BiH na Eurobasketu 2022

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DamirT
Kontakt:

Re: BiH na Eurobasketu 2022

Post Postao/la DamirT » 05 sep 2022, 12:56

Al bas,Srbi uzmu iz BiH sve sto valja,nije ih briga za nama,i dodju pisat sta ce zastava ljiljana na utakmici.Pa svakako vas nije briga za nama,ne znam sta je onda problem sto su je uzeli.Nije Lazicu smetala i momak drzao zastavu,a nekim iz fotelje smeta.Prvo vidit sta Srbi stavljaju na svojim utakmicama sto reprezentacija,sto Partizana i Zvezde,pa onda nesto nama pricat.Nema utakmice Zvezde da ne stave nesto u vezi Kosova ili Mladica
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 sep 2022, 12:59

Jedva čekam utakmicu protiv Francuske, nadam se da će nas momci obradovati po ko zna koji put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 05 sep 2022, 12:59

FoSte95 je napisao/la:
05 sep 2022, 12:45

Mene lično boli q za zastave, ali ne možeš ovdje moralisati o zastavama a tebi na profilu zastava Srbije, gdje ti je zastava zemlje u kojoj živiš, što u tom slučaju ne prosipaš multikulturalizam. Meni lično zastava Republike BiH ne smeta jer znam koje je značenje te zastave i zašto izgleda baš tako (bijela pozadina i grb Kotromanića). Kada u Banja Luci i Srpskoj budu okačene zastave BIH uz trobojku onda možete moralisati drugim ljudima....
Kakve zamjena teza.
Vidiš li ti fotografiju ili se praviš slijep. Ratna zastava. Zastava Armije koja je bila jedna od tri vojske u ratu. I nemoj mi samo te patetike o Kotromanićima. Nikome ne smeta ljiljan, već ratne zastave.
Ja sam mislio da je rat iza nas, ali evo vidim da reprezentativac koji je bio beba kad je rat bio, evidentno još u tripu da trebamo svi nosat ratne zastave. Katastrofalna poruka ka svom drugaru iz reprzenetacije druge nacionalnosti. Zastave BiH imaš u svakom gradu Republike Srpske. Tako da ti i ta teorija pada u vodu.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 05 sep 2022, 13:00

Victor je napisao/la:
05 sep 2022, 11:00
Shategabri je napisao/la:
05 sep 2022, 10:53
lumani je napisao/la:
05 sep 2022, 10:45

Protiv fizickih moze !Juka ima Probleme protiv nizih ,jer je guranje teze ,uvijek je blizu faula..Bice sta bude imamo 2 prilike.
Ma znam, al ovo je u dva dana zaredom 5 grdosija.
Da mu je stari da ih razbaca po ledini :D međutim ovo je viteška borba.
Juce bas losa partija..krajnje neinteligentna..jbt da je jednu cetvritnu napado Tobeya garantujem da bi frjaer morao prije pol izac jer bi imo 3 licne..a to bi bas onda otvorilo reket..
Imal heat map kakav...covjek je vise na trici bio
Nurkic nije ni blizu fizicki spreman kao sto recimo bude sredinom regularnog dijela sezone u nba. Ogromno tijelo, sporije dolazi na optimalan nivo sto se kondicije tice i nije iznenadjenje sto je poprilicno zakazao u ovoj b2b utakmici. Odradi on solidno na niskom postu, ali nema dovoljno koncentracije da poentira, tijelo jednostavno ne slusa 'naredbu' iz mozga. U ove dvije predstojece utakmice ga ceka neuporedivo najtezi zadatak, jer obje reprezentacije imaju odlicne centre. Mislim da ce ga Francuzi pokusati poremetiti s Fallom.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 sep 2022, 13:02

hayden je napisao/la:
05 sep 2022, 12:54
Iskreno sam se radovao pobjedama protiv Madjarske i Slovenije.
I radovao se svakom kosu Muse i drugova.
I sad vidim sliku. Apsolutno nepotrebno od jednog reprezentativca.
Ko ne voli ljiljane taj ocito vise voli Srbiju ili Hrvatsku a Bosnu kao samo simpatišu. Gordan Firić, Nenad Marković su nosili dresove s ljiljanima i pjevali jedna si jedina znaci ko voli BiH njemu ne smetaju ljiljani.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 05 sep 2022, 13:03

Kristijan je napisao/la:
05 sep 2022, 12:59
FoSte95 je napisao/la:

Mene lično boli q za zastave, ali ne možeš ovdje moralisati o zastavama a tebi na profilu zastava Srbije, gdje ti je zastava zemlje u kojoj živiš, što u tom slučaju ne prosipaš multikulturalizam. Meni lično zastava Republike BiH ne smeta jer znam koje je značenje te zastave i zašto izgleda baš tako (bijela pozadina i grb Kotromanića). Kada u Banja Luci i Srpskoj budu okačene zastave BIH uz trobojku onda možete moralisati drugim ljudima....
Kakve zamjena teza.
Vidiš li ti fotografiju ili se praviš slijep. Ratna zastava. Zastava Armije koja je bila jedna od tri vojske u ratu. I nemoj mi samo te patetike o Kotromanićima. Nikome ne smeta ljiljan, već ratne zastave.
Ja sam mislio da je rat iza nas, ali evo vidim da reprezentativac koji je bio beba kad je rat bio, evidentno još u tripu da trebamo svi nosat ratne zastave. Katastrofalna poruka ka svom drugaru iz reprzenetacije druge nacionalnosti. Zastave BiH imaš u svakom gradu Republike Srpske. Tako da ti i ta teorija pada u vodu.
istorija BiH patetika?
dobre guzove ima Belma

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 sep 2022, 13:04

Kristijan je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:

Kakve zamjena teza.
Nešto ih ne vidim da imaju sem tamo gdje baš moraju da budu, za početak je ne vidim na tvom profilu. Drugo zastava VRC je redovan rekvizit navijačkih grupa i generalno ljudima u Srpskoj ne smeta, pa ja sad nzm možda si ti toliki pacifista da ti zastava VRC smeta sko jesi sory a ako ne onda me mani lažnog morala. Pusti momka neka maše zastavom ti svakako ovu zemlju ne doživljavaš kao svoju i nemaš pravo onda nikom ništa prigovarati.......

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 05 sep 2022, 13:06

Victor je napisao/la:
05 sep 2022, 12:56
Kristijan je napisao/la:
05 sep 2022, 12:44
Epidaurus je napisao/la:
05 sep 2022, 12:42
Red je da moderacije reaguje i skloni salty Tegeltiju s foruma.
Reče sve to srbofob Epilepsija. :clap:
Samo sam rekao šta nije fer i sportski. Kao što rekoh, BiH je država tri naroda i ono što jedan poštuje, drugi ne poštuju i obratno. Ono što jednog vrijeđa, drugog ne i obratno.
Ljiljani samo mogu uvrijediti onoga ko ne voli BiH..ako ti ne volis BiH sta te onda briga? I otkud ti pracvo na misljenje..? Ne priznajes drzavu znaci diskreditovan si..

Eto samo da se srbi i hrvati koje boli q za BiH ne uvrijede mi necemo nosit ljiljane ..eo samo da rep svezem
Pa dobro, a zašto se onda buniš kada Čilić, Matković, Bogdanović igraju za Hrvatsku ili ako sutra Lana Pudar bude plivala za Srbiju.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 05 sep 2022, 13:07

Kristijan je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:

Kakve zamjena teza.
Prijatelju, godinama se pokušava uraditi sve da se privole Srbi. Svaki iole BH patriota Srbin ima status zvijezde,ali prilagođavat se takvima kao ti koji će svejedno navijati za Srbiju uz hitove Baje malog nema nikakvog smisla. Mi se hajcamo kako nam se hajca,a ti navijaj za kog ti se navija

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 sep 2022, 13:07

Kristijan je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:

Kakve zamjena teza.
Decko armija BiH je legitimna i borila se za jedinstvenu i cjelovitu Bosnu i Hercegovinu. Shvataš li to ?? Znaci armija BiH se borila da opstane BIH dok su je drugi htjeli podjeliti i zato se mi ponosimo ljiljanima i armijom. I sad smetaju ljiljani onima koji bi voljeli da ova zemlja i ne postoji. Meni ne smeta ni Srbija ni Hrvatska al pustite nas da uzivamo u pobjedi s svojom zastavom i svojim igracima.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2022, 13:10

Kristijan je napisao/la:
Samo sam rekao šta nije fer i sportski. Kao što rekoh, BiH je država tri naroda i ono što jedan poštuje, drugi ne poštuju i obratno. Ono što jednog vrijeđa, drugog ne i obratno.
Kao prvo, mrš u **** materinu.

Kao drugo, nema dana da ne napravite neki fašističko četnički pir u ovoj državi i regionu, pa ti je sad glavni i jedini problem isticanje zastave armije koja je ovu državu odbranila od masovnog pokolja i genocida.

Mrš u **** materinu.

A to sam ti već rekao, sori.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 05 sep 2022, 13:11

Pustite ba needukovanog i zadojenog četalja, šta ćemo mu mi pojašnjavati šta je Bosna i naša obilježja. Ako do sad nije znao, znati će.

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 05 sep 2022, 13:12

imekorisnicko je napisao/la:
05 sep 2022, 13:07

Prijatelju, godinama se pokušava uraditi sve da se privole Srbi. Svaki iole BH patriota Srbin ima status zvijezde,ali prilagođavat se takvima kao ti koji će svejedno navijati za Srbiju uz hitove Baje malog nema nikakvog smisla. Mi se hajcamo kako nam se hajca,a ti navijaj za kog ti se navija

Budimo pošteni, nitša se ne pokušava da bude zajednička država. Apsolutno. Ništa. Svi su u torovima i to potvrđuje i ova fotografija koju sam postavi baš zbog toga. Ratne zastave nosaju ljudi koji nisu ni bili učesnici rata. I to je kontraproduktivno baš iz svega toga što si naveo. Osim ako je nekome interes da za jednu reprezentaciju navija trećina zemlje. Da ne navodim slučaj Vranješ i tetovažu.

Dakle ja sam formalista oko nekih stvari. Ratnim zastavama nije mjesto na tribinama i stadionima. I tu nema ali.

A ko ne vidi da to busanje sa ratnim zastavama nanosi isključivo štetu nečemu što se zove multietnička država, jbg. Možda shvati prekasno. Toliko na tu temu, bez krajnje loše namjere.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 05 sep 2022, 13:12

Victor je napisao/la:
05 sep 2022, 12:42
bombaysaphire je napisao/la:
05 sep 2022, 11:19
Victor je napisao/la:
05 sep 2022, 11:00

Juce bas losa partija..krajnje neinteligentna..jbt da je jednu cetvritnu napado Tobeya garantujem da bi frjaer morao prije pol izac jer bi imo 3 licne..a to bi bas onda otvorilo reket..
Imal heat map kakav...covjek je vise na trici bio
Jesi li se ti ikad bavio košarkom ?
10 godina :)
Pa znaš i sam koliko je teško stalno postavljati blokove , iz napada u napad , pa očekivati da unese trojicu u reket , pa da blokira napačke bekove , pa da isprati lob iz pika ...

Adis mora da pravi akcije da Juka prima loptu na 2 metra od koša , a ne na 4-5 metara haman na trici ...Previše tu gubi snage i dosta često stignu da ga udvoje ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 05 sep 2022, 13:13

Virtu4l je napisao/la:
05 sep 2022, 13:10
Kristijan je napisao/la:
Kao prvo, mrš u **** materinu.

Kao drugo, nema dana da ne napravite neki fašističko četnički pir u ovoj državi i regionu, pa ti je sad glavni i jedini problem isticanje zastave armije koja je ovu državu odbranila od masovnog pokolja i genocida.

Mrš u **** materinu.

A to sam ti već rekao, sori.
Pošto si ti jedan veliki patriota, svaka ti čast. Prozreo si da ja pravim četničke ispade... Kako te odgajaju Bog te :mrgreen:
Ne znaš ti ni šta znači multietničnost. Samo SDA. U jedinstvu je snoOOOga.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 sep 2022, 13:13

Kristijan je napisao/la:
05 sep 2022, 12:41
FoSte95 je napisao/la:
05 sep 2022, 12:38

Ja ne vidjeh nikakve vojne oznake na zastavi. Ako ne smetaju ljiljani na zastavi i grbu Srbije što bi nekome smetali ljiljani na zastavi BiH o.O
Postavio sam sliku iznad.

Ne smeta nikome ljiljan, koji je hrišćanski simbol, već ratne zastave. U državi koja je multietnička je kranjnje kontraproduktivno promovisati ratnu zastavu, jer svi se pozivaju zašto i zbog čega se neko ne poistovjećuje sa državom, a zanemaruje se da ona nije isključivo pravo jednih, već je država sva tri naroda.

Zastava VRS,Armije i HVO-a nije za sportske manifestacije, kada je o BiH riječ.
A vidi čuda budu i VRS i HVO, pa nikom ništa.
Bezveze polemišeš oko nečeg što nikom ne smeta, ponajmanje Laziću.
Je li se negdje oglasio da mu smeta? Momak je slavio pobjedu, siguran sam da nije obraćao pažnju koje su zastave oko njega.
Koševo Zapad

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 05 sep 2022, 13:17

Kristijan je napisao/la:
05 sep 2022, 13:12

Budimo pošteni, nitša se ne pokušava da bude zajednička država. Apsolutno. Ništa. Svi su u torovima i to potvrđuje i ova fotografija koju sam postavi baš zbog toga. Ratne zastave nosaju ljudi koji nisu ni bili učesnici rata. I to je kontraproduktivno baš iz svega toga što si naveo. Osim ako je nekome interes da za jednu reprezentaciju navija trećina zemlje. Da ne navodim slučaj Vranješ i tetovažu.

Dakle ja sam formalista oko nekih stvari. Ratnim zastavama nije mjesto na tribinama i stadionima. I tu nema ali.

A ko ne vidi da to busanje sa ratnim zastavama nanosi isključivo štetu nečemu što se zove multietnička država, jbg. Možda shvati prekasno. Toliko na tu temu, bez krajnje loše namjere.
Reče opet čovjek koji je odabrao zastavu Srbije za identifikaciju. Kažem ti,boli više svakog briga šta misle ljudi koji ne vole BiH. Nek Nenad Marković uputi kritiku i ozbiljno će se shvatiti.

farenhajt
Kontakt:

Post Postao/la farenhajt » 05 sep 2022, 13:19

Kristijan je napisao/la:

ratna zastava sadrzi 2 maca i dodatak iznad stita, i uglavnom background ratne zastave je bio patern (smeda,zelena,crna)

- bijela pozadina i samo stit je zastava Republike Bosne i Hercegovine, medunarodno priznate drzave
- u ratu srpska strana koristila trobojku i dodtak na njoj, ne vidim da su se rijesili trobojku, samo orla skinuli

Mi skinuli maceve, u cemu je problem sada
- sutra napast Fra isto kao i Slo, ne cekati rasplet u zadnjem kolu
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 sep 2022, 13:20

Kristijan je napisao/la:

Ubacio su politiku na temu da provociraš, a praviš se kao zeliš komunicirati i ukazuješ na propuste. Ako zeliš jedinstvenu i multietničku BIH otidji do Dodika pa nek ukine naziv republika Srpska to nije multieticnost da se tako zove jedan dio BIH a svi narodi zive i u RS. Reci bolan ne volim BiH volim Srbiju a ne pričas o nekoj multieticnosti a da mozes sad bi podjelio ovu drzavu.

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 05 sep 2022, 13:21

Shategabri je napisao/la:
05 sep 2022, 13:13
Kristijan je napisao/la:
05 sep 2022, 12:41
FoSte95 je napisao/la:
05 sep 2022, 12:38

Ja ne vidjeh nikakve vojne oznake na zastavi. Ako ne smetaju ljiljani na zastavi i grbu Srbije što bi nekome smetali ljiljani na zastavi BiH o.O
Postavio sam sliku iznad.

Ne smeta nikome ljiljan, koji je hrišćanski simbol, već ratne zastave. U državi koja je multietnička je kranjnje kontraproduktivno promovisati ratnu zastavu, jer svi se pozivaju zašto i zbog čega se neko ne poistovjećuje sa državom, a zanemaruje se da ona nije isključivo pravo jednih, već je država sva tri naroda.

Zastava VRS,Armije i HVO-a nije za sportske manifestacije, kada je o BiH riječ.
A vidi čuda budu i VRS i HVO, pa nikom ništa.
Bezveze polemišeš oko nečeg što nikom ne smeta, ponajmanje Laziću.
Je li se negdje oglasio da mu smeta? Momak je slavio pobjedu, siguran sam da nije obraćao pažnju koje su zastave oko njega.
Ama vidi koji ljudi komentarisu van Bosne, iz Srbije tačno, bravo za igru, nikoga nije briga koja je zastava bila gdje. Samo ovi četalji, s LEVE strane Drine koje Srbija neće, se nešto bune.

To je naše i mi se time ponosimo. Ako ti smeta dakle ne gledaj jer ti ne smatraš to svojim. Idi gledaj kako se Srbijanci tuše protiv Francuza u vaterpolu.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.