cezar,maicon,lucio,ranonchia,zanetti,motta,cambi,huso,wes,pazo,eto----ovo je 90% naš sastav protiv jubeta i naša šansa protiv istog je svakako njihova loša forma i barzagli i onaj sorensen i melo koji su jednostavno kiks igrači dok je to kod nas u odbrani motta i rannochia(koji još nije uigran oko offside zamki i donekle sporosti).
Obratiti pažnju na krasića i matrija koji je u dobroj formi i oni su poprilično bezopasni a odbrana izuzetno šuplja makar ono što sam ja gledao.
Wes,pazo i eto su u velikoj formi iako je prvi bio dosta povrijeđen uz standardnog kapitena,sve boljeg g. mašinu,standarnog cambija nebi trebalo da se ponovi partija kao u udinama,brine me malo lucio ali i cordoba bi odradio posao korektno.
inace nisam optimista pred ovakve derbije,pogotovo u gostima,al sad imam osjecaj da sigurno dobijamo...U Torinu pumpaju atmosferu,kako igraci,tako predsjednik i navijaci,pa zato ocekujem da izgore u toj zelji da dobiju Inter (odnosno zelja za nekakvom osvetom),a osim toga imamo daleko kvalitetniju ekipu i Sneijdera i Eto'oa u fenomenalnoj formi...
sto se tice sastava,najvjerovatnije ce to biti ovako :
JC;Maicon,Ranocchia,Cordoba,Zanetti;Cambiasso,Motta,Kharja;Sneijder;Eto'o,Pazzini
Postoji opcija da Nagatomo igra,a Zanetti ide u sredinu na mjesto Kharje...
Hajd sad sportski priznajte poraz...