post n+1 = bombaysaphire

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Apsolutno , čemu sumnja
Kasne svi ove godine , haj od lowcosta očekuješ ali jedna Lufthansa šta sebi dopušta e to je sramota , da su ovoliko nespremni ušli u ovo ljeto da ne vjeruje čovjek od takvog giganta ...
bombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 12:08Apsolutno , čemu sumnja![]()
Jao zaboravih preksinoć scenu napisati , došao nakav lik po Denisa Stojnića sa Audi Q8 , i od prije mjesec dana ima nova opcija na aerodromu Kiss&Fly fino uđeš da li da nekoga ispratiš ili da ga pokupiš da ne plaćaš parking , imaš 3 minute maksimalno da se tu zadržiš .
I taj lik napravio 8 krugova , sve ulazio i izlazio na Kiss&Fly da ne plati parking 3 KM , e yebem ti sirotinju sa Q8![]()
![]()
Ima li kakvih naznaka da će se uvodit neke nove linije iz Austrije, konkretno Salzburg ? Ili Beč ali neke jeftinije, da se isplati doći za vikend.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 11:46Hahahahha yebete vi mene , neka neka , u pravu ste nema šta![]()
Napreduje aerodrom nema šta , još par linija i za 4-5 godina 2 miliona godišnje je vrlo realno![]()
Još dosta stvari ima da se popravi jer ipak je Bosna i Hercegovina .
Fale letovi za Španiju i Grčku i let za SAD .
Za sada ništa , za Sarajevo samo Beč i samo Austrian ... Bilo je nekih priča da će Ryanair uletiti , ali su izabrali Tuzlu ...jasmin10 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 12:24Ima li kakvih naznaka da će se uvodit neke nove linije iz Austrije, konkretno Salzburg ? Ili Beč ali neke jeftinije, da se isplati doći za vikend.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 11:46Hahahahha yebete vi mene , neka neka , u pravu ste nema šta![]()
Napreduje aerodrom nema šta , još par linija i za 4-5 godina 2 miliona godišnje je vrlo realno![]()
Fale letovi za Španiju i Grčku i let za SAD .![]()
Pa ljeti su znali jedan do dva dnevno , najčešće ove kasne sto su dolazili Keln , Dortmund , Basel , Saarbrucken ... To je najjači let , od prvih 7-8 dolazaka 5-6 bilo otkazano
Slabo , ja se iskreno ne sjećam da su bar jednom otkazali . Treviso , London , Paris , Brussels su im "najsigurnije" linije ...
Kako po tebi Tuzla radi?bombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 12:29Za sada ništa , za Sarajevo samo Beč i samo Austrian ... Bilo je nekih priča da će Ryanair uletiti , ali su izabrali Tuzlu ...jasmin10 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 12:24Ima li kakvih naznaka da će se uvodit neke nove linije iz Austrije, konkretno Salzburg ? Ili Beč ali neke jeftinije, da se isplati doći za vikend.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 11:46Hahahahha yebete vi mene , neka neka , u pravu ste nema šta![]()
Fale letovi za Španiju i Grčku i let za SAD .![]()
Pisao sam već , užasno rade po meni . Koliko im je WizzAir valjao , toliko ih je i ucjenjivao . Sad im dolazi Ryanair i to otvara linije koje već WizzAir leti , biće haos . Prošli mjesec čini mi se Banja Luka im je prišla na 5 hiljada putnikaASD je napisao/la: ↑05 sep 2022, 12:43Kako po tebi Tuzla radi?bombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 12:29Za sada ništa , za Sarajevo samo Beč i samo Austrian ... Bilo je nekih priča da će Ryanair uletiti , ali su izabrali Tuzlu ...
Laički, mislim da je prije bolje stajala. Sad Sarajevo baš nabija razliku.