imaš +2, napad, najsigurnija opcija je najbolji šuter.Jakobsen91 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 13:48I mene Bekir pozitivno iznenadio, zadnja nasa lopta, kontam samo da opet ne padne u ruke Jusufu, kao protiv Francuske, a onda opet tournover. Znao sam da je Roberson ubjedljivo najbolja opcija, kontam samo da ga nadju kako. Timeout, kad Bekir specijal za Robersona. U jednu ruku kontam dobro je, ali opet u drugu doza sumnje, kako cemo mi to izvesti. Kad na terenu lopta lagano za Robersona.Tu sam znao da je kraj.
Roberson je naš najbolji izvođač slobodnih bacanja, dakle tu si kako god okreneš profitirao.
Tako da sasvim logična odluka, al što kažeš, neko bi sigurno izmišljao toplu vodu, pa se desi da ti Jusuf zatvara utakmicu ili ne znam Vrabac, Kamenjaš i onda si pushiona.
Koševo Zapad
- BenjooJutub
- Kontakt:
BenjooJutub je napisao/la: ↑31 avg 2022, 17:22Imam nekakav čudan predosjećaj. Mislim da bi mogli napravit najveći rezultat u našoj historiji. Gledam opet ovaj roster, pa mi smo sigurno u TOP 5 ekipa po fizikalijama na prvenstvu.

kakve su sanse da francuska namjerno izgubi od nas, tako bi eliminisali litvaniju, a neke osobe pisu da su nize pozicije bolje od ovih visih, tako da bi moglo biti kalkulisanja... iskren da budem, ne bih to volio, ajde da odigramo posteno, pa ko koga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Sve stoji, al i Franci su top 5 sa fizikalijama, pa nešto sve na guranje, ko kad naspeš loše gorivo sa puno vode, pa ono ide, al kašljuca, ne znaš kad će da stane.BenjooJutub je napisao/la: ↑05 sep 2022, 13:54BenjooJutub je napisao/la: ↑31 avg 2022, 17:22Imam nekakav čudan predosjećaj. Mislim da bi mogli napravit najveći rezultat u našoj historiji. Gledam opet ovaj roster, pa mi smo sigurno u TOP 5 ekipa po fizikalijama na prvenstvu.![]()
![]()
Njemačka, Francuska, Litvanija, Slovenija, Srbija, Turska, Španija, Grčka...to su sve reprezentacije koje su objektivno iznad nas kad se pogledaju rosteri.
Koševo Zapad
- NerminFatic
- Kontakt:
Adis-Aziz mudro vodi reprezentaciju i nadam ss da, ako krene po zlu s Francuzima, bas bude velika razlika, odmori Juku, Dzanana, Amerikanca i Miralema i dati sansu Emiru, Ajdinu i Saniju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.