BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Mislim da je ovo prvo EP na kojem izgledamo prije svega fizicki spremni... Bore se i trče cijelu utakmicu u istom tempu... Sto Osim kaže važi i za kosarku,ako ne mozes trcat sve pada u vodu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Odbojkašice-Srebrna liga u sloveniji,Kosarkasice protiv Japana,Belgije 2x,Sjedeca odbojka također ,Evropsko Prvenstvo,Svjetsko Prvenstvo,Olimpijada.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:08Jel ova pobjeda ušla u top5/10 najvećih ostvarenja BiH sporta?
Sta imamo do sad? Lana Pudar, U16 repku, Amel Tuka, Damir Dzumhur ATP, Fudbaleri u Brazil, Košarkaši protiv Litvanije, Hrvatske itd...?
Jedina losa stvar dosadasnjeg dijela eurobasketa je Kemo Ahmetovic 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Dobiti slovence njihovom igrom malo ko može, vrabac trica i zakucavanje
ali imao i par "svojih" poteza, gegic vrlo dobar, atić x faktor danas, kamenjas par bitnih skokova a lazić evo drugu utakmicu 0.
Trebala bi nam vise lezati francuska od litve ali s nama se nikad ne zna ali jedno je sigurno s kim god budemo nece mu biti lako

Trebala bi nam vise lezati francuska od litve ali s nama se nikad ne zna ali jedno je sigurno s kim god budemo nece mu biti lako
Zadnja izmjena: haris123456789, dana/u 04 sep 2022, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
tri utakmice i sve tri su odigrali exstra, protiv njemaca je malo srece falilo, tu utakmicu su fakat dobro igrali po meni al jbga bez suta se ne mozes nadati, cak smo onaj minus stigli i dvije mislim trice profulimo za -1 veceas nam se to vrati u zavrsnici gdje smo pogadjali .... dvije tekme ostale i svaka ce biti drugacija sto da ne .. ono sto je jedino ptanje da li cemo imati svjezine nakon ove tri tekme za nadati se da hocemo 

Najgore što se mlađi, kvalitetni komentatori ne naziru, ovi što dobiju prilike pa vode prvenstvene utakmice u svim sportovima su živa katastrofa.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Sa pobjedom protiv Francuske mi smo skoro pa sigurno 2., siguran sam da ce Slovenija zijaniti jos bar jednu. Imamo veliku priliku da prodjemo daleko na prvenstvu. Eh sad, da li je realno da smo toliko sazreli u 20 dana, ne znam. Jedna me stvar impresionirala kod Aziza Bekira, nakon poraza od Njemacke na pressu covjek izjavi ds cemo do kraja ostvariti jos minimalno dvije pobjede, a ono igras protiv Slovenije, Francuske i Litvanije. Golema su ti muda Bekire, golema. Protiv Crne Gore sam g kritikovao, kao i vecina vas, ali brate ovo sto on radi sa odbranom, nije humano, svaka mu cast.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Svadba sejle ramovicShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:30Odbojkašice-Srebrna liga u sloveniji,Kosarkasice protiv Japana,Belgije 2x,Sjedeca odbojka također ,Evropsko Prvenstvo,Svjetsko Prvenstvo,Olimpijada.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:08Jel ova pobjeda ušla u top5/10 najvećih ostvarenja BiH sporta?
Sta imamo do sad? Lana Pudar, U16 repku, Amel Tuka, Damir Dzumhur ATP, Fudbaleri u Brazil, Košarkaši protiv Litvanije, Hrvatske itd...?
NEMA NAZAD
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ja debila haj mrs sa teme ne kvari atmosferuJup je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:12protiv Francuske nemamo sanse da ih 2 puta uzmemo upamtite koliko god trenutno lose izgledali opet su kvalitetniji od nas malte ne na svim poljima ,da ne govorim da su kosarkaska velesila koja je uz spaniju zadnjim 15 godina vedrila i oblacila,tu je i litva koja je ue nekom letargicnom transu iz kojeg nikako da se trgnu ,ali vidjelo se danas protiv nemaca da mogu i tek kako i da se nece predati do zadnje tekme.
Slovenija nas je dobila jer realno nisu bili na svojoj uobicajnoj razini ,uz to da Doncic realno nije imao svoju nocu,a i poklopilo se i to da ke lopta htijela u kosu ,nacrocito za 3 poena sto nije bio slucaj u tekmi protiv njemaca.
Nista nije gotovo imamo jos dve tekme i to teske gdje se mozemo plasirati dalje a i postati tragicari.Vidjet cemo sta Aziz Bećir moze sa ovom ekipom
Nisu sad Francuzi preveliki favoriti.Na njih 1.31, a na nase 3.20
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Apsolutno nenadjebivi neustrašivi nepokolebljivi The Kemal. Slušam ga 30 godina i ne prestajem se čuditi kako i dalje uopšte ima priliku prenositi utakmice, i to bitne. Provale se redaju kao na traci, ali Kemo je i dalje tu.

Svaka čast Kemo, ne može ni to svako.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- marlostanf1eld
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
sad odgledah pregled... 15/30 za tri, jesmol ikad više trica sa ovim postotkom pogodili?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dobijamo obje.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:38Kaze vcrs Kemo:
...."Edin Avdic 10 poena"
Avdic se smije ovoj gluposti![]()

Jos pocetkom utakmice Dimec dobija licnu kae Kemo Tobey,ispravlja ga Krupalija da je Dimec u pitanju i tom trenutku kamera prikazuje klupu Slovenije na kojoj Tobey sjedi na klupu,kad ce Kemo sacekat cemo sluzbenu potvrdu ja mislim da je Tobey,nema on veze ni kako izgledaju ovi slovenci sem Doncica i Gogija

Okusi strah, bol, mrznju i barut
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ma dobro, ponijela ga je i atmosfera, previse srcano prenosi i onda pravi bruku nekih glupih gresaka, al hajd sta ima veze, nek se bar nasmijemo.L-Train je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:50NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:38Kaze vcrs Kemo:
...."Edin Avdic 10 poena"
Avdic se smije ovoj gluposti![]()
![]()
Jos pocetkom utakmice Dimec dobija licnu kae Kemo Tobey,ispravlja ga Krupalija da je Dimec u pitanju i tom trenutku kamera prikazuje klupu Slovenije na kojoj Tobey sjedi na klupu,kad ce Kemo sacekat cemo sluzbenu potvrdu ja mislim da je Tobey,nema on veze ni kako izgledaju ovi slovenci sem Doncica i Gogija![]()
Mislim da osim Avdica nijedan nas komentator ne bi ovakvu tekmu perfekt uradio.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!