FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 feb 2011, 22:51

cezar,maicon,lucio,ranonchia,zanetti,motta,cambi,huso,wes,pazo,eto----ovo je 90% naš sastav protiv jubeta i naša šansa protiv istog je svakako njihova loša forma i barzagli i onaj sorensen i melo koji su jednostavno kiks igrači dok je to kod nas u odbrani motta i rannochia(koji još nije uigran oko offside zamki i donekle sporosti).

Obratiti pažnju na krasića i matrija koji je u dobroj formi i oni su poprilično bezopasni a odbrana izuzetno šuplja makar ono što sam ja gledao.

Wes,pazo i eto su u velikoj formi iako je prvi bio dosta povrijeđen uz standardnog kapitena,sve boljeg g. mašinu,standarnog cambija nebi trebalo da se ponovi partija kao u udinama,brine me malo lucio ali i cordoba bi odradio posao korektno.
inace nisam optimista pred ovakve derbije,pogotovo u gostima,al sad imam osjecaj da sigurno dobijamo...U Torinu pumpaju atmosferu,kako igraci,tako predsjednik i navijaci,pa zato ocekujem da izgore u toj zelji da dobiju Inter (odnosno zelja za nekakvom osvetom),a osim toga imamo daleko kvalitetniju ekipu i Sneijdera i Eto'oa u fenomenalnoj formi...

sto se tice sastava,najvjerovatnije ce to biti ovako :

JC;Maicon,Ranocchia,Cordoba,Zanetti;Cambiasso,Motta,Kharja;Sneijder;Eto'o,Pazzini

Postoji opcija da Nagatomo igra,a Zanetti ide u sredinu na mjesto Kharje...

Hajd sad sportski priznajte poraz... :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 13 feb 2011, 22:51

Ne boli poraz, koliko boli sto su nas ova ****, koja se sa svima u Seriji A pate, sasvim zasluzeno pobijedila !!!
da kopiram kolegu sa foruma :cry:

ne zna se koja je ekipa bila gora...ono dno dna, da gleda netko sa strane i da mu kazes da su ovo dva najveca talijanska kluba covjek bi mislio da je lud :lol:

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 13 feb 2011, 22:56

[quote="Bianconeri1988"
Hajd sad sportski priznajte poraz... :lol: :lol: :lol:[/quote]

smjesan si :lol: morate vi jos pure jesti da bi dostigli nas nivo :lol: taj strasni jube :lol:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 13 feb 2011, 22:57

Puma je napisao/la:
ovo je vjerovatno najlosija utakmica Intera ove sezone
cekaj da Bayern dodje na Meazzu :D

pazzoetoogol je napisao/la:cigani zabili, povukli se i to je to...nek sad slave nisu odavno imali razloga za to :lol:
boli jelde kad vas pobijedi neko vasim stilom igre :mrgreen:

Kao sto sam i rekao,Juventus u drugom poluvremenu bunkerčić i to je to,njima bio dosta onaj jedan gol,a i nemaju ekipe da vama postignu jos koji,ali zato Bayo ima :D

PS:najavljujem vam remi s Cagliariem :)
#miasanmia

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 13 feb 2011, 23:03

schweinsteiger je napisao/la:
Puma je napisao/la:

pazzoetoogol je napisao/la:cigani zabili, povukli se i to je to...nek sad slave nisu odavno imali razloga za to :lol:
boli jelde kad vas pobijedi neko vasim stilom igre :mrgreen:

Kolega nemoj da preudiciras imaju oni tekmu ja msm prvo sa Violama pa onda sa Kaljarijem, prvo kiks protiv Viola koje su usle u formu a onda naravno ono sto se ocekuje a to je raspad sistema protiv Kaljarija...

Kao sto sam i rekao,Juventus u drugom poluvremenu bunkerčić i to je to,njima bio dosta onaj jedan gol,a i nemaju ekipe da vama postignu jos koji,ali zato Bayo ima :D

PS:najavljujem vam remi s Cagliariem :)
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 13 feb 2011, 23:05

Puma je napisao/la:
Jedva čekam da vidim snagu Bavaraca, koji ni u svojoj slabašnoj ligi ne mogu doći na čelnu poziciju.

Da je tu Rafa, bio bi siguran 100% u prolaz, a ovako sam "samo" 80% siguran.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 feb 2011, 23:08

Kako god, bavarci ce dobiti klempu :D

btw. igramo iducu sa Fiorentinom, pa onda sa Cagliarijem
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 13 feb 2011, 23:11

Puma je napisao/la:Kako god, bavarci ce dobiti klempu :D

Upravo to, iduca tekma u gostima sa zahuktalim Violama gdje cete kiksat sigurno a onda ocekujem potpuni fijasko i raspad sistema protiv Kaljaria koji ce vas vjerovatno pobjedit i to je to, vi ispadate iz utrke za LS a mi upadamo...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 13 feb 2011, 23:18

Arogantni je napisao/la:

Upravo to, iduca tekma u gostima sa zahuktalim Violama gdje cete kiksat sigurno a onda ocekujem potpuni fijasko i raspad sistema protiv Kaljaria koji ce vas vjerovatno pobjedit i to je to, vi ispadate iz utrke za LS a mi upadamo...
:roll: :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 feb 2011, 23:19

Arogantni je napisao/la:

fino si to zamislio :lol:

utakmica ko i svaka druga, poraz, idemo dalje
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 13 feb 2011, 23:20

Arogantni je napisao/la:

DA, bas ko i prosle sezone :lol: juve isto pobjedio nas, a mi sve osvojili, a juve na kraju sedmi :lol:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 13 feb 2011, 23:23

Unforgotten je napisao/la:
Puma je napisao/la:
Jedva čekam da vidim snagu Bavaraca, koji ni u svojoj slabašnoj ligi ne mogu doći na čelnu poziciju.

Da je tu Rafa, bio bi siguran 100% u prolaz, a ovako sam "samo" 80% siguran.
Slabasnoj ? :lol:
Borbenost i igru koja se forsira u Bundesligi ne mozes nikad ni uporedit s Italijanskom def.igrom.Pa dovoljno ti govori vecerasnjih 1:0 u kao nekom "derbiju".Juventus igrao kao tim koji za bori za opstanak,daj gol i cuvaj ga bez obzira na sve.A i Bundesliga je vec prestigla Seriu A,samo 2012. ce biti novi poredak liga napravljen,pa ce bit' i zvanicno :)

cujemo se 23. :)
#miasanmia

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 13 feb 2011, 23:24

i dalje sam ubjedjen da je Leonardo limitiran trener i da nam nije donio nikakvu prevagu u nastavku sezone !
jednostavno nemamo sta trazit u jacim utakmicama,gdje nam realno prosjecna ekipa u svakom prelasku na nasu polovinu radi probleme i gdje se ne zna ko sta radi...
vidjet cemo protiv Fiorentine je li ovo konacno zbogom tituli :roll:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 13 feb 2011, 23:47

jasta je vec limitiran poslije ovakve igre nemozes ni reci nista vise do limitiran i nesposoban :( :twisted:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 13 feb 2011, 23:53

Io_Sono_Interista je napisao/la:i dalje sam ubjedjen da je Leonardo limitiran trener i da nam nije donio nikakvu prevagu u nastavku sezone !
jednostavno nemamo sta trazit u jacim utakmicama,gdje nam realno prosjecna ekipa u svakom prelasku na nasu polovinu radi probleme i gdje se ne zna ko sta radi...
vidjet cemo protiv Fiorentine je li ovo konacno zbogom tituli :roll:
potpisujem (Y)
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 14 feb 2011, 00:53

lose i to je to...nema se sta puno pametovat,Juve je vise zelio ovu pobjedu i doso je do nje.

Inter nije mogo do pobjede kad su glavni igraci (Eto'o,Sneijder,Maicon) bili najgori na terenu.Po meni Leo pogrijesio sto nije odma na poluvremenu uveo Nagatoma umjesto Kharje,a Zanettia stavio da pokriva Maicona...

idemo dalje,forza Inter !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 feb 2011, 09:59

Leonardovo taktičko znanje i priprema ekipe su upitni, dakako. Al' možete samo zamisliti kako bi ovaj Inter sa Benitezom igr'o ovu utakmicu(ili onih 6-7 prethodnih)? :mrgreen: Dakle ako ništa, Leonardo je donio pozitivan šok, te je Inter počeo pobjeđivati, a moramo priznati da je i igra tečnija u odnosu na onu pod komandnom palicom Rafe Beniteza. Ovo je derbi, to svi znamo; a u derbijima forma i pozicija na tabeli nemaju nikakvu ulogu. Broji se samo onih 90. minuta na terenu. Juventus je zasluženo pobijedio i to je to. Vama želim sreću u osmini finala CL, te da prođete Bayern(imam jednu opkladu sa Bavarcima, pa... :roll: ), a u Serie A ćete se sigurno do samog kraja boriti za Scudetto.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 14 feb 2011, 10:01

uvijek je poslije lako biti pametan , terbalo je ovo ili ono , medjutim tesko se moglo nesto mijenjati juventus je stajao dobro i gusto u defanzivi , kod svih igraca koji bi mogli nesto napraviti su uvijek bila dva ili tri juventusova a prenos lopte sa jedne na drugu stranu je bio spor prije svega jer se nisu smjele dogadjati greske da se presjece lopta i da juventusu prilika za kontru , i u takvoj igri se stvorilo par dobrih prilika tako da je inter izgubio jer nije zabio ono sto se mora zabiti u ovakvim tekmama .
nista nije izgubljeno ciljevi i dalje ostaju isti , pobijediti viole i cagliari , pa se posvetiti bayernu , ima jos dosta tekmi do kraja prvenstva

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 14 feb 2011, 11:07

šta reći...prespavalo se, pa sad kao "hladne" glave rezimirat. Loši mi loš Juve, mi ušli u tekmu ono mangupski na iskustvo oni hrabro i odlučno i to im se isplatilo...
Leonardo-pozitivan šok, i to je to.To je sva promjena. Ipak smo prvaci svijeta znaci da imamo dobru ekipu i to Leonarda vadi protiv ove buranije al čim dođe jača tekma(Udine, Juve) jos u gostima kad se treba ekipa bas pripremit za protivnika tu ga nema nigdje. Sinoć se to najbolje vidjelo, jednostavno za jake tekme treba jaka priprema(analiza, taktika, čitanje protivnika). Juve ima dva nebodera u napadu jasno je slijepcu da ce igrati na visoke lopte i ubacivanje u šesnesterac a Leo stavlja Cordobu koji je zaista dobar al malo kratak tako da je za očekivati da mu koncentracija jednom popustit, zafali visine i Matri-gol. Mozda se moglo pokušati i sa Matrixom pa da on uzme Tonia a Ronni Matria...al eto da ne pamutujem sad kad je tekma gotova a i plus sto se Lea pita a ne mene. Sve u svemu jako mi je krivo što smo izgubili jer se Juve sinoć nije pokazao čemu i mislim da se on mora dobit a što je najgore to če nam Milan dokazati.
Ako je Leo išta naučio iz sinoćnje tekme onda taj poraz i nije toliko bolan....
Još ništa nije gotovo, juriš na Firancu...

FORZA INTER
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 14 feb 2011, 11:48

Evidentno je razocarenje medju vama. :lol:

STO STE OSVOJILI, OSVOJILI STE ;)
MENI MOJE, A VAMA VASE

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.