Nema osnova za tu tvrdnju.
Prije svega jer su kod Vedrana neki igrači imali veću minutažu i drugačije uloge.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Nema osnova za tu tvrdnju.
Njemu jednostavno fali Euroliga u karijeri. Možda je preskočio tu stepenicu, ali još je mlad. Također mislim da će se vratiti u NBA, samo da ga zdravlje služi aBd.Chinaglia je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:30povratak u nba je samo pitanje vremena, ako ne nakon ove sezone, onda nakon one tamo sigurno, igrati s vrhunskim igracima u real madridu njemu moze samo olaksati u svakom mogucem smislu: bolji skakaci, dodavaci, strijelci, suteri, odbrambeni igraci, protivnicke ekipe nece imati sav fokus na njemu ofanzivno, moci ce se fokusirati na odbranu, jer se u napadu nece trositi kao sto je u breoganu
steta sto je izgubio sezonu u anadolu efes-u, nije mu to trebalo nakon dvije izgubljene sezone u nba, ali, ko zna dal bi danas bio ovakav igrac da su se stvari drukcije odvile, jer sigurno ne bi bio u breoganu (koji je tad igrao drugu ligu), mozda ne bi imao onakvu slobodu u igri, povjerenje trenera, mozda uopste ne bi igrao u "acb" ligi i bio mvp
zaista igra fenomenalan eurobasket, budite sigurni da je privukao paznju nba klubova, ali, to je u ovom trenutku najmanje vazno, neka nas (skupa sa saigracima) odvede u drugu fazu eurobasket-a, da se i mi konacno radujemo i sanjamo nesto vise (zasto da ne), rjetke su to situacije u nasim reprezentativnim sportovima, prema tome, uzivajmo u svakom momentu eurobasket-a
Nisi ni ti ništa bolji od njega.Sarmica je napisao/la: ↑05 sep 2022, 11:06Taman ga pohvališ a on opet daje neke suvisle izjave
https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... uka/433374
Tek se vratio i umjesto da šuti, igra i radi dalje na sebi, on počne talasati kao da već igra za Portalnd ili neki drugi klub.
Hajd u pi.cku maternuSarmica je napisao/la: ↑05 sep 2022, 11:06Taman ga pohvališ a on opet daje neke suvisle izjave
Tek se vratio i umjesto da šuti, igra i radi dalje na sebi, on počne talasati kao da već igra za Portalnd ili neki drugi klub.
Đikane jedan nekulturni i primitivni. Pisati ću šta hoću i kako hoću i takvi balvani koji ne znaju ništa drugo osim da vrijeđaju me neće spriječiti da pišem ono što smatram da je istina i bitno, Niti ti, niti bilo ko drugi. Jel ti jasno!!Epidaurus je napisao/la: ↑05 sep 2022, 11:19Hajd u pi.cku maternuSarmica je napisao/la: ↑05 sep 2022, 11:06Taman ga pohvališ a on opet daje neke suvisle izjave
Skroz normalan post.AshburtonG je napisao/la: ↑05 sep 2022, 11:48Konacno te svoje izjave opravdava na terenu. Problem je bio kad je grijao klupu u NBA i davao izjave da ce osvojit titulu i slicno. Medjutim, covjek je sad objektivno jedan od boljih igraca Evrope(u evropskim ligama), a ove partije na EB idu definitivno u prilog toj tvrdnji. Nek ovako nastavi i poziv iz NBA je neminovan, pa nek se naplati sa nekim petogodisnjim ugovorom vrijednim 40-50 miliona i onda laganini chillex opet u Evropu.
Mnogo pametnije igra. Odavno nisam kod nekog naseg sportiste zapazio ovako brz progres. Od tuke koja se zabija u reket bez ikakvog cilja i plana, pognute glave, do covjeka koji ne forsira i ima 20p "haman" pa svaku noc.
Nisi mu ti ni prijatelj ni neprijatelj, odnosno što bi ono rekli, nebitan si.Sarmica je napisao/la: ↑05 sep 2022, 12:36Ja sam mu veći prijatelj nego večina vas, ja koji ga kritikujem i koji mu nalazim mahane. Ne čita on sarmicu niti ikoga od vas, to se podrazumijeva, ali ko mu je veći prijatelj - onaj koji mu ukazuje na nedostatke ili koji ga stalno tapšu po ramenima, lažno ili iskreno. Da mi je sin rođeni, isto bi pisao ako ne i više. Nije to samo košarka, poeni, nego i odgoj, karakter.
I ne interesuju me nikakva poređenja ni sa kim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.