I onda kazu pojedinci trebao je Garza ili Alibegovic umjesto Robersona, a lik ima skoro 50% sut za tri poena
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Baciti Atica i Grgića da budu flaster na Evanu i braniti screenove Rudya i ubio si im najače oružje.L-Train je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:43Ako zavrsimo s 4-1 nek nam odmah dadnu titulubodi123 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:36Što je najgore pobjedom protiv Francuske izbacili bi Litvaniju sa prvenstva i oni bi u zadnjem kolu igrali revijalnu utakmicu s nama. Jbt zamisli završimo grupu sa 4-1...
Fakat Francuzi ništa ne igraju, ovo je večeras bilo čisto provlačenje i njima protiv nas treba opet Furnier razigran i da ga ide, da zabije 30 pa da imaju šanse za pobjedu.![]()
Ma bukvalno,ugasi Evana i ugasio si njihovu spoljnu liniju,Yabusele,Gobert,Poirier... te sigurno nece dobiti.
Ma da, kao i sa Slovenijom što smo odigrali. Zatvorili Luku, nek nas dobiju Čančar i braća Dragić, i etoL-Train je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:43Ako zavrsimo s 4-1 nek nam odmah dadnu titulubodi123 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:36Što je najgore pobjedom protiv Francuske izbacili bi Litvaniju sa prvenstva i oni bi u zadnjem kolu igrali revijalnu utakmicu s nama. Jbt zamisli završimo grupu sa 4-1...
Fakat Francuzi ništa ne igraju, ovo je večeras bilo čisto provlačenje i njima protiv nas treba opet Furnier razigran i da ga ide, da zabije 30 pa da imaju šanse za pobjedu.![]()
Ma bukvalno,ugasi Evana i ugasio si njihovu spoljnu liniju,Yabusele,Gobert,Poirier... te sigurno nece dobiti.
Ma nismo mi Luku zatvorili, ko ce njega zatvorit? Jednostavno je imao ocajnu utakmicu (hvala Svevisnjem), 0/8 trojke, bas indisponiran.bodi123 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:48Ma da, kao i sa Slovenijom što smo odigrali. Zatvorili Luku, nek nas dobiju Čančar i braća Dragić, i etoL-Train je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:43Ako zavrsimo s 4-1 nek nam odmah dadnu titulubodi123 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:36
Što je najgore pobjedom protiv Francuske izbacili bi Litvaniju sa prvenstva i oni bi u zadnjem kolu igrali revijalnu utakmicu s nama. Jbt zamisli završimo grupu sa 4-1...
Tako i s ovima isto, a imamo i primjer iz Skenderije. Optimista sam jbmu mater, može se dobiti Francuska pa da se onda kalkuliše i ganja drugo mjesto u grupi.
Danas da je malo vise igro pos kosem onaj Tobey bi dobio 5 licnih na pocetki trece...
Apsolutno svaku je pucao preko ruke, a frajer prosječan tricaš
Igrali su odličnu odbranu na njemu, nije nijednom ostao sam na šutu za 3, nisu mu dali da diše, pa ni prodori nisu prolazili, jedino je Nurkica silovao na postu.forgempp je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:51Ma nismo mi Luku zatvorili, ko ce njega zatvorit? Jednostavno je imao ocajnu utakmicu (hvala Svevisnjem), 0/8 trojke, bas indisponiran.bodi123 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:48Ma da, kao i sa Slovenijom što smo odigrali. Zatvorili Luku, nek nas dobiju Čančar i braća Dragić, i eto
Tako i s ovima isto, a imamo i primjer iz Skenderije. Optimista sam jbmu mater, može se dobiti Francuska pa da se onda kalkuliše i ganja drugo mjesto u grupi.
Postoji opcija da tri repke budu na 2-3, a to su Slovenija, Litvanija i BIH, u tom slucaju posto je Slovenija dobila Litvaniju +7, pa izgubili od nas -4, oni bi imali +3 kos razliku, u toj situaciji mi mozemo izgubiti od Litvanije 5 razlike, mi bismo bili tad na -1 a Litvanci na -2, no da ne kalkulisemo dobijemo Francuze i osiguramo prolaz, a usput navijamo i za Madjare za svaki slucaj, kontra Litvanijeforgempp je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:37Ma znam, zato sam izbrisao post, moramo dobit jednu i to ti je.THEC je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:25ako izgubimo od Francuske oni idu na 3 pobjede, i nikakva kos razlika nas ne spasava, a poraz od Litvanije bi nas onda eliminisao, kos razlika ce se gledati samo ako tri repke budu imale isti omjer i svaka ima po pobjedu u tom trougluforgempp je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:23Cekajte ljudi. Ako se na 2-3 gleda kos razlika imamo sljedece.
Mi smo na +4, Franci na -5 trenutno nakon 3 kola.
Znaci ako racunamo da ce Francuzi dobit nas i izg od Slovenije, a mi izgubit i protiv Litvanije, prolazimo samo da ne izgubimo vise od 9 razlike protiv Francuza. Je li to to?
Kako nismo brate, mijenjali smo 4 igrača na njemu + udvajanje. Naravno da ga ne možeš limitirati na 5 poena ali smo napravili situaciju da mora uzimati teške šuteve većinom preko ruku i razigravati ostale. One step bekove što je uzeo sve je to bilo haos teško za dati, ništa otvoreno, ok nije ga išlo zna on i to davati normala, ali smo opet napravili veliki posao ne dopustivši mu da se razmaše i zabije 35 te podijeli 10 asistencija.forgempp je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:51Ma nismo mi Luku zatvorili, ko ce njega zatvorit? Jednostavno je imao ocajnu utakmicu (hvala Svevisnjem), 0/8 trojke, bas indisponiran.bodi123 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:48Ma da, kao i sa Slovenijom što smo odigrali. Zatvorili Luku, nek nas dobiju Čančar i braća Dragić, i eto
Jok jok, ja sto sam upamtio jednu, pred kraj cini mi se nekad, sam ko duh je bio.
Ma vidi,tamo jos imas Gogija koji te na kraju zamalo i dobio,ovi ni u ludilu nemaju tako opasnog igraca,ono sto imaju je sigurno mogucnost jace odbrane,mada se nisu nesto pokazali ni defanzivno protiv njemaca i veceras,ali su uspjeli Litvance odvuci u blato zato mi moramo biti pametni u napadu i graditi dobre pozicije.bodi123 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:48Ma da, kao i sa Slovenijom što smo odigrali. Zatvorili Luku, nek nas dobiju Čančar i braća Dragić, i etoL-Train je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:43Ako zavrsimo s 4-1 nek nam odmah dadnu titulubodi123 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:36
Što je najgore pobjedom protiv Francuske izbacili bi Litvaniju sa prvenstva i oni bi u zadnjem kolu igrali revijalnu utakmicu s nama. Jbt zamisli završimo grupu sa 4-1...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.