Jbg kralju, vi se bunite kad vam neko spotakne kako navijate za Srbiju ili Hrvatsku, a ne za BiH (u kojoj živite i čiji ste stanovnici).Kristijan je napisao/la: ↑05 sep 2022, 12:59Kakve zamjena teza.FoSte95 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 12:45
Mene lično boli q za zastave, ali ne možeš ovdje moralisati o zastavama a tebi na profilu zastava Srbije, gdje ti je zastava zemlje u kojoj živiš, što u tom slučaju ne prosipaš multikulturalizam. Meni lično zastava Republike BiH ne smeta jer znam koje je značenje te zastave i zašto izgleda baš tako (bijela pozadina i grb Kotromanića). Kada u Banja Luci i Srpskoj budu okačene zastave BIH uz trobojku onda možete moralisati drugim ljudima....
Vidiš li ti fotografiju ili se praviš slijep. Ratna zastava. Zastava Armije koja je bila jedna od tri vojske u ratu. I nemoj mi samo te patetike o Kotromanićima. Nikome ne smeta ljiljan, već ratne zastave.
Ja sam mislio da je rat iza nas, ali evo vidim da reprezentativac koji je bio beba kad je rat bio, evidentno još u tripu da trebamo svi nosat ratne zastave. Katastrofalna poruka ka svom drugaru iz reprzenetacije druge nacionalnosti. Zastave BiH imaš u svakom gradu Republike Srpske. Tako da ti i ta teorija pada u vodu.
I povrh svega toga bi još da kritikujete kakve zastave su na tribinama reprezentacije. Nisu sigurno nikakva zločinačka obilježja što je najbitnije.
Ljiljan je simbol otpora Bosne. Kome se ne sviđa, nek se žali upravi vodovoda.
Siguran sam da nikakav problem sa tim nema Lazić kao što nije imao ni Marković koji je ponosno nosio ljiljane na grudima.
To je dio našeg identiteta.
Pričaš o poštovanju, a post ti je pun nipodaštavanja i kako ti reče patetike.
Navijaj za Srbiju, tvoja stvar, al mani nas šuplje.
A onaj kome smetaju ljiljani na tribinama, ne mora ni igrati za bh reprezentaciju.
Snaći ćemo se i bez njega.
Pritom da bude jasno, ništa usmjereno ni protiv koga. Što bi rekli Englezi, no hard feelings.