Džanan Musa

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Shategabri
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la Shategabri » 05 sep 2022, 08:53

GG3 je napisao/la:
05 sep 2022, 08:51
Decki bi isto ovako igrali i da je Vedran trener
Nema osnova za tu tvrdnju.
Prije svega jer su kod Vedrana neki igrači imali veću minutažu i drugačije uloge.
Koševo Zapad

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 05 sep 2022, 09:08

Chinaglia je napisao/la:
04 sep 2022, 20:30
povratak u nba je samo pitanje vremena, ako ne nakon ove sezone, onda nakon one tamo sigurno, igrati s vrhunskim igracima u real madridu njemu moze samo olaksati u svakom mogucem smislu: bolji skakaci, dodavaci, strijelci, suteri, odbrambeni igraci, protivnicke ekipe nece imati sav fokus na njemu ofanzivno, moci ce se fokusirati na odbranu, jer se u napadu nece trositi kao sto je u breoganu

steta sto je izgubio sezonu u anadolu efes-u, nije mu to trebalo nakon dvije izgubljene sezone u nba, ali, ko zna dal bi danas bio ovakav igrac da su se stvari drukcije odvile, jer sigurno ne bi bio u breoganu (koji je tad igrao drugu ligu), mozda ne bi imao onakvu slobodu u igri, povjerenje trenera, mozda uopste ne bi igrao u "acb" ligi i bio mvp

zaista igra fenomenalan eurobasket, budite sigurni da je privukao paznju nba klubova, ali, to je u ovom trenutku najmanje vazno, neka nas (skupa sa saigracima) odvede u drugu fazu eurobasket-a, da se i mi konacno radujemo i sanjamo nesto vise (zasto da ne), rjetke su to situacije u nasim reprezentativnim sportovima, prema tome, uzivajmo u svakom momentu eurobasket-a
Njemu jednostavno fali Euroliga u karijeri. Možda je preskočio tu stepenicu, ali još je mlad. Također mislim da će se vratiti u NBA, samo da ga zdravlje služi aBd.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 05 sep 2022, 09:23

TonySosa je napisao/la:
05 sep 2022, 02:16
ShaquilleoNeal2560 je napisao/la:
04 sep 2022, 23:59
The Sparrow :urnebes: :urnebes:
hahahahahahahahah :urnebes:

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 05 sep 2022, 10:19

Lijepo se prezentirao pred ocima Joe Cronina i kouč Ćaunsija. :kafa:

Vjerovatno ce doci i losa utakmica ali ovo za sada je top. Musa je uvijek igrao pametnu kosarku, ako si slobodan, dobices pas. Imponuje njegova napadacka raznovrsnost. A nakon onog podcasta za hrvatski medij i ovog sinoc intervjua, skontas i da je vrlo inteligentan i elokventan momak. Cak je smanjio i gestikulacije nakon poena :) koje znaju iritirat odredjene ljude, valjda shvatio da treba drzati fokus i da se tek na kraju mozes prepustit emocijama, ako je pobjeda u pitanju.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 05 sep 2022, 11:06

Taman ga pohvališ a on opet daje neke suvisle izjave

https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... uka/433374

Tek se vratio i umjesto da šuti, igra i radi dalje na sebi, on počne talasati kao da već igra za Portalnd ili neki drugi klub.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 sep 2022, 11:16

Sarmica je napisao/la:
05 sep 2022, 11:06

Tek se vratio i umjesto da šuti, igra i radi dalje na sebi, on počne talasati kao da već igra za Portalnd ili neki drugi klub.
Nisi ni ti ništa bolji od njega.
Stalkaš i čim nađeš neki članak, izjavu, nešto, ko kakva tetka Zumra kreneš da mu mahanišeš.

Ne možeš ti toga da se riješiš, kako će Džanan?
Koševo Zapad

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 sep 2022, 11:19

Sarmica je napisao/la:

Hajd u pi.cku maternu

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 05 sep 2022, 11:33

Epidaurus je napisao/la:
05 sep 2022, 11:19
Sarmica je napisao/la:

Hajd u pi.cku maternu
Đikane jedan nekulturni i primitivni. Pisati ću šta hoću i kako hoću i takvi balvani koji ne znaju ništa drugo osim da vrijeđaju me neće spriječiti da pišem ono što smatram da je istina i bitno, Niti ti, niti bilo ko drugi. Jel ti jasno!!

Sutra ćete ga popljuvati ako kojim slučajem zajebe utakmicu ili bilo ko drugi od igrača. Danas su vam heroji a sutra ih pljujete. Mrš govedeo jedno!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 sep 2022, 11:34

Retardiran si

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 sep 2022, 11:36

Haj ba Sarmice ne se.ri.Kad zasluze kritike,normalno da cemo ih kritikovat.Zato ti konstantno blatis Musu.Da da 50 poena,ti bi nasao nesto da ga kritikujes
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 05 sep 2022, 11:41

Epidaurus je napisao/la:
05 sep 2022, 11:34
Retardiran si
Uljudi se bolan. Nemoj biti hajvan.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 05 sep 2022, 11:42

DamirT je napisao/la:
05 sep 2022, 11:36
Haj ba Sarmice ne se.ri.Kad zasluze kritike,normalno da cemo ih kritikovat.Zato ti konstantno blatis Musu.Da da 50 poena,ti bi nasao nesto da ga kritikujes
Nije tačno. To rade treneri. Njemu su najveću nepravdu uradili treneri, a ne sarmica.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 05 sep 2022, 11:48

Konacno te svoje izjave opravdava na terenu. Problem je bio kad je grijao klupu u NBA i davao izjave da ce osvojit titulu i slicno. Medjutim, covjek je sad objektivno jedan od boljih igraca Evrope(u evropskim ligama), a ove partije na EB idu definitivno u prilog toj tvrdnji. Nek ovako nastavi i poziv iz NBA je neminovan, pa nek se naplati sa nekim petogodisnjim ugovorom vrijednim 40-50 miliona i onda laganini chillex opet u Evropu.

Mnogo pametnije igra. Odavno nisam kod nekog naseg sportiste zapazio ovako brz progres. Od tuke koja se zabija u reket bez ikakvog cilja i plana, pognute glave, do covjeka koji ne forsira i ima 20p "haman" pa svaku noc.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 05 sep 2022, 11:56

AshburtonG je napisao/la:
05 sep 2022, 11:48
Konacno te svoje izjave opravdava na terenu. Problem je bio kad je grijao klupu u NBA i davao izjave da ce osvojit titulu i slicno. Medjutim, covjek je sad objektivno jedan od boljih igraca Evrope(u evropskim ligama), a ove partije na EB idu definitivno u prilog toj tvrdnji. Nek ovako nastavi i poziv iz NBA je neminovan, pa nek se naplati sa nekim petogodisnjim ugovorom vrijednim 40-50 miliona i onda laganini chillex opet u Evropu.

Mnogo pametnije igra. Odavno nisam kod nekog naseg sportiste zapazio ovako brz progres. Od tuke koja se zabija u reket bez ikakvog cilja i plana, pognute glave, do covjeka koji ne forsira i ima 20p "haman" pa svaku noc.
Skroz normalan post.

Nisu ti kritičari krivi što nisi uspio u NBA ili što si se zabijao, kao što si napisao, bezglavo u reket, ili što nije uspio da se nametne u Efesu ili što je pružao prije ovih zadnjih, nikakve partije za repku. Krivi sam sebe. Kritičari nemaju veze sa tvojim igrama, nego isključivo ti.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 sep 2022, 12:06

Jarane, nisi mi jasan nikako.
Lebronu je trebalo dosta da istjera neke mušice i skonta neke stvari.
Od Muse se puno očekivalo, pa je otresao o ledinu.
Sad se ponovo diže, iako nisam fan ovakvih reakcija, očekivano mi je da tako reaguje.
Na kraju krajeva, nije Musa član matematičkog tima ili šahovskog kluba pa da očekuješ nekakvu hladnokrvnost.

Ono što sam primjetio, iz utakmice u utakmicu smanjuje bespotrebno radovanje, kad tome nije ni vrijeme ni mjesto.
Više fokus na igru, šta misle nekakve Sarme, Shate i kompanija, nebitno.
Koševo Zapad

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 05 sep 2022, 12:36

Ja sam mu veći prijatelj nego večina vas, ja koji ga kritikujem i koji mu nalazim mahane. Ne čita on sarmicu niti ikoga od vas, to se podrazumijeva, ali ko mu je veći prijatelj - onaj koji mu ukazuje na nedostatke ili koji ga stalno tapšu po ramenima, lažno ili iskreno. Da mi je sin rođeni, isto bi pisao ako ne i više. Nije to samo košarka, poeni, nego i odgoj, karakter.
I ne interesuju me nikakva poređenja ni sa kim.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 sep 2022, 13:21

Iduća sezona prva petorka Eurolige, pa dogodine nazad preko bare. Veliki si Džanane :bih:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 05 sep 2022, 13:33

2022: MVP Evropskog prvenstva
2023: MVP Spanije 2 put
2023: MVP Eurolige
2023: Osvaja Euroligu i Spansko prvenstvo sa Realom
2025: MVP NBA Lige i ugovor od 250 miliona

ulazi u historiju kao najveci igrac BiH ikad

citirajte me za par godina!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 sep 2022, 13:35

Sarmica je napisao/la:
05 sep 2022, 12:36
Ja sam mu veći prijatelj nego večina vas, ja koji ga kritikujem i koji mu nalazim mahane. Ne čita on sarmicu niti ikoga od vas, to se podrazumijeva, ali ko mu je veći prijatelj - onaj koji mu ukazuje na nedostatke ili koji ga stalno tapšu po ramenima, lažno ili iskreno. Da mi je sin rođeni, isto bi pisao ako ne i više. Nije to samo košarka, poeni, nego i odgoj, karakter.
I ne interesuju me nikakva poređenja ni sa kim.
Nisi mu ti ni prijatelj ni neprijatelj, odnosno što bi ono rekli, nebitan si.
Kritikujem ga i ja za neke stvari, al brte kad igra po ps, onda treba imati mjeru.

Jest, Kristijano Ronaldo je po mnogima šu.pak neviđeni, al što se igre tiče, reći će sve u superlativima.

MJ je recimo bio teška šup.čina, a ništa bolje ni po završetku karijere, uništi onom liku karijeru zbog basketa 1 na 1.

Šta je poenta?
Koga će boliti q sutra ako Musa recimo eksplodira u Realu i sve osvoji kako se on to ponaša i da li što ono kažu pisha po svima?!

Fokusirajmo se na ono što igra, a da li mijenja žene i da li je đubre u privatnom, životi...koji q mi imamo s tim?!
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.