BiH na Eurobasketu 2022

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

bordobijeli
Kontakt:

Re: BiH na Eurobasketu 2022

Post Postao/la bordobijeli » 05 sep 2022, 09:08

Shategabri je napisao/la:
05 sep 2022, 08:58
Samo što ono jučer nije bila kalkulacija Slovenaca.
Njima je muka bilo što su ispušili od nas.
Nas da su dobili, zadnje dvije su mogli kalkulisati koliko hoće.
Sad im je svaka kvalifikaciona. Mogli bi i ispasti.
Biće krvi u ovoj grupi i svega do kraja.
Ne mogu Slovenci ispasti.
Njemačka, Francuska i Slovenija su prošle

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 05 sep 2022, 09:08

nije rekao tacno to, nego je bacio flasu rekao: "in mi bi tako do finala prisli, u pi *** ma**** vnaprej govorimo "...

Sto znaci : " i tako bi mi do finala dosli, pricamo unaprijed u p**** mat*** "...nikad nije rekao od koga gubimo

pricamo unaprijed o pobjedama...sto znaci da su totalno podcjenili BiH sastav

sto znaci da pricaju o finalu itd. znaci totalno bez respekta do svih ekipa, ne samo BiH...i nadam se da ispadnu vec iz grupe.

njemci ce jih svakako uzeti, eto jos francuzi, mi uzmemo francuze, litva zavrsi 4 mi 3 njemacka 1 a francuzi 2...
dobre guzove ima Belma

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 05 sep 2022, 09:11

baboedindzeko09 je napisao/la:
05 sep 2022, 09:06

pa odmori malo...
:rol: :rol: :rol: :rol:

jel ga to stvarno isao gnjaviti posle utakmice sa hungarima i spominjati duel u skenderiji?

nisu istine
dobre guzove ima Belma

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 sep 2022, 09:11

Beko je napisao/la:
05 sep 2022, 09:08
nije rekao tacno to, nego je bacio flasu rekao: "in mi bi tako do finala prisli, u pi *** ma**** vnaprej govorimo "...

Sto znaci : " i tako bi mi do finala dosli, pricamo unaprijed u p**** mat*** "...nikad nije rekao od koga gubimo

sto znaci da pricaju o finalu itd. znaci totalno bez respekta do svih ekipa, ne samo BiH...i nadam se da ispadnu vec iz grupe.

njemci ce jih svakako uzeti, eto jos francuzi, mi uzmemo francuze, litva zavrsi 4 mi 3 njemacka 1 a francuzi 2...
Prošli su ne mogu ispasti.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 sep 2022, 09:11

gazijabih je napisao/la:
05 sep 2022, 08:51
E sad novinari prave ozbiljan problem reprezentaciji, jer prerasta u neosovanu euforiju, pogotovo jer ni izbliza nista nije gotovo.

Pobjeda je super, pobjeda je iznenadjenje u regiji i Evropi. Ok, idemo dalje. Smiriti strasti, vratiti igrace u polukaranten i da u miru docekaju zadnje 2 utakmice. Do sada smo protivnicima prolazili ispod radara sa podcjenjivanjem, a od sinoc se pale lampice svima i pokrenut je skauting jer nas sada svi shvataju ozbiljno, i nece vise biti podcijenjivanja.

Zeljni jesmo uspjeha i pobjeda i te malo radosti, ali treba spustiti lopticu, ozbiljno primiriti. Postaje degutantno sta novinari i mediji rade. Poremetice atmosferu, smarace, smetace, dosadjivace, dizati u nebesa. Igramo iznad svojih mogucnosti i treba im mir vise nego ikad. Ulazimo u onaj kontraefekt gdje se sada od njih nesto ocekuje, bez razloga im se nabija pritisak, kombinatorike, kalkulacije. Dovdje su dosli jer nisu imali medije i novinare za vratom. Nasim svim selekcijama je najveci neprijatelj neutemeljena euforija, puna hvalospijeva, dosadni novinari, i nametanje pritiska javnosti koji iscekuje nesto. Podhitno zastiti igrace!!!

Idemo momci! Za pocetak, smanjiti internet i izbjegavati izjave i medije. Izdrzati jos 3 dana.
Sta treba da ih pustimo i mozda ni ne gledamo uopste kako igraju, samo provjerimo rezultat poslije, kako bi igrali bez pritiska? Dobio si prvaka Europe, svi se nadamo prolasku grupe, izvoli nosi se sa pritiskom. Na je.benom si Eurobasketu, naravno da moras imati pritisak!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 sep 2022, 09:11

bordobijeli je napisao/la:
Samo mi visimo sa 2-1 :roll:
Koševo Zapad

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 sep 2022, 09:14

Beko je napisao/la:

Kakva bolan Njemačka, razvalit će ih Slovenci. Sreća njihova što su domaćini i što imaju sudije iza sebe, inače bi se borili da Madjarskom za tu jednu pobjedu.
075

djonla
Kontakt:

Post Postao/la djonla » 05 sep 2022, 09:14

Vezano za slobodna bacanja.....imali smo nekad poslije rata tekmu na kojoj smo sutali 21/22 ili čak 22/22...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 sep 2022, 09:15

05 sep 2022, 09:11
Samo mi visimo sa 2-1 :roll:
Da. Treba nam pobjeda protiv Francuske ili Litve. Al mislim da sve snage treba okrenuti prema Francuskoj i dobit tu utakmicu. Protiv Litve ce biti duplo teze ako to bude odluka.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 05 sep 2022, 09:16

Naravno da mogu ispasti, Slovenija izgubi obje utakmice i na omjeru je 2-3, mi izgubimo obje 2-3, obje ekipe omjer 2-3, mi imamo bolji međusobni omjer, slovenci izvisiše
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 sep 2022, 09:20

baboedindzeko09 je napisao/la:
05 sep 2022, 09:16
Naravno da mogu ispasti, Slovenija izgubi obje utakmice i na omjeru je 2-3, mi izgubimo obje 2-3, obje ekipe omjer 2-3, mi imamo bolji međusobni omjer, slovenci izvisiše
Litva ce dobiti Madjare i ako nas dobije ima 2-3
U krugu te tri reprezentacije Slovenija ne moze ispasti zato sto je dobila 7 Litvu a od nas izgubili 4 imaju plus 3 i ne mogu ispasti.Tako da slovenija vec prošla

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 sep 2022, 09:24

U pravu je @bordobijeli, u tom krugu od tri reprezentacije sa dvije pobjede samo ga mi možemo ispushiti.
Koševo Zapad

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 05 sep 2022, 09:30

Madal je napisao/la:
05 sep 2022, 09:11
gazijabih je napisao/la:
05 sep 2022, 08:51
E sad novinari prave ozbiljan problem reprezentaciji, jer prerasta u neosovanu euforiju, pogotovo jer ni izbliza nista nije gotovo.

Pobjeda je super, pobjeda je iznenadjenje u regiji i Evropi. Ok, idemo dalje. Smiriti strasti, vratiti igrace u polukaranten i da u miru docekaju zadnje 2 utakmice. Do sada smo protivnicima prolazili ispod radara sa podcjenjivanjem, a od sinoc se pale lampice svima i pokrenut je skauting jer nas sada svi shvataju ozbiljno, i nece vise biti podcijenjivanja.

Zeljni jesmo uspjeha i pobjeda i te malo radosti, ali treba spustiti lopticu, ozbiljno primiriti. Postaje degutantno sta novinari i mediji rade. Poremetice atmosferu, smarace, smetace, dosadjivace, dizati u nebesa. Igramo iznad svojih mogucnosti i treba im mir vise nego ikad. Ulazimo u onaj kontraefekt gdje se sada od njih nesto ocekuje, bez razloga im se nabija pritisak, kombinatorike, kalkulacije. Dovdje su dosli jer nisu imali medije i novinare za vratom. Nasim svim selekcijama je najveci neprijatelj neutemeljena euforija, puna hvalospijeva, dosadni novinari, i nametanje pritiska javnosti koji iscekuje nesto. Podhitno zastiti igrace!!!

Idemo momci! Za pocetak, smanjiti internet i izbjegavati izjave i medije. Izdrzati jos 3 dana.
Sta treba da ih pustimo i mozda ni ne gledamo uopste kako igraju, samo provjerimo rezultat poslije, kako bi igrali bez pritiska? Dobio si prvaka Europe, svi se nadamo prolasku grupe, izvoli nosi se sa pritiskom. Na je.benom si Eurobasketu, naravno da moras imati pritisak!
A baš glupa vazda priča,ispade da se trebamo do finala praviti ludi,kao nije to ništa. Pritisak je dio igre,nošenje s pritiskom dio kvaliteta.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 sep 2022, 09:31

TzBulevar87 je napisao/la:
05 sep 2022, 09:14
Beko je napisao/la:

Kakva bolan Njemačka, razvalit će ih Slovenci. Sreća njihova što su domaćini i što imaju sudije iza sebe, inače bi se borili da Madjarskom za tu jednu pobjedu.
Istina ima vjetra u leža Nijemcima, al ništa manje nije bilo ni Slovencima.
Bar ove utakmice sa nama.
Da će ih razvaliti sumnjam. Mogu ih dobiti.

Nigdje veze ta usporedba sa Mađarskom.
Wagner je odličan igrač, Schroder i Lo sjajni playevi, Theis i Voightmann fina centarska linija.
Sreća je pa Adis ne potcjenjuje nikog ovako, klasično naše 'ta će oni, pa kad ispadnemo onda su svi krivi samo ne mi.
Koševo Zapad

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 05 sep 2022, 09:32

Koliko mi ide ovaj Baho na qrc nerealno
I found freedom. Losing all hope was freedom.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 sep 2022, 09:33

Ma ok pritisak, ja se bojim da se nismo ispraznili , velika pobjeda, slavlje, euforija mi smo slkooni nakon takvi utakmica ispuhati. Ja se toga bojim a ne pritiska utakmice, skloni smo opuštanju odnosno ispušemo a to nema veze s pritiskom.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 05 sep 2022, 09:34, ukupno mijenjano 1 put.

BordoSaga2
Kontakt:

Post Postao/la BordoSaga2 » 05 sep 2022, 09:34

Slovenija Litvaniju 7, mi Sloveniju 4, nas Litvanija npr. 5
Slovenija +3
Mi -1
Litvanija -2

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 sep 2022, 09:38

05 sep 2022, 09:33
Ma ok pritisak, ja se bojim da se nismo ispraznili , velika pobjeda, slavlje, euforija mi smo slkooni nakon takvi utakmica ispuhati. Ja se toga bojim a ne pritiska utakmice, skloni smo opuštanju odnosno ispušemo a to nema veze s pritiskom.
Kad nismo poslije Njemačke, i to dan ranije igrali, onda ne bi trebali ni sa Francima.
Dan odmora. Dobili ih prošlu. Oni generalno ovo prvenstvo tanko igraju.
Mrljava pobjeda nad Litvancima i Mađarima.
Biće to rudarski posao, al nadam se da ćemo ih uvući u svoju igru.
Kakogod, imamo dvije šanse i jednu moramo iskoristiti.
Koševo Zapad

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 sep 2022, 09:38

BordoSaga2 je napisao/la:
05 sep 2022, 09:34
Slovenija Litvaniju 7, mi Sloveniju 4, nas Litvanija npr. 5
Slovenija +3
Mi -1
Litvanija -2
Da to je to. Al je fazon sto slovenija posljednja igra s Francuskom i Slovenija dobije mi i Litva ostajemo jedini s2-3 i mi ispadamo zbog poraza od Litve. Tako da treba dobiti Francuze i kraj priče. Mi sa dva poraza gotovo pa sigurno ispadamo.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.